Och så börjar det...

Nu börjar livet som arbetslös. Eller ja, jag har ju alltid saker att göra men ingen fulltidtjänst för tillfället. Dock så har jag en intervju på torsdag så vi får se hur det går. Vet knappt vad det är för om jag ska vara ärlig så det är verkligen ett wild card men killen jag pratade med var trevlig. Måste bara läsa på om företaget nu så jag är någorlunda beredd.
I mitt senaste inlägg glömde jag ju berätta att vi även åkte ut till Napa Valley och fick en vin provning. Sedan bar resan vidare till en skog av Redwoods. De var stora...
Det blev ett stopp där på vägen till Adams kusin som även han gav oss en vinprovning och visade oss statyer gjorda av en konstnär. Riktigt häftiga faktiskt... Här är några stycken (hela gatan var full av dem - åtminstone en i varje trädgård).

Tillbaka från de döda

Det blev helt enkelt för mycket i slutet så bloggen blev mer lidande än någonsin. Men nu så är skolan över, examen har varit och Kalifornien resan med familjen tog slut den också. Idag var första dagen på länge som jag inte hade någonting bokat som behövde göras (förutom att övervaka Vicans fest - jag och John delade på en flaska vin och tittade på Pretty Woman medan de var i källaren). Så nu sitter jag här.
Jag skulle kunna skriva en massa text men det är väl roligare att uppleva det i bilder?
Så jag blev vald att bära flaggan för min skolan på examens dagen.
Familjen kom hela vägen för att vara med. Ja jag fick ha på mig en rolig hatt :)
Det blev en intensiv dag med att se de största sevärdigheterna i New York på en och samma dag för att visa Johnny som aldrig hade varit i USA förut.
Sedan blev det att åka på semester med familjen, Johnny och Adam. Första stoppen var i Arizona för att träffa Roswita och Gerorge.
Och sedan Los Angeles där det blev snabbvisit. Vi såg skylten, stjärnorna och åt...
Sedan började den långa körvägen till San Francisco. Vi stannade dock både i Santa Monica och Santa Barbara på vägen.