Familjen Van-någonting

Så har man fått ett till barnvaktsjobb... haha. Vet inte om det kan kallas barnvakt direkt när man ska sova hos en 13-åring och en 16-åring. Föräldrarna är borta över natten och de ville ha en vuxen som kunde köra bil som sov hos dem = Ann-Britt lovar bort mig. Så nu sitter jag här i deras vardagsrum med Emilie och tittar på Lost. Dock så har jag inte sett något tdigare avsnitt på hela säsong 4 så förstår inte så mycket för tillfället men det spelar mindre roll ;)
De här människorna har också en hund (alla har hundar här!!) men än så länge går det bra och jag känner ingenting om att det inte skulle fungera så :) Det är en corgi dog och tydligen har drottning Elisabeth sådana hundar. De är... låt oss säga fulsöta. De är avlånga med världens kortaste ben och rätt stort huvud. Laiken kommer alltid att vara nummer ett hos mig <3 Han mådde förövrigt lite dåligt igår, spydde tydligen. Så jag fick ta med mig Michael och Carolann hem till oss för att titta till honom och sedan fick han följa med hem till dem.

Idag har jag varit ute till Ramapo och lämnat in min ansökan till college. Just ja, har inte skrivit här att jag fått resultatet från toefl heller.

Reading: 23/30
Listening: 29/30
Speaking: 27/30
Writing: 28/30
Totalt: 107/120

Och för att översätta detta så fick jag höga (det stod high på alla) resultat på alla delar. Läsdelen var den som jag fick sämst på men det var vad jag hade räknat med eftersom det inte ens kändes som att det gick särskilt bra.

När jag hade lämnat in ansökan kändes det så bra så jag åkte till Paramus Park och köpte ett par jeans för 30 dollar! Trodde inte att det var sant först men det var i samma affär som jag köpt en del andra kläder som jag är riktigt nöjd med så det börjar väl bli en liten ny favoritaffär här. De såg bra ut också också man ska tillägga ;)

Imorgon bitti ska jag följa med Jerry till Red Bank för att... Ja jag vet inte riktigt hur dagen ser ut men målet är att jag imorgon kväll ska vara hos Jennifer :) Ska vara hos henne hela helgen. Exakt vad vi ska göra vet jag inte än men sådant brukar lösa sig. Det ska i alla fall bli riktigt kul att få träffa henne och se hur hon har det. Haha Vican attackerade mig när jag skulle gå nu ikväll eftersom att hon inte kommer att träffa mig förrän på måndag nu antagligen, tror inte att jag hinner hem innan de åker till skolan imorgon bitti. Och Michael och Carolann blev lite stötta när jag sa att jag skulle sitta barnvakt för några andra idag och de blockerade vägen för mig när jag skulle gå. Sedan undrade de om jag tyckte bättre om dem eller om de andra barnen jag skulle sitta barnvakt för X) De är lite roliga ibland.
Vi lekte Tom & Jerry idag = de springer iväg och gömmer sig och jag ska jaga dem >.< Jaja de hade roligt iaf och det var roligare än att titta på när de "spelade" spel på datorn.

Inget vettigt

Har inget vettigt att berätta direkt. Vi var inne i NYC i onsdags igen för att fixa Christinas och Vicans pass på svenska konsulatet. Vi åt på en svensk restaurang (haha!). Det enda som stod på svenska var grädd sås (ja de hade särskrivning) sedan hade de försökt men misslyckats ganska rejält... Men maten var god ^^

Nu så är vi uppe i Windham igen och Megan följde med upp den här gången. Igår så hade vi en snowday ungefär... det snöade massor hela dagen! Vi åkte inte skidor utan vi var över hos Chloe och Christy istället och åt lunch och spelade spel. Jag, Vican, Christina, Megan och Chloe var ute och åkte pulka ett tag men blev lite snöbollskrig också. Sedan gick vi på bio, jag och Vican såg Spiderwick medan alla andra valde 27 Dresses istället. Kvällen tillbringade vi med att titta på ytterligare två filmer.

Iag har vi varit ute och åkt skidor i några timmar. Gjorde black diamonds för första gången på fem år så det var ju lite roligt. Sedan så gick jag, Vican och Megan och badade och nu är Chloe och Christy över här på middag. Jag är sjukt uttråkad eftersom de vuxna sitter och pratar och alla barn spelar olika TV-spel. Jag är min egna lilla grupp bredvid Vican med datorn i knät.

Lite bilder

Har dessa även på bilddagboken men eftersom jag vet att vissa inte ser bilderna jag lägger upp där så lägger jag upp några hår också (nu när jag har listat ut hur man gör)

Michael and Carolann
Michael och Carolann - barnen jag sitter barnvakt för


Laiken
Laiken <3


The Dude
Laiken som jag gjorde i marsipan på Christinas födelsedagstårta.

Hairspray

Hairspray var sjukt bra!! Precis samma anda som filmen, högt tempo och mycket dans och sång ^^. Hela början var precis som i filmen och skådespelarna var jättebra. Det som skillde dem åt var slutet då Ambers mamma inte försöker förföra Tracys pappa utan att alla istället åker in i fängelset för demonstrationen. Pappan betalar borgen för alla men Ambers mamma ser till så att Tracy inte får bli utsläppt så Link kommer och räddar henne från fängelset med hjälp av hårspray och tändare X)
Ja jag älskade den i alla fall och även om vi bara var inne en kort stund i NYC för att äta middag och se musikalen så var det också roligt. Gick förbi David Lettermans show och Oprah Winfrey som sponsrar The Color Purple. Åt sushi också på restaurangen vi var på. Jättegott! Har inte ätit såhär mycket sushi någonsin tidigare, jag och Ann-Britt äter det typ en gång i veckan och nu blev det två gånger.

Johns syster Paula kom sedan mitt i natten, så Ann-Britt var tvungen att hämta henne. Träffade henne dock bara en snabbis på lördagmorgonen eftersom vi skulle upp till Windham igen. Paula hade kommit för att ta hand om deras mamma. Vet inte riktigt hur det gick men förhoppningsvis bra.

Jag, Vican och Chloe var på Windham adventure park och åkte snowtubes (pulka fast i sådana där ringar). Sjukt roligt! Men appropå sjukt så blev jag även sjuk på söndagen så jag stannade inne med Ann-Britt och klippte guldstjärnor(!) 52 stycken för att vara exakt. Hon ska använda dem till... äsch det har med Duxiana att göra och den affär som säljer mest under en vecka för en guldstjärna X)
Idag mår jag dock lite bättre, har inte lika ont i kroppen, men nästan all snö är borta så det går inte att åka skidor. Planen ser ut som så att vi åker hemåt efter lunch. Ann-Britt har massor att göra så vi ska hjälpa henne (och eventuellt få in en shopping runda så att Vican kan få välja ut sin klädsel till The Jonas Brothers) och så kanske vi kör nyc på tisdag istället för onsdag. Det ska tydligen snöa imorgon och onsdag så då plockar vi med oss Megan upp på vägen och återvänder till Windham på onsdag istället. Men man vet ju aldrig hur det faktiskt blir sedan...

Memorystick och intriger

Ja jösses. Det är tisdag och vi började tisdagen som vilken annan tisdag: Hos Annette. Ann-Britt sa i bilen att hon faktiskt tyckte att det skulle bli kul att gå dit idag... hon ändrade sig dock när vi var där. Haha... Alltså det ar alltid kul att gå dit men det är så otroligt jobbigt! Och nu har hon fått för sig att vi har blivit starkare så då får hon oss att göra jobbigare saker... Kort sagt, för det har var inte det har jag skulle prata om egentligen, så var det rent utsagt skitjobbigt! Och nu ska jag tydligen dit igen ikvall X) haha... men det är en annan tränare så det kanske inte blir lika jobbigt 0:) Föresten det jag skulle berätta om Annette ja var att hon tyckte att jag skulle jobba extra som tränare hos henne om jag kommer tillbaka och går på college. Vet dock inte hur seriös hon var plus att jag måste ha tränarcertifikat osv då men roligt att hon föreslog det iaf ^^

Jag tog mig i alla fall in till Ridgewood idag och jobbade lite på Duxiana. Men, och nu börjar historien, jag hittade ingen dator som kunde läsa memorysticket. Så jag fick vänta tills Ann-Britt kom bara for att få reda pa att jag faktiskt kunde sitta vid Helens dator för hon behövde inte den idag eftersom de hade en säljare där som skulle visa dem tyger. Så då satter jag mig där och tänker borja jobba. Men nummer två dyker upp: filen finns inte. Eller rättare sagt en av filerna saknas och alla uppgifter saknas. Efter lite detektivarbete får vi reda pa att Diana satt med Top Pads listan när Jerry skulle slå in väggen nere i källaren. Jerry kom åt någonting och datorn blev svart... alltså alla top pads var nu borta. Helen drabbas nästan av ett sammanbrott. Jag kommer på att jag sparade listan på "middle"-datorn for ungefär en månad sedan - en del ar borta men inte allt åtminstone. Men då dyker men nummer tre fram. Middledatorn skickades till Summit. Men men nummer fyra blev som tur var positivt för de hade inte hunnit skicka den än. Dock så fanns det ingen skärm. Så jag får krypa runt bland sladdarna på Angelas dator för att koppla ut hennes skärm och koppla in middledatorn istället. Väl inne på datorn så fungerar det först inte att kopiera över en av filerna till memorysticket. Slutligen fungerar det och jag får koppla ur allting och koppla in Angelas dator igen för att sedan slutligen kunna sätta mig för att börja göra om ungefär 300 mappar.

Så det var arbetsdagen. När jag sedan åkte för att hämta Vican och Christina så börjar nästa (eller kanske slutar?) historien. Lika bra att ta det från början...Vican har en kompis som heter Katie. Varken Ann-Britt eller Christina (eller någon annan) tycker om henne. Men iaf sa har Katie forsokt bjuda med sig sjalv till Windham nastan varje helg men det har inte fungerat. Sa nu forra helgen hade hon och Vican bestamt att hon skulle folja med utan att de hade pratat med Ann-Britt om det. Katies pappa ringer fredag morgon och undrar vad de handlar om. Ann-Britt vet som sagt ingenting och sager som det ar, att det ar nagonting som tjejerna har hittat pa, Katie far val folja med men John kommer inte att vara dar och Ann-Britt aker inte skidor sa tjejerna far aka sjalva i sadan fall. De kommer overends om att gora det nagon annan gang istallet. Nar Vican kommer hem och far hora detta sa blir hon rasande och det slutar med att Ann-Britt far ringa till Katies foraldrar och bjuda in henne att komma. Nu kommer det storda... Katies pappa anklagar Ann-Britt for att "jerking around Katie" och slanger sedan luren i orat pa henne. De flesta i bekantskapskretsen av forldrar har dock aven de blivit utsatta av dessa konstiga foraldrar tidigare och foraldrarna borjar planera for sin barn sa att de inte ska ha sa mycket att gora med denna Katie som ar ett daligt inflytande pa deras barn. Vican tycker dock att det hela ar lite jobbigt och forsoker att bli van med Katie igen som istallet snaser av henne och sager att de inte ar vanner langre och att Ann-Britt ljuger om vad som hande. Att hennes pappa inte gor sadan saker...
Slutresultat: Katie har i princip inga kompisar kvar, Vican ar mer popular an nagonsin eftersom alla hennes gamla kompisar som inte tyckte om Katie har kommit tillbaka plus att Ann-Britt ar helnojd over att hon inte har nagonting att gora med Katie langre X) Life is just beutiful.

Det har tagit mig nagra dagar att skriva detta sa det har nu hunnit bli torsdag. Imorgon kvall ska vi in till NYC och kolla pa Hairspray :D

toefl

Så var det avklarat... Fyra timmar i ett varmt rum med 15 asiater och jag X) Jaja nu får vi bara hålla tummarna, det gick väl rätt hyfsat hoppas jag. Läsningen kändes inte allt för bra, kändes som att jag hade för lite tid, speaking gick väl som förväntat alltså sådär men listening och writing kändes bra :)

Ikväll bär det av till Windham igen. Lycka till i Knalle alla drillare!

En helg med Vican

Ja ni kan ju tänka er... haha! Nejdå det har varit riktigt roligt faktiskt.

Var på bio i fredags och såg Juno. Jag tyckte om den men vet inte om Vican och Christina tyckte den var lika bra... Lördag morgon gick jag i alla fall upp halv sex för att jag och Vican skulle till Belleayre. Usch vad trött jag var den dagen! Men hennes race var slut vid halv tre så då åkte vi till Windham, köpte pizza och hyrde två filmer på kvällen och hade det gött.

Upp tidigt på söndagen igen för ett race i windham! Gjorde frukost (hot chocolate with chocolate chip pancakes), skjutsade upp henne till backen, åkte tillbaka till stugan för en lugn morgon men måste självklart tillbaka upp till backen för att Vican glömde ett papper hon var tvungen att ha för att få tävla. Tillbaka till stugan igen, städade upp efter oss, dammsög lite och sedan var det dags att ta på sig skidstället och dra upp i backen. Man var nästan tvungen att åka skidor för att kunna se racet här, eller det underlättade åtminstone eftersom det var mitt upp i backen och så skulle vi även äta i the Wheelhouse. Det väldigt isigt på förmiddagen och jag kom lagom till att nummer 17 kom ner för backen (Vican var 22). Vi tog en lång lunch och sedan ut i backen igen. Åkte upp i liften med Vican sedan såsvängde hon av för andra omgången av hennes race och jag tog min favoritbacke två gånger ^^ Solen hade kommit fram nu så det var inte riktigt lika isigt längre vilket var ett plus. Filmade Vican när hon åkte ner och hon fick en bättre tid andra gånge :) Men inte tillräckligt bra för någon pallplacering så vi skippade ceremonin och åkte hemåt.

vi gjorde ett stopp på vägen i Woodberry Common. OMG! Himmelriket. USA:s största outlet. Jag lovar, det var en lite stad! Eller som lkpg city med bara outletbutiker. Men vi hade inte så mycket tid så vi skyndade oss igenom några få butiker, hittade tre tröjor var plus en plånbok till Vican och sedan slängde vi oss in i bilen igen eftersom vi skulle se på SuperBowl hos Jackie (Dianas mamma) och hennes familj. 

Det var trevligt men först coh främst så förstår jag absolut ingenting av amerikansk fotboll trots att de försökte förklara för mig och sedan så hade de två grovhåriga hundar, en av dem en valp som självklart skulle nosa och leka hela tiden. Så mina luftrör mådde inte sådär överdrivet bra men jag överlevde ;)

Så har vi kommit fram till idag. Det snöar!

Och här kommer några av de diskussioner som jag och Vican hade i bilen XD


Bilresan:
Vican: "I've been on an airplane, train, car..."
Jag: "No way? You've been in a car? Wouldn't it be fun to find an american that hadn't been in a car? Well, maybe some homelss guy? But of course they have probably not been homless their whole life."
Vican: "No and they were born in an ambulance."
HUH?

Vi passerar en bil på motorvägen.
Vican: "That guy was talking to himself."
Jag: "He probably just talked on the phone."
Vican: "No he dosen't have a phone."
Jag: "Well he might have a headset."
Vican: "No cause he's a teenager."
HUH again?