Här bor jag

Här får ni en rundtur över var jag bor.

http://www.youtube.com/watch?v=aY-sRGNmpF0

The King's Speech

Kände att jag behövde komma bort från Ramapo idag för som vanligt så händer det inte så mycket här. Joanna skulle jobba och kände inte för att umgås med någon annan. Jag tycker jättemycket om mina vänner men känner fortfarande ibland att jag är äldre än dem och det blir tjatigt efter ett tag. Så jag tog mig till Ridgewood där min bil äntligen var klar. Jag har varit billös sedan jag kom tillbaka. Jag lånade minin några dagar men sedan så fick vi en massa snö här i onsdags så jag körde tillbaka den till Ridgewood eftersom jag inte visste hur bra den skulle klara av snön.

Iaf, idag så spenderade jag eftermiddagen i Ridgewood och hann till och med att träna vilket var skönt. Sedan gick jag, Vican, Christina och A-B på bio. Vi såg The King's Speech. Den var jättebra, med Colin Firth i huvudrollen. Så den kan jag rekommendera.

Snow day

Det började snöa igår morse så skolan stängde vid tre igår (en lektion inställd för mig) och det snöade hela natten så skolan är stängd idag (tre lektioner inställda för mig) vilket känns väldigt skönt. Ibland är det bra att amerikaner häromkring inte kan köra i snöväder :)

Billy Elliot

Jag tänkte uppdatera tidigare men då hade blogg.se fått för sig att ha problem så kunde inte logga in.


I fredags så åkte vi in till New York och åt på restaurang och såg Billy Elliot. Extremt bra var den! Älskade den verkligen, en av mina favoriter på Broadway tror jag faktiskt, men en del av det kan vara för att jag älskade filmen redan innan.
Anledning till att vi åkte in var för att Christina fyllde år i lördags men jag åkte dit några timmar på lördagen också, men de åkte vid lunch eftersom Vican hade danstävling.

Det har varit en väldigt rolig helg iaf. Caitlin, Steph och Caitlin's kompis Alyssa var här igår och vi bakade pizza och tårta och sedan umgicks vi med killarna. Väldigt rolig helg, men idag fick bli lite segare :)

Tillbaka

Så bloggen har nu varit död ett tag eftersom jag åkte hem till Sverige över jul men nu är jag tillbaka i USA och på Ramapo. Dock så har jag inte så stor lust att vara här just nu men det är en annan femma. Det blir förhoppningsvis bättre snart.

Flyget tillbaka gick bra, var dock två timmar försenat eftersom det var någonting galet med varningslamporna. Men vi kom fram och Christina och John hämtade mig på flygplatsen. De skjutsade hem mig och sedan var John tvungen att åka till JFK för att hämta A-B och Vican som kom från LA där Vican hade tävlat som modell. Hon gjorde mycket bra ifrån sig och fick 6 priser samt 7 callbacks, om jag minns rätt :)

Igår hände det inte så mycket. Vi tog ut Laiken på en promenad och sedan hjäpte jag Vican att plugga. Johns kompis från LA kom så vi hade middag allihopa och sedan blev det ytterligare en tidig kväll för mig.

Idag så vaknade jag redan vid halv sju... dumma jet lag. Men men, jag och Christina skottade slask från hela garageuppfarten. Det var lite tugnt, plus att det regnade. Sedan åkte jag, Christina, Vican och A-B ut och käkade lunch med mera. A-B och Vican skjutsade mig till college eftersom jag inte har någon bil just nu eftersom Ed lånar den. Känner mig lite handikappad faktiskt, och nu så kommer Joanna tydligen tillbaka imorgon bitti istället så funderar på om jag ska be A-B hämta mig men det känns ju onödigt också. Jaja, dags att packa upp.