Släkten

Senaste tiden har innehållit väldigt mycket släkt och Natta. Först så åkte vi upp till farmor och träffade amerikanarna samt firade farmors med en 80års fest där hela tjocka släkten var med, det inkluderar pappas kusiner med familj mm. Vi var runt 40 personer och farmor verkade mycket nöjd med dagen :) Vi gjorde en stor banderoll med väldigt mycket cerpentiner, ballonger och snören - pappa sa att det mer liknande barnkalas haha men vi kusiner hade roligt iaf och farmor tog med den hem för att spara.
Mamma och Anette åkte hem direkt efter festen men mamma fick med sig nyckeln till mazdan som jag och pappa hade kvar där uppe. Så pappa fick åka till Katrineholm efter att ha skjutsats John till flygplatsen för att träffa mamma och få nyckeln så att han kunde åka hem tidigt på måndagen. Jag själv stannade hos farmor och umgicks med Vican, Christina och Nicke. Vi krattade löv och gick på bio. Såg Fools Gold - it was gooood ;)

Vidare på tisdagen så åkte jag, farmor, A-B, Vican och Christina ner till Linköping. Jag hämtade mazdan och lutsade dem till pappas jobb där de skulle äta lunch. Jag själv bar mig iväg till Norrköpings flygplats för att hämta NATTA! Självfallet så skulle de bygga om i stan (precis den väg som jag skulle åka för att komma till flygplatsen) så det blev till att följa skyltar först runt hela stan och sedan igenom den... fattar inte men men. Natta ringde efter ett tag och fick lyssna på mina glada utrop om att jag såg ett flygplan ända tills jag såg "ett riktigt flygplan!" Hon var minst sagt uppe i varv. Vi åkte direkt till flygplatsen i lkpg och åt på alba :)

Jag skulle ju kunna sitta här och repetera upp allting jag har gjort nu senaste dagarna men hur roligt är det egentligen? För en sammanfattning så har jag jobbat, några gånger tillsammans med Natta, jag har i princip tillbringat all ledig tid med henne för övrigt. I lördags kom släkten hem till oss och firade mammas födelsedag. Vi har hunnit med några öl på 55:an såklart, träffat gamla vänner och nu så sitter jag hemma hos mormor och morfar. Imorgon är det Valborg och den är planerad hemma hos Catrine med gamla gänget samt gamla kompisar (och en eller två utbölingar haha) Ska bli mycket trevligt :)

Just ja kan jag ju berätta att på vägen hit så sprang det en älg över vägen... var första gången det hände mig :) Och så var jag precis nere och doppade fötterna i havet - fy vad kallt det var! Men det var väldigt skönt i solen ;)

jobb och sjukdom

Jag har varit sjuk hela veckan. Började i lördags kväll då jag fick 39 graders feber, lyckades sova bort det mesta och mådde rätt hyffsat på söndagen. Lite huvudvärk men det var ingenting som inte en alvedon kunde hjälpa. På måndagen var det full gång med lunch till mamma, lämna in symaskinen, blommor till farmor och slutligen hockey hos Sara. Men blir jag inte sjuk igen eller? Mår sämre och sämre under hockeyn (hade inte bara med deras usla spel att göra) och när jag kom hem hade jag 39,5. Sov till klockan åtta nästa dag men vaknade med exakt samma feber och mår pyton! Länge sedan jag mådde så dåligt faktsikt. Pallrar mig iväg till sjukhuset för att få testa mig för tbc vilket jag nekas när jag väl är där eftersom jag har feber. Så tillbaka hem och ligga framför TV:n hela dagen. När jag går och lägger mig har jag fortfarande 39,5! Nästa dag, igår, vaknar jag och har 38,5 istället - jag mår bättre men inte bra. Så ännu en hel dag framför TV:n. Och så idag så vaknar jag och har 37,5! Räknar inte det som feber eftersom jag nu på kvällen skulle jobba men slappade ändå framför TV:n till halv tre då jag var tvungen att åka iväg.
Så var jag och jobbade. Helt sinnessjukt vad de drack och höll på! Allt vin, både rött och vitt tog slut och de försökte ständigt att stjäla med sig flaskorna. Men de hade trevligt. Vi hade rätt så tråkigt eftersom vi var tvungna att sitta och vänta utan någonting att göra i nästan två timmar på att bussen skulle gå men nu är jag äntligen hemma igen iaf.

Amerikanarna sitter på flyget nu, eller borde göra det åtminstone. Ska bli kul att se dem igen, inte för att det var så länge sedan men iaf ;) Så på söndag så blir det 80-års fest för farmor :) Sedan så är det nästan TISDAG! :D

Dagarna går...

Det är lite segt måste jag medge. Alla är i skolan eller jobbet på dagarna och jag har tagit upp nöjet att titta på Days of our lives igen... yippee! Eller inte... Det går ju så segt i den serien och den är allt annat än normalt. Idag sprang Sammi bort från Lucas åtminstone fem gånger efter att de haft ungefär exakt samma konversation... tjatigt! Och ja, jag köper att de har sanningsserum i Harry Potter men där? Jaja det är tidsfördriv åtmninstone haha...

Var på Folkunga idag och fick äntligen tag på ett vaccinationsbevis, dock så måste jag tillbaka till centrumkliniken där jag var igår för att vaccinera mig mot hjärnhinneinflammation och testa mig för Tubercolos samt vaccinera mig mot hepatit A+B som kan vara bra att ta medan jag ändå håller på. Vad knöligt allt tydligen ska vara...

Hemma

Bättre sent än aldrig att jag skriver här. Ska väl inte sluta att skriva bara för att jag är hemma igen. I alla fall så landade jag 6:55 onsdag morgon, jag hade inte sovit någonting på planet och var halv sjuk med huvuvärk. Slutsats: Jag var inte riktigt i topptrim för att tvingas sitta två och en halv timme och vänta på tåget. Men jag hade inget val och jag kom slutligen hem någon gång runt ett. Gick direkt och lade mig i princip och sov tills det var dags för middag. Tog en vända till drillträningen för att hälsa på alla. Självfallet kunde jag inte somna sedan på kvällen förrän halv två och jag sov i nästan exakt tolv timmar.

Har börjat komma in i svensk tid nu dock. I början kändes det väldigt konstigt att vara hemma igen, och det är väl inte helt normalt ännu heller. Men det kommer antagligen. Just nu försöker jag också få ihop allting inför college samt få allting att gå ihop tidsmässigt vilket inte är det lättaste! På ett sätt så vet jag inte vad jag ska göra här hemma, ingen idé att söka jobb eftersom jag inte kommer att vara här särskilt länge. Har en massa saker planerat men det är en massa små dagar emellan som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med... Men det finns väl alltid saker att göra antar jag... om man tänker efter. På ett sätt har jag för mycket tid men samtidigt så har jag alldeles för lite tid!