Vardagen

Så har Greg åkt hem. Eller ja vi läppte av honom på stationen igår så tog han tåget ner till Köpenhamn för att tilbringa några dagar där, sedan vidare till Amsterdam innan han åker tillbaka till München. Så nu blev det lite tomt här hemma. Men jag slog honom föresten i minigolf iaf! Jag fick 51 och han 67! Så riktig utklassning. Natta fick 59 och Christian 64 så det var tjejerna som vann, ganska så stort ;)
Idag har jag mest sovit och läst i solen i Nattas trädgård. Solen tycks äntligen ha hittat Sverige för några dagar nu så imorgon blir det Varamon (antagligen KALLT!) med Filippa och sedan middag hos Sara :) Mysigt mysigt!

Greg

Australiensarna har åkt nu för en vecka sedan men i måndags så kom Greg från NZ så det har varit full upp hela tiden. Första dagen tog vi med honom till Söderköping och Smultronstället och på tisdagen blev det en underbar dag i sthlm. 25 grader vart och solsken strövade vi runt genom halva stockholm i. Helt underbart! Annars så har vi spelat minigolf två gånger (han vann en gång, jag vann den andra så nu återstår den avgörande matchen). Imorgon ser det ut som att vi ska hjälpa till att fixa inför festen på lördag en del, vi måste också smita iväg från Natta så att vi kan köpa en present åt henne från Greg. Får se om vi lyckas. Hon börjar ju jobba vid sju men affärerna stänger vid sex... hm... knepigt det där ;)

Mormor och morfar

Nu har vägarna fört oss till mormor och morfars hus. Det är lite ansträngande att ha australiensare hos sig men även mycket trevligt. I lördags var vi ute hos Louise och hennes familj och åt middag. På söndagen fick vi lite ledigt då de följde med Louise och hennes familj till Omberg och Vadstena. Jag själv passade på att tillbringa den regniga dagen tillsammans med Natta och Christian med att spela spela och äta äckligt mycket godis och chips. Blev först alfapet bara jag och Natta. Sedan gick vi över till yatsy som gick otroligt dåligt för mig de två första omgångarna för att sedan låta mig utklassa dem totalt den tredje.
Tredje spelet blev monopol som nog var första gången jag spelade på ungefär åtta år. Avskyr monopol i vanliga fall men denna gång var det faktiskt riktigt roligt, dvs tills Christian vann ;) Avslutande spelet blev Risk då jag vann enkelt första gången och andra gången vann Natta. Det var en rolig dag helt enkelt.

Efter ännu en natt på Nattas bäddsoffa (jag är ledsen Natta men den är inte allt för skön att sova i, vissa nätter går bättre än andra dock). Denna natt var ingen bra natt för en bäddsoffa. Men när jag slutligen fick vakna så var jag rätt så trött men avnjöt ändå en trevlig frukost med familjen Elfinger. Efter en dusch bar det av till apoteket och efter en del krångel där med en receptiarie som borde träna mer på att använda sin slutledningsförmåga (hm... ska vi lita på det nya eller det gamla receptet från förra året?) så blev det en vända ner på stan för inköp av lite böcker samt en kaffe på Waynes. Mycket bra kaffe, blir nog fler fika där i fortsättningen. Slutligen bar vägarna mot frisören för att fixa klipptid till Natta vars dreads ska ut om nu två veckor, det kliar lite i fingrarna på mig redan nu...

Så en stor nyhet för dagen är att Anette klarade uppkörningen och nu har körtkort! Något som vi drog lite nytta av idag då vi var iväg på en restaurang här borta hos mormor och morfar för middag. Åt en otroligt god laxrätt och drack vitt vin till, är glad att jag valde det istället för entrecoten. Inte för att den inte såg god ut men det kändes helt rätt med lax haha. Iaf för att återgå till utnyttjandet av Anettes nyvunna körkort så fick hon köra bilen även om de flesta gick ;)

Hemma med australiensare

Så var man tillbaka i Sverige men inte blev det någon ro då inte. När jag väl kommer hem så är huset fullt av australiensare (som har invaderat mitt rum så jag och Anette har fått flytta över till Nattas hus). Men det är jättekul. Vi har varit på Safariparken i Kolmården, glasmästeri, Smultronstället och Gamla Linköping för att nämna några av de ställen vi har varit på hittills. Men mest av allt har vi nog varit hemma och spelat kubb och ätit! Alla är rätt trötta hela tiden, jag kan ju skylla på jet-lag men vad de andra skyller på vet jag inte... haha... nej men det är fullrulle hela tiden så man blir rätt trött. Jag och Sophie gjorde en prinsesstårta idag som blev mycket lyckad. Men nu är det nog dags för mig och Anette att släcka lampan och sova. God natt!

Sex and the city

Gårdagen blev tre timmars shoppingrunda på Garden State Plaza, sedan var pengarna slut. Så jag bestämde mig för bio och fick äntligen se Sex and the City! Mycket bra film men tycker nog att serien är aningen bättre än filmen.

Så nu är nästan allting packat, ska bara hoppa in i duschen, käka lite lunch och sedan så bär det av mot flygplatsen och Sverige (med ett kort stopp i Köpenhamn för att byta plan). Angela, Michael och Carolann ska skjutsa mig så blir nog en intressant bilfärd ;)