Bloggen blir lidande

Som vanligt så blir bloggen lidande. Jag hade en väldigt lyckad och rolig helg. Blev sena kväller/mornar med roliga människor. Jag tycker om alla min kurser den här terminen. Idag har verkligen varit en bra dag för självförtroendet. Jag sprang in i Christina Smith som började prata om hur stolt jag borde vara över mig själv för att ha fått två uppsattser antagna till två olika konferenser (ifall jag glömde skriva det här så åker jag till Boston i slutet av April för att presentera en uppsatts). Hon pratade om att jag borde gå till gradschool men vi får se... jag ska jobba åtminstone ett år sa jag så kan vi se om jag vet exakt vad jag skulle vilja fokusera på.
Sedan på min lektion så använde läraren min analys som exempel på hur det skulle se ut så då blev jag lite glad :)

ACTA

Mitt nästa WikiLeaks projekt kommer att handla om ACTA. Finns hur mycket som helst och just nu förstår jag typ 10% av allting och alla termer... men har bara hållt på en dag och har tre månader framför mig. Var ju likadant i början när jag skulle skriva om WikiLeaks så det gäller bita ihop och fortsätta läsa och lyssna om det.
Jag har börjar på Prestige och än så länge går det väl rätt så bra. Jag kan inte klocka av någon anledning... säger hela tiden att jag har fel pin. Jag har inte fått min jobbmail än. Jag måste ta med min egen dator för att använda adobe och det är inte alltid jag kan få internet på min dator eftersom de endast har sex stycken gäst konton. Men jag får betalt... och arbetsuppgifterna har varit rätt så roliga hittills. Jag har fått skapa flera stycken reklambilder för hemsidan, uppdatera Facebook samt deras hemsida. Mycket bättre än att ringa till tidningar och fråga ifall de är intresserade av att skriva om olika saker.

Alla Hjärtans Dag

Adam kom upp i söndags så att vi kunde fira alla hjärtans dag tillsammans i förväg. Jag har lektion till kvar över nio på kvällen på tisdagar och de ville att han skulle jobba. Vi gick till ett grekiskt ställe som var vansinnigt gott men dyrt. Mysigt var det iaf.
Han stannade till idag så vi fick se varandra på riktiga all hjärtans dag åtminstone. När jag kom till praktiken imorse så möttes jag av blommor som han hade skickat. Finurlig som han är dök han sedan upp en timme senare och på något vänster lyckades han smuggla in choklad till mitt skrivbord utan att jag märkte något. :)

Super Bowl

Denna termin har hittills haft en mjukstart men pa fredag borjar jag pa BMW sa efter det sa kommer det att bli full rulle igen.

Jag var nere hos Adam helgen eftersom det var Super Bowl. Dock sa var de flesta pa festen lagom intresserade av fotboll utan ville istallet spela cranium och titta pa Puppy Bowl (hund valpar som springer omkring pa en miniatyr plan). Ovanligt nog sa var jag en av de fa som satt och faktiskt tittade pa fotbolls matchen. Mina tva favoritreklamer var nog Bud Light hunden och M&M reklamen.

M&M



Bud Light hunden


Praktik för BMW

Så när man väl tror att ens schema är färdigt och man kan slappna av lite och börja koncentrera sig på studierna så hör BMW äntligen av sig. Och tydligen så är det inte kört så på måndag ska jag åka till BMW och fylla i och skriva på papper. $10 i timmen och jag gissar att det är ca 20 timmar i veckan så det blir ju en del :)
Jag ska droppa min advertising kurs men kommer att vara med på lektionerna och göra allting eftersom jag gärna vill ta kursen... jag kommer bara inte att få några poäng för allt arbete men det är mer för erfarenheten.