Thanksgiving

Nu blev det ett sådant där långt tre dagars hopp mellan inläggen igen, det var ju inte meningen. Men men, sådant som händer. Nu är det lov iaf, det började i tisdags. Eller det skulle ha börjat i tisdags. Jag åkte till Ridgewood vid halv fyra och åt middag. Vid sex tiden kommer jag på att jag har glömt en hel del saker på skolan och måste åka tillbaka samma kväll. Vickey skickar också sms och undrar vad jag ska göra och om jag inte har lust att följa med på en fest hos Rich (ja ni vet min favorit person på Ramapo - ironi) Hon har ingen att gå med och vid den tiden så är jag redan på Ramapo så lika bra att följa med henne för jag tyckte inte att hon skulle gå själv dit eftersom det inte skulle vara några andra tjejer där. Så medan ajg väntade på att Vickey skulle komma satt jag inne i 208 med Tricia och Alyssa och förde över pengar samt tittade på en lustig grej de hade filmat. Väldigt underhållande faktiskt. Vickey kom och vi gav oss iväg för att köpa Coca Cola för Rich kunde inte bestämma sig riktigt... Iaf när vi väl kom till Rich så var det ingen fest så det hela blev att han och jag satt och halvbråkade i en och en halv timme. Eller ja han satt och frågade mig dumma frågor om Sverige och jag tycker att dumma frågor kräver ett dumt svar helt enkelt... Jag förstår inte varför han fortfarande pratar med mig med, det enda jag gör är att vara otrevlig och dryg mot honom! Jag till och med frågade det för Joanna är precis lika dan mot honom och henne gillar han inte. Knäppa människa!

Jag åkte iaf tillbaka samma kväll tack och lov. Onsdagen spenderades med först lunch på Nellie's och sedan gallerian. Blev inköp av två par byxor vilket var väldigt välbehövligt eftersom jag inte har så många hela kvar nu... Sedan gick vi och såg James Bond filmen. Jag tyckte den var bra, inte jättespeciell men underhållning. När vi kom hem så var jag helt slut men blev lite kakbak inför torsdag.

Då har vi kommit fram till idag, dagen då jag firade min första thanksgiving. Jag och Vican gjorde pigs in a blanket vilket är typ prinskorvar med smördeg lindat runt sig. Rätt så gott faktiskt. Och just ja jag får ju inte glömma bort hur Johns mamma skulle ha varit med under dagen men det blev inte riktigt så. John hämtade henne, det första hon gjorde när hon såg mig var att fråga först vem jag var och sedan om det var jag som körde hennes bil nu. "You have no idea how much you've hurt me!" ("Du har ingen aning om hur mycket du har sårat mig.") var hennes ord till mig. Jag hade ingen lust att lyssna mer än så för det är helt omöjligt att prata med den där kvinnan så jag vände på stället och gick och fönade håret. Vi kunde höra där uppifrån hur diskussionen blev värre och värre, allting slutade med att John skjutsade tillbaka henne och vi åkte till Christy's hus.
Det var en trevlig thanksgiving annars. Handlade mest om att äta och umgås, vilket jag iof visste redan innan. Nu har jag testat pumpkinpie för första gången och det var faktiskt riktigt gott. Men men är väldigt trött nu så ska avsluta här och sova. God natt.

Inlägg i mänsklig storlek

Blev ju två väldigt långa inlägg där hehe. Söndagen var inte lika eventfull även om det var en av de bästa söndagar jag haft på länge. Som bekant så är söndagar läxdag men blev inte så jättemycket av det. Vaknade vid två, hade tre meddelanden varav två av dem var om jag ville gå och äta. Birch stänger vid tre på helgerna och när jag kom ut ur duschen och såg meddelandena så var klockan halv tre redan men vi gick dit och hann precis in innan de stängde. När jag kom tillbaka var det dags att plugga matte med Mike inför examet vi har idag. Han var väl egentligen inte så pigg på att plugga så blev att skynda igenom hälften av alla tal så när jag kom  tillbaka till suite efter det så satte jag mig och började plugga i lite lugnare takt för mig själv. Men tjejerna skulle gå och äta igen och eftersom jag inte använde några måltider hela lördagen och vi åker härifrån på tisdag så följde jag med. Om jag har betalat för måltiderna så ska jag väl använda dem också.

Väl tillbaka i Pine så hade ett event satt igång. The RA's hade olika stationer på varje våning som ansiktsmålning, göra makaronhalsband, batik, måla krukor, dekorera kakor, sockervadd, popcorn och en massa annat. Var riktigt rolig och vi sprang runt på våningarna på alla stationer och fick lotter som man sedan lade i olika påsar för att vinna olika saker. Dock så vann vi inget. Mitt i allting gick dock brandlarmet av såklart.
När allt väl var klart så försvann alla åt olika håll så jag bestämde mig för att ta mig till Maple och se Stephs nymöblerade rum. Satt i hennes rum och pratade med henne och hennes rumskompisar. Var lite roligt för vi kom in på Rich och tydligen så tycker INGEN om honom. Och nej det är inte det minsta synd om honom för han försätter sig själv i den situationen. jag och Steph och hennes andra kompisar gick till late night där vi träffade Sam. Var en av de bästa late night jag haft på länge. Jag hade extremt roligt.

Och värre blir det... alcohol violation

Med en sådan titel så vill ni väl att jag ska komma till saken direkt men håll er till tåls. Jag börjar med att berätta om den väldigt bra intervjun jag hade fredag morgon tillsammans med Dom och Sam. Det var väl det enda bra som har hänt den här helgen egentlgen så låt oss börja med det positiva... Och för att varna er: Det här kommer att bli långt... och aningen överdetaljerat men jag sitter barnvakt. Barnen sover och föräldrarna kommer inte hem på en och en halv timme så ;)

För att presentera personerna så är Sam och Dom två killar i FYS som jag ska gör en muntlig redovisning om advertising executives med. Tror inte att jag har berättat det här men vi bytta nummer förrförra veckan. Förrförra helgen så kom jag på att jag inte hade pratat med Sam Cruz på ett tag och att han hade verkat lite nere den fredagen när jag träffade honom, så på lördagen så skickade jag iväg ett sms för att fråga hur det var. Han brukar åka hem varje helg så jag blev lite förvånad när han sa att han var på skolan men skulle åka till Rutgers (ett annat college ungefär en timme härifrån) och att han skulle dit med Johnny (andra svensken här). Vi smsade lite mer och jag tyckte han gav lite konstiga svar men tänkte inte mer på det. Nästa dag så träffade jag Sam när vi skulle till late night och jag frågade hur Rutgers hade varit och han såg ut som ett stort frågetecken. Så ja, historien var väl ganska självklar när jag öppnade den som jag gjorde men jag hade av misstag smsat Sam från FYS som jag aldrig tidigare hade pratat med bortsett från den lektionen i fredags. Lite bortgjord men han skrattade mest åt mig när jag smsade och bad om ursäkt. Haha... men tror att det bröt isen lite iaf.

Men för att återgå till intervjun så hade Ann-Britt fått ett namn från en kille från en i hennes kyrka så jag ringde upp honom och fixade oss en intervju som vi då åkte på i fredags. Vi blev alla tre väldigt positivt överraskade. Väldigt avslappnad och trevlig kille som vi intervjuade som var extremt hjälpsam. Vi fick en massa användbar information från honom och han sa att om vi undrade någonting mer så var det bara att maila. Vi fick även en presentation som han brukade hålla för Bergen High School samt ett namn och telefonnummer till en kille som har gjort reklam för Dunkin Donughts. Det var helt enkelt perfekt! Så nu har jag inte lika dåligt samvete för Power Point presentationen som Sam coh Dom sa att de ville göra eftersom de tydligen är väldigt duktiga på det... Ja jag är också med på det såklart men de har huvudansvaret. Men men det blir efter thanksgiving att oroa sig för, ska skriva mitt arbete först också.

Saker och ting var fortfarande bra på kvällen. Brian kom över när vi höll på att göra oss iordning för en välgörenhetsmiddag/dans för att hjälpa människorna i Darfur. Hans ord var lite skämtsamt: "Äsch det finns viktigare saker i livet som beerpong." Vi gick iaf på middagen och första intrycket var inte så väldans bra men det var en extremt rolig kväll med mat, kareoke och dans. Det slutade dock vid tolv tiden och jag och Joanna bestämde oss för att gå över till Brian medan de andra tjejerna ska till late night med Rich (yay my favourite... NOT!) Iaf så var inte Brian där för hans flickvän var där och de var på late night. Men Jake, Jon (från 207 inte 212) och några av Brians rumskompisar var där så vi bestämde oss för att sitta och snacka med dem ett tag. De hade som sagt spelat beerpong och de hade en stor påse med tomma ölburkar intill dörren. Jon och Mike kom över och undrade om vi ville köpa någonting från Cars (ställe som bara levererar mellan 11-03 fredagar och lördagar) och eftersom Joanna och jag tänkte dela på mozzarellasticks så gick vi tillbaka till vårat rum för att hämta pengar och sedan lämna dem hos 212. Blev att vi stannade där ett tag och pratade med Jon, Mike, Alfie och Julianna.
Men slutligen bestämde vi oss för att gå tillbaka till Brians rum. Vi mötte Jake, Jon (207) och Jons lustiga kompis som var påväg tillbaka till 212. När vi kom till 202 (Brians rum) så var Brian tillbaka och jag fick äntligen träffa hans flickvän Lauren för första gången. Hon är lite speciell och hon var full så väldigt intensiv men i stort sett trevlig. Mot mig, inte mot Erik som på något lustigt vänster hade lyckats tappa bort hennes flaska. Men men det hör inte till saken. Den riktiga historien (äntligen) börjar med att Joe kommer tillbaka och är så full att han knappt kan öppna dörren. Med sig har han en public safety. Anledning: Joes pucko till kompis som inte gick på skolan pissade utomhus så public safety tog honom och Joe skulle gå och hämta hans väska. När public safety kommer in hos oss så ser han påsen med ölflaskor samt en tom spritflaska, man kunde också se på Brian att han inte var nykter även om han betedde sig normalt. Public Safety kallar på förstärkning och vi var alla tvungna att visa våra kort med namn på. Förstärkning kommer och Joe, pucko som han är och extremt full, kan inte vara tyst utan förvärrar hela situationen med att prata och säga extremt dumma saker.
De sökte igenom rummet efter mer alkohol, som killarna hade. Sedan så vänder sig public safety till Lauren och säger att hon är bannlyst från skolan och måste lämna campus omedelbart. Problemet var att det var tre på morgonen och inga tåg som gick till Brooklyn vilket vi också sa. Public safety säger om och om igen att det är deras policy och att ifall hon inte kan ta sig härifrån så kommer de ringa polisen som tar henne därifrån. Så ajg erbjuder henne att vi åker till min fasters hus. Problem: jag är fasttagen för alkohol alltså kan de inte låta mig köra. Men public safety var schysst på det sättet att han trodde på att jag inte hade druckit någonting iaf, vilket också var sant ifall någon hade missat det. Jag och Joanna får lämna rummet och blir tillsagda att vi ska hämta Lauren på deras office. Vi går till 212 för att äta våra mozzarellasticks samt berätta för alla. De visste redan hälften för de hade träffat public safety när de skulle lämna av maten till killarna i 202. Iaf så springer vi tillbaka till Brians rum sedan för att bestämma vad vi ska göra. Brian är rätt så skakad så vi bestämmer att jag ska ta henne till min fasters hus.

Nere på deras office så är inte Lauren och Joe de enda som har blivit fasttagna men vi hämtar upp Lauren iaf. Public Safety som var inne i rummet sade typ att vi måste försvinna en stund. Vi tog det som att så länge hon inte syns på är det ok att hon är kvar. Så vi traskar på tillbaka till Pine och nästan framme när vi springer in i public safety (the evil guard som också hade varit i rummet). Lätt att ta sig ur den gången iaf jag sa att jag hade glömt bilnycklarna så han följer oss hela vägen till vårat rum, och sedan måste vi traska på ut igen men Joanna stannar kvar. Halvvägs till bilen så säger Lauren att om vi väntar tio minuter eller något så måste det ju gå. Samtidigt som vi lämnade byggnaden så lämnade också public safety byggnaden så vi stod där och väntade en stund till. Slutligen bestämmer vi oss för att gå tillbaka men när vi kommer upp så ser vi honom igen och vi vänder på stället och börjar gå därifrån men för sent, han har redan sett oss. Mycket drama som utspelade sig här då Lauren börjar med att vi väntar på Brian som har hennes skrivbok men att eftersom hon är en så stor fara för det här campus så struntar hon i det. Det var galet och han var inte glad men lät oss gå upp, men följde självfallet efter oss. Brian berättade då att public safety fortfarande var kvar eftersom Joe det puckot hade gått och kissat i trapphuset när public safety fortfarande var kvar! Efter det så gick vi ner till bilen. Lauren ville försöka igen men jag tyckte inte att det var en bra idé eftersom den där vakten var riktigt allvarlig när han sa att han skulle ringa polisen nästa gång. Slutligen efter många fram och tillbaka så följer Brian med oss. Så kvart i fyra sitter jag, Lauren och Brian i bilen på väg till Ridgewood. A-B fick totalt tre sms den natten första som sa att jag, Lauren och Joanna skulle komma. Andra sa att vi inte kommer alls och tredje att jag, Lauren och Brian kom.

Det var en galen natt! Mne det som kommer att hända nu för min del är ingenting mer än att jag måste gå på ett förhör. Låter allvarligare än vad det är. Men jag måste gå dit, förklara min historia om att jag inte var där när de drack eller att jag hade druckit utan kom efteråt och bara råkade vara på fel plats vid fel tidpunkt. Killarna har redan sagt att de kommer att intyga för mig och Joanna så ingenting borde hände oss. Synd om killarna som kommer att få alcohol violation. Joe är bannlyst fram till på måndag och blev borttagen från Pine i bojor. Lauren är fortfarande bannlyst och måste skriva något brev och förklara något jag vet inte exakt vad men hon är på campus nu iaf tillsammans med Brian, jag skjutsade dit dem imorse.

Så jag sov tre timmar i natt så har varit lite trött. Efter att jag kom tillbaka till Ridgewood igen så sov jag i Christinas säng, vi skjutsade Vican till dansen och åkte sedan till Duxiana för att hjälpa dem med lite saker men jag gjorde inte så mycket, blev mest att Nara gjorde det eftersom jag inte kunde. Svårt för mig att veta till vilka de ska skicka saker... men men. Vi åkte hem igen, hämtade Vican och nu har jag suttit barnvakt några timmar. Åker tillbaka till campus när Angela och hennes man kommer tillbaka.
Men nu tror jag att inlägget är långt nog. Lite läxor medan jag väntar och sedan blir det film med kompisarna på campus med förhoppningsvis inte lika mycket drama.


Svårt att komma upp

Har lektion 11.30 idag, klockan är nu elva. Jag gick upp för en halv timme sedan och jag är så extremt trött!

Gårdagens drama. Eftersom det var onsdag så åkte jag till Ridgewood. Fixade en del saker faktiskt som att komma åt banken online samt lämna tillbaka en väska på Macys. Tyvärr så satte de tillbaka pengarna på kortet, borde ha bett dem om kontanter men men, försent nu. Iaf så fick jag ett sms från Brian där det stod att tjejerna skulle flytta alla mina saker ut ur mitt rum, som hämnd för ett visst foto som jag hade satt upp på dem. Suck! Brian tyckte att det var barnsligt av dem, och berättade för mig även han inte fick för tjejerna såklart ;) Så det blev till att planera en hämnd från min sida... Kom på att jag skulle komma tillbaka tidigare än sagt, flytta tillbaka alla mina saker utan att de visste om det och sedan när jag kom tillbaka på riktigt så skulle allting vara som vanligt och de skulle inte fatta någonting. Det blev inte rktigt så... När Brian försökte få ut dem ur rummet så vägrade Britney och Vickey eftersom de redan hade ätit. Det finns inte riktigt något mer man kan göra här för att få ut folk så de två var alltså kvar i suiten. Jag hade ringt över Steph till hjälp så hon och två av hennes kompisar var där. När vi öppnar dörren till min suite så satt Jake där. Sakerna var i killarnas rum och Jake bar över allting in i mitt rum medan Alfie uppehöll dem och tjejerna lassade saker till Jake. Jag hade extremt kul. Sedan sprang jag ner till bilen igen för att hämta mina saker jag haft med mig under dagen samt sms Kaitlin och Joanna för att jag behövde hjälp. Ingen av dem ville komma eftersom de var och åt. På vägen upp mötte jag dock Joanna.
När vi kom upp till rummet så var mina saker borta... Jag trodde först att Jake hade förått mig och burit in sakerna direkt i Vickey och Britneys rum men tydligen så hade Vickey sett Jake gå in i mitt och Joannas rum några för många gånger och blivit misstänksam. Iaf så spelade det inte så stort roll, skämtet var förstört men tjejerna var väldigt arga. Inte så mycket på mig utan på killarna för att de hade berättat.

Deras usla humör fick mig att bli lite irriterad på dem. De satt inte med oss under late night och vi gick tillbaka tidigare än dem. Jag satte mig och gjorde läxor eftersom jag inte hade fått någonting alls gjort under dagen och precis när jag gör så så kommer de instormande. Skrikandes och jag vet inte vad, de ser att jag gör läxor men bryr sig inte nämnvärt utan pratar på med mig också. Toppen på isberget blev när Joanna inte ens klarade av att ta tillbaka skrivbordsstolen från 212 eftersom Ross hade tagit den. Så jag går över för att få det gjort och kanske få lite lugn och ro. Men ja då ska Ross vara en skitstövel och säger att han inte vet vilken av stolarna som är våran. När jag väljer en stol så säger han att han vet att den stolen är hans men att jag ska välja någon av de andra två. Jag skrek på honom ganska så mycket och slutligen så sa han: Okej ta den här men jag vet inte om det är rätt stol. Det var rätt stol, jag kände igen några vita fläckar på den när jag kom närmare... IDIOT! Han visste precis vilken stol det var men han är ett riktigt ashole och använder sin torretts som ursäkt för att bete sig hur som helst. Alfie har lektion med honom och Ross försökta använda sin torrettes som ursäkt för att slippa göra läxan! Hur stört är inte det? Bara för att han svär okontrollerat är han inte handikappad.
Jag var väldigt irriterad iaf. Trött, den tiden i månaden, folk som skriker runomkring en och är sura utan anledning, ett berg av läxor och folk som inte kan lösa sina problem själva fick det att gå över gränsen så jag flippade ut på Joanna och gick och satte mig i the lounge några timmar. Fick lite gjort iaf tills jag var för trött för att förstå engelska. Joanna kom och bad om ursäkt och jag bad om ursäkt och vi satt och pratade med Caitlin tills vi bestämde oss för att gå tillbaka till rummet.

Joanna och Caitlin hade förvarnat mig att de andra tjejerna spelade beerpong med Rich och Joe så jag var väl föreberedd men fortfarande på taskigt humör. När vi öppnar dörren ser vi Rich (utan tröja igen) som ligger på golvet och det sur ut som skit i uppehållsrummet helt enkelt. Vi går in till oss men efter att ha hört några allmänt korkade utlägg från Rich så kan jag inte stå emot.
"Hur kommer sig att du alltid tar av dig tröjan när du dricker med oss?" sade jag.
"För att det ger tur när jag spelar pong."
"Det är skitsnack."
"Vill du att jag ska ta på mig tröjan?" undrade han.
"Ja det vill jag", kontrar jag utan att egentligen bry mig.
Tröjan kom på iaf. Jag går tillbaka in i mitt rum och Joanna berättar att han har kallat henne namn som bitch och hora hela kvällen. När jag sedan hör honom kalla henne bitch igen brister det igen...
"Rich du kommer inte till oss och kallar min rumskompis saker."
"Men vadå hon har kallat mig saker också."
"Jag struntar i det det är allmänt hyfs att man inte går hem till folk och kallar dem saker. Du kan inte komma till mitt rum och kalla min rumskompis för bitch eller hora."
"Jaha jag går när jag har spelat klart."
"Du behöver inte gå men kalla inte min rumskompis saker."
Jag är inne i mitt rum och hör hur de andra tjejerna frågar vad som pågår. Rich svarar att han ska gå och de undrar varför.
"För att Åsa sa det."
"Äh skit i henne."

Wow... först får han mig att se illa ut. Jag sa aldrig att jag ville att han skulle gå, jag sa att jag ville att han skulle bete sig som normalt hyfsat folk. För det andra, tack tjejer för att ni står på min sida nu när vi tydligen har kommit så nära varandra som ni alltid säger. Väldigt intressant hur de väljer sina kompisar. De har folk om faktiskt bryr sig om dem men som inte vill umgås med dem för att de umgås med ett pucko som bevislingen inte kan bete sig som folk. Varje gång Rich kommer över eller de umgås med honom så är ingen av de andra killarna där eftersom alla tycker extremt illa om honom.
Bästa är nu att Joanna berättade för mig att Kaitlin och Britney berättade för henne att Rich håller på med en annan tjej samtidigt som han pratar med Vickey. Men de säger ingening?! Verkligen bra kompisar. Usch jag klarar inte av de där tjejerna. Men jag tänker inte berätta för Vickey för det är inte min ensak. Jag umgås aldrig med dem när Rich är med, Vickey och jag är de som pratar minst med varandra och tydligen så ska jag inte veta någonting heller eftersom de inte har berättat det för mig. Jag tycker bara att det är extremt taskigt av dem att låta henne fortsätta hoppas på någonting. Det skulle bli helt fel om jag försökte berätta det för henne. Ska försöka prata med Britney och få henne till att prata med henne.

En bra sak som hände igår var att vi såg en extremt bra film. City of Gods. Natta du skulle gilla den ;) Var en sådan film som man mår illa av när man går ut därifrån men är extremt bra. Handlade om två killar i slummen i Rio de Janairo och hur de utvecklades åt olika håll. Var baserat på verklighändelse vilket är hel vansinnigt för största delen av hur alla drogade och sköt varandra. Okej den låter hemsk och det var den men väldigt bra också.

Ett väldigt långt inlägg men det var många känslor igår.

Svartsjuka

Jag börjar tröttna på Kaitlin. Hon har varit sur på mig sedan i fredags. Eller jag tror att hon är sur på mig för hon pratar inte så mycket med mig och hon utbyter blickar med Kickey, men hon säger ingenting till mig. Anledningen till att hon är sur är för att jag umgås med Brian. Brian är killen som hon umgicks med som ett par men de var inte ihop. Lite komplicerat men iaf så avslutade han saker och ting med henne för flera veckor sedan men hon är fortfarande hopplöst förälskad i honom eller något sådant. Och nu har hon fått för sig att det skulle vara något mellan honom och mig bara för att vi umgås. Ursäkta vi är vänner och han är tillsammans med sitt ex igen! Pucko! Och hur många gånger har jag inte sagt till henne att jag inte ser Brian som någonting annat än en vän???!! Tjejer driver mig till vansinne ibland. Värsta är att hon inte kan prata med mig om det heller utan säger till alla andra att hon ska mörda mig ifall jag gör någonting med Brian. Suck! Nej lyssna inte på mig då du drev mig till vansinne redan innan det här så, jag behöver inte dig. Tycker bara att det är träligt att man inte ska kunna få umgås med sina kompisar utan att andra blir sura. Så jag struntar helt enkelt i henne och umgås med Brian och de andra killarna för de tycker också hon är jobbig så. Hon kan ju fortsätta umgås med Vickey och puckot Rich.

Ikväll blir det Grandma's boy med Joanna, Brian och vem mer som nu vill se den. Äntligen onsdag imorgon, lite lugn och ro (?!) i Ridgewood för några timmar innan tillbaka till dramatiken på Ramapo College.


Procrastinating

Om jag var tvungen att välja det bästa ordet som jag har lärt mig här så måste det vara procrastinating. Det är ett ord som alla använder sig av, och det är precis vad jag håller med just nu: Göra allt annat än det jag borde göra (läxor). Men efter den här veckan så kommer det inte vara lika mycket. Jag har iof ett exam i matte på måndag men sedan så är det Thanksgiving så det är fem dagar ledigt. Alla åker hem, jag åker till Ridgewood och ja det enda jag behöver bry mig om är mitt slutgiltiga projekt i FYS ungefär. Som Kaitlin berätta för mig idag så har vi bara fyra skolveckor kvar av den här terminen. Det har gått så otroligt fort! En månad och några dagar och jag är hemma i Sverige igen :D

Så igår var det söndag. Söndagar är dagen som man måste göra läxor eftersom man inte har rört dem sakerna under hela fredag och lördag. Men för att sluta prata om det. När jag kom in på mitt rum så hittade jag min gosedjurshund uppklädd i min sjal, extensions samt hörlurar. Detta utvecklades i att Caitlin, som hade ett projekt för fys att berätta en histoira i bilder, använde honom till sitt projekt. Så vi sprang runt och tog massa kort på när han borstade tänderna och sminkade sig osv. Så döpte vi honom till Hannah Beartana. Jag antar att det var en sådan där grej som man måste ha varit där för att förstå för när jag berättar det nu så låter det inte lika roligt ;)



Hannah Beartana



Hihi Hannah Beartana går på toa X')

Ikväll är det dans igen! Ska bli kul men är lite trött. Det var bland det svåraste jag gjort att hålla mig vaken på matten idag. Men jag försökte att gå och lägga mig tidigt igårkväll men jag kunde inte somna, men sedan var det bland det svåraste att ta sig upp ur sängen imorse vid 10... sköt på det till 10.30 ;) Nej nog med procrastinating nu, jag har exam i pbs imorgon so time to hit the books. Later.

Återigen helg

Blev en galen natt igår. Ska inte gå in på detaljer men jag blev bättre vän med tjejerna i 208, Kaitlin driver mig till vansinne och kvällen slutade med att jag satt och pratade med Brian, Jake, Jon och Mike till klockan sex på morgonen. Kaitlin försöker vara mamma åt alla och nu på morgonen så kom hon och sa: Förlåt för sms:et men vi visste inte var du du var och du svarade inte. Vad skulle jag ha svarat på när hon inte skickade någonting till henne innan? Jag var inne i 212 och pratade med killarna, jag visste inte att jag var tvungen att berätta allting jag gör för henne. Som sagt hon driver mig till vansinne med att tro att hon ska ta hand om mig eller något. Jag är väldigt kapabel till att göra det själv tack så mycket.

Jag har massor med saker att göra för skolan just nu också. Men jag fixade en intervju åt oss för vårat slutgiltiga projekt igår så nästa vecka ska jag, Sam och Dom intervjua en advertising executive. Fem extra poäng plus fakta att använda i uppsatsen. Yes!

Planerna för idag är att få undangjort lite läxor och sedan åker jag och Joanna till Ridgewood för att se James Bond med Vican och Christina. Ska bli skönt att komma bort härifrån lite just nu. Jaja det blir bättre snart igen säkert. Är bara Kaitlin jag har ett problem med egentligen så.

Seeeegt

Det blev ingen volleyboll, vi var för sena med att anmäla oss. Istället kom Glen över och vi satt och pratade med honom hela kvällen. Han fann ett stort nöje i att ta Joannas mobil och antingen låsa den eller gömma den eller både och. Det var en extremt seg tisdag.
Igår åkte jag till Ridgewood. Jag hade planerat att åka till Macys och lämna tillbaka en sak men det hade jag inte tid till så blev att hämta kusinerna från skolan och sedan underhålla dem samt skjutsa till dans osv. Inga läxor gjorda då, och inte heller när jag kom tillbaka till skolan. Eller det jag ville få gjort var en uppsatts till nästa vecka. Jag vill mest få det undanstökat eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska skriva så det känns knöligt. Plus att jag vill ha allt ur vägen så jag kan börja med mitt slutgiltiga projekt på allvar utan att behöva tänka på massa småsaker. Men det var tänkt att Mike och jag skulle gå igenom matten eftersom vi båda hade ett quiz idag men Mikes dator fick för sig att få virus eller något så han var inte riktigt på humör... som tur var kom Glen och fixade det på några minuter haha. Spenderade kvällen med killarna och tittade på halva Flubber.

Så det var väl allt. Alla är lite halv krassliga här just nu, trötta och allmänt bara... vill inte säga nere men det är ingen sprudlande glädje här just nu. Kan nog bero på vädret, brukar vara så såhär dags på året. Jag och Kaitlin har börjat gå till gymmet mer nu, man mår bättre efter att ha varit där så det är skönt. Kommer faktiskt precis därifrån så ska hoppa in i duschen nu tänkte jag och sedan fortsätta att skriva på den där uppsattsen. I helgen kommer Joannas kompis Amanda, ska bli kul att träffa henne. Men men som sagt duschen here I come.

Volleyball

Helgen var rätt så mycket festande. Tre stycken av Britneys kompis kom och bodde i vår suit så det var rätt så trångt men roligt. Umgicks även med folket i 101 och deras vänner så det var en väldigt social fredag. Jag vaknade vid halv två men de adnra vaknade vid halv fyra och ingen hade någon större lust att göra någonting så hela lördagen slösades bort. På kvällen kom Jons kompis, Joanna kom tillbaka från att ha varit hemma och kvällen slutade med att jag, Joanna och Kaitlin umgicks med killarna i 101 plus Matt från 303 igen.
Söndag var läx-dag som vanligt. Segt men välbehövligt. Jag har ett nytt exam i PBS på fredag på 250 sidor igen men jag känner mig rätt så förberedd faktiskt. Men böjar bli mer och mer stressad över allt som är kvar att göra för alla kurser den här terminen.

Just ja, roligt historia. Jag hade inte sett Sam på flera dagar och senast jag såg honom hade han varit lite nere så i lördags bestämde jag mig för att sms:a honom och fråga hur det var med honom. Jag borde ha förstått att någonting var fel för de svar jag fick från honom: som att han hade stannat på campus den helgen (han åker alltid hem), varit sjuk i över en månad och att han skulle åka till Rutgers den kvällen med Johnny (killen från Sverige). När jag i söndags träffar Sam så frågar jag hur Rutger var och han blir väldigt förvirrad och förstår inte vad jag pratar om. Så, då inser jag att jag har råkat sms:a en kille från min fys som jag ska göra ett projekt tillsammans med som också heter Sam. Jag har aldrig pratat med honom innan i fredags på lektionen då vi skulle planera lite tillsammans. Bara aningen pinsamt, eller väldigt! Men han skrattade bara åt mig när jag skickade sms och bad om ursäkt ;) All good. Det gjorde åtminstone min söndag roligare, skrattade åt det hela late night, men jag tror att folk har tröttnat lite på den historien nu...

Ikväll blir det Volleyball för social work, och nej det är ingen som förstår vad det har med social work att göra men antar att pengarna går till någonting bra. Jag har börjat ta promenader med Steph också och igår med Brian. Dock så förstår ingen vitsen med dem och när jag försöker förklara för dem att jag faktiskt tycker om att gå så skakar de mest förvirrat på huvudet... Amerikaner! Men men har ju lyckats lura med mig Steph tre gånger och Brian en så ;)

Dagarna går så snabbt

Förstår inte att det är tre dagar sedan jag senare skrev. Känns som att det var igår.
Så Obama vann, till större delen av skolans glädje men inte allas. De flesta av mina vänner var dock Obama-fans. I studens hetta så var vi på en fest dock men TVn var på hela tiden, dock så trodde ingen på det när det stod på TVn vid elva tiden att Obama var den nya presidenten.
Dagarna här har varit rätt så händelselösa dock borsett från en massa intriger förstås med det är det alltid här. Det är så när man bor tillsammans med fyra stycken tjejer som tycker om att sprida dramatik omkring sig. Denna gång var, eller är, det att de tycker att killarna inte låter oss umgås med andra människor. Hur det verkligen ligger till är att de blir väldigt sura varje gång killarna väljer att umgås med annat folk och när killarna påpekade att de inte har några andra vänner så tog de illa vid sig. (Men självfallet så erkänner de inte det här utan allting är killarnas fe, suck) Så det blev att dra till Maple i tisdags på någon fest hos en kille som heter Rich som... han är väl trevlig men enligt mig rätt så omogen. Våra killar ogillar honom starkt eftersom det första han gjorde var att förolämpa Brian första gången han såg honom. Inga större pluspoäng hos mig heller då faktiskt. Onsdags kväll så kom Rich och Glen över (Glen är ok) och killarna satt i sitt rum och surade typ. När Rich sa att han ville "can them" vilket betyder att man fyller en hink med vatten och lutar mot dörren och knackar så när de öppnar dörren så ramlar hinken och allt vatten åker in i rummet. Ungefär den nivån är han på och jag kan erkänna om någon annan hade förslagit hade jag inte blivit lika irriterad eftersom vi alltid spelar spratt på varandra men när man är ett pucko från början så får man tåla att jag snäser åt en. Så jag och Joanna satt med killarna resten av kvällen.

Idag kom Britneys kompis Bent (Amanda egentligen tror jag) och hon ska stanna hela helgen, imorgon kommer två till av hennes kompisar. Vet inte riktigt vad vi har för planer för helgen mer att umgås och en massa läxläsning.

Allting är relativt

Jag har egentligen ingenting att srkiva här mer än att jag tänkte att det var dags för en uppdatering här nu. De senaste dagarna har varit extremt händelselösa och tråkiga. Kankse är det vädret som har påverkat oss eller så är det bara att allting är relativt och att Halloween, som det hände väldigt mycket runt omkring, är över.
Sedan vi kom tillbaka från Brians hus så har vi i stort sett bara sovit, lite läxor och kollat upp vad vi ska välja för ämnen till nästa termin. Lektioner hade vi ju såklart idag. Jag ska skriva en uppsatts om dödsstraff i DW och har valt att skriva om det i USA så idag när jag letade efter fakta så fick jag reda på att i två delstater har de fortfarande hänging. Hur stört är inte det? Men ja de har åtminstone valmöjligheten att ta den där sprutan istället... Min åsikt är att det är vansinnigt med dödsstraff. Spärra in dem på livstid istället för att göra exakt samma sak som de blev åtalade av från början . Använd sedan alla pengar de sparar, genom att inte ha dödsstraff, till utbildning och förhindra idioter från att mörda och våldta.

Fick tillbaka ett quiz från matten 10/10 :) Hade lunch med Steph också det var trevligt. Vi gick till biblioteket för att plugga oh jag råkade somna hehe... Men ikväll är det dans! Ska bli jätteroligt, komma iväg och tänka på lite annat. Nej lite mer läxor nu tror jag.


Halloween

Så Halloween var en upplevelse ;) Vi var bjudna till Brians systers Halloween fest och eftersom de bor ungefär en timme härifrån så sov vi sedan hos Brian. Men för att börja från början så åkte vi från skolan vid sju tiden, en tjejbil och en killbil så totalt var vi tio personer. Vi åkte förbi Brians hus och lämnade av våra saker samt Jons bil eftersom det bara var Vickey som skulle köra senare, Britney skulle egentligen också ha kört men sedan så skulle hon inte gå men kom ändå med i sista minuten. Iaf så har jag inte sagt det till någon av de andra men själva festen var lite halvsunkig men vi hade iaf väldigt roligt. Tillbaka hos Brian så badade vi i deras hottub. Sovarrangemanget var rätt så hemskt iaf, vi var fem personer i Brians säng och de andra skulle ha sovit på soffan nere i vardagsrummet men tydligen så var en av Brians syster vänner lite läskig så tre av dem kom uppspringande och sov på golvet. Det var trångt även att Brian hade en stor Kingsize säng. Jobbigt var dock på morgonen sedan för Brian har en katt och det funkade faktiskt för mig att sova utan för mycket bekymmer men på morgonen när jag gick ner till vardagsrummet så började det bli lite jobbigt. Men vi åkte tillbaka några timmar senare till skolan så det var lugnt. Alla gick och lade sig dock när vi kom tillbaka för vi var extremt trötta.

Festen som vi ordnade i torsdags var förövrigt väldigt lyckad. Rätt så mycket folk och alla dansade och hade trevligt så det var jättebra :)



Britney, Kaitlin, Jag, Joanna och Vickey