Kareoke och teater

Igar kvall var vi ivag till en bar och sjong kareoke. Eller ja, jag sjong inte men manga andra gjorde.

I torsdags gick jag och Adam och sag "Waiting for Godot". Det ar en av de pjaser som de har satt upp pa skolan i ar. Pjasen handlade om tva personer som antade pa Godot, och mycket mer hande inte. Om man sag pa det hela symboliskt sa var det ratt intressant och tack vare bra skadespelare sa hade pjasen sina bra stunder. Ingen favorit men helt klart underhallning for en kvall.

Nu har jag ocksa blivit tipsad om ett stalle som verkar valdigt haftigt inne i New York. Det ar en japansk restaurang som heter Ninja som jag tror att jag ska ta Adam till. Ser jattehaftigt ut pa hemsidan och han som pratade om det igar sa att det var haftigt. Ska bara ta mig igenom mina sista midterms sa far jag fira med det sedan :)


Vicans födelsedag

Idag fyllde Vican år så jag sov i Ridgewood och firade henne på morgonen. Skjutsade henne sedan till skolan och åkte tillbaka till skolan och sov några timmat till. Halv sju är inte mänskligt att vakna.

Janet gav mig nog den mest värdelösa uppgift i världshistorien idag. Hon hade skrivit ut runt 25 email och bad mig att skriva av alla in till word... Kopiera och Klistra in? Nej, skriva för det blev tydligen konstigt när man kopierade från mailen enligt henne. Jag gjorde som hon sade för några stycken e-mail eftersom jag tydligen inte får säga emot henne eftersom hon då börjar gråta typ. Suck. Men ja efter ett tag så fick jag nog, så hon skickade mailen till mig (utan tårar!!).

A-B ringde efter jobbet och undrade om vi kunde gå ut och äta födelsedagsmiddag imorgon men eftersom jag har teater biljetter då så fick det bli idag istället. Så vi åkte till klubben jag, A-B, Vican och Christina vilket var väldigt trevligt.

Veckans grönsak

Joanna tycker i regel inte om grönsaker så när vi går och handlar tillsammans så brukar hon låta mig få köpa en speciell grönsak (utöver tomat, gurka och sallad). Idag handlade jag själv så det blev massa grönsaker. Så busig jag är. Jag köpte broccoli, zuccini, svamp och majs. Majs vet jag att hon äter och hon gick precis med på att zuccini blir veckans grönsak som hon ska testa. Ikväll blir det dock korv stroganoff så hon får testa det imorgon istället tror jag.

Firad x3

Det är nästan så att det kändes som att min födelsedag varade i tre dagar. På tisdagskvällen så hade vi killarna över för middag och de hade fixat tårta och grejer så det var som min födelsedags middag nästan. Väldigt roligt att umgås allihopa igen eftersom vi inte har gjort det sedan första året. Förra året var det alltid någon som saknades.

På självaste födeslsedagen så blev jag väckt med tårta i Ridgewood. Sedan bar det av in till New York tillsammans med Adam, Joanna och Britney. Det blev shopping i China Town, sen lunch i Little Italy och sedan en tur till Union Square. En alldeles perfect dag.

Idag hade Janet bakat en tårta till mig och sedan så hade hon och Carole köpt en halsduk till mig. Så som sagt, mycket firande :)



Här är tårtan som Janet hade gjort åt mig. Det heter "Dirtcake" och är gjort på massa oreocookies och annat så det ska se ut som jord. God men mäktig.


Födelsedag

Att det ska vara så mycket knepigt med födelsedagar. Alla vill veta vad jag vill ha och själv har jag ingen aning.

Veckan har i stort varit bra. Jag fick bra betyg på första inlämningsuppgiften för kampanjen. Denna vecka så ska vi utföra själva kampanjen och presentera den. Jag har gjort en t-shirt och en facebook sida, kan lägga upp bilder lite senare.

Adam var här tre nätter, och Joannas pojkvän John var uppe torsdag kväll. Det är väl ungefär så spännande det har varit.

Här är mitt nya projekt för Grafisk Design som jag ska lämna in idag.


Easy A

Har sett den filmen två gånger nu och den är faktiskt riktigt bra och underhållande.

Kämpar på med min artikel. Har ingen lust men den måste vara färdig imorgon så det är väl bara att försöka avsluta den nu.