18 december

Nu har jag lite tid att andas. Det har varit en hektisk vecka, men också rolig. I måndags lämnade jag in mitt slutprojekt för grafisk design. Tisdag åkte vi in till New York och åkte skridskor i Bryant Park samt tittade på granen. Onsdags sprang jag runt och försökte köpa julklappar och torsdag hade vi våran julfest som var väldigt lyckad! Massa mat, nästan alla kom men vi var iaf runt 20 personer och det var jättebra stämning. Igar var det fullt ös med att lämna in och avsluta en annan kurs och sedan sitta barnvakt. Nu har jag bara en kurs kvar - en uppsatts och ett slutprov och sedan är det lov. Men idag blir det till att köpa mer julklappar innan jag sitter barnvakt igen.

Bilder kommer senare... när jag har tid hahaha.

12 december

Ni får ursäkta att det har tagit sådan tid att uppdatera. December är en extremt stressig månad men för att uppdatera er med vad jag har gjort den senaste veckan.

I måndags så åkte jag, A-B, Vican och Christina in till New York för att titta på lucia och äta julbord. Dock så sket det sig redan vid småtugget innan. Jag gissar på att krabbkakorna var stekta i jordnötsolja. Iaf, lagom till att lucia kommer och börjar sjunga så får jag springa till toaletten och spy. Efter det så var näsan så svullen att det inte gick att andas det minsta igenom det. Inte det roligaste men lucia var fint och maten var god.

För att ytterligare bygga på mina allergier så var Adam's mamma snäll och skickade med honom lite soppa hit. Hon hade stoppat diverse bönor i soppa, inklusive kikärter och det brukar vara okej så länge jag inte äter kikärterna men antar att mitt imunsystem är nere eftersom jag är förkyld och mitt uppe i finals så stressen är rätt så hög. Men det var bara läppen som svullnade lite så var ju inte så farligt.

Vi har också gjort ett jättefint pepparkakshus. Det blev bättre än det vi gjorde i Ridgewood. I Ridgewood gjorde vi en hundkoja men sedan så släppte vi Christina lös med spritsen så dekorationen var ju kanske inte den bästa men nu står det iaf RUMP på taket...

Idag så åkte jag en snabbis till Ridgewood igen för luciatåg i deras kyrka. Hann inte stanna på middag eftersom jag var tvungen att åka tillbaka och göra klart mitt slut projekt för grafisk design. Avslutade det precis men självfallet så fungerar inte scannern. Suck, alltid är det något.
Joanna håller på att laga mat till oss nu. Det blir panerade kycklingklubbor med pasta. Hon har verkligen lärt sig en hel del om matlagning nu vilket är kul :)

Bara fyra uppsattser och ett slutprov kvar och sedan är det LOV!!

6 december

Igar hade vi var konsert med koren. Allting gick bra forutom att bildspelet inte fungerade vilket var synd. Efterat sa gick vi till Mahwah bar and grill. Lisa (korledaren) slappte verkligen loss och bestallde in en flaska vin och shots. Antar att hon stressar av nu lite nar det hela ar over :)

Idag ar en bra dag for ikvall sa aker jag, A-B, Vican och Christina in till New York for att ata julbord och titta pa lucia tag. Detta gor sa att jag missar min lektion i Writing for Publication (den jag  inte gillar) och ovanpa allt det har sa ar inte Janet har pa jobbet idag sa det ar faktiskt behagligt att jobba. Adam ar ocksa har nu, han stannade efter konserten sa som sagt, en mycket bra dag :) Nu om jag bara kunde losa problemet med vad jag ska kopa till alal i julklapp sa vore det annu battre.

4 december

Igar var vi pa treelighting i Ridgewood och delade ut pepparkakor. Det ar alltid mysigt, har blivit en tradition aven for mig nu.
Idag ar jag i Summit med Ann och ikvall blir det pepparkaksbakning i Ridgewood och sedan ska jag pa teater. Det ar drama eleverna som har skrivit och regiserat en pjas sjalva. Caitlin ar en av huvudrollerna sa ser fram emot det. Ska anvanda det till en av mina lektioner ocksa.

2 december

Haller med Filippa om att kalendern kanns som Greveholm. Har inte hunnit se dagens program an men ser verkligen fram emot det :)

Ar inte avundsjuk pa er dar hemma over 20 minus, ar dock lite avundsjuk over snon. Det har ar forsta aret pa lange som jag faktiskt vill ha sno. Lustigt sa det blir, men jag tror det ar for att jag inte har den har an och for att jag inte behover ga sa langt i det langre for att komma till skolan.

Adam kommer upp idag for vi har rep med koren ikvall. Sista traningen innan konserten sa vi far se hur lange hon haller kvar oss ikvall.

1 december

Nu ar det antligen december och jag ar sa glad! Bortsett fran att det sporegnar just nu sa ar december nog den basta manaden pa aret. Det ar sa mycket roligt som hander och det kommer upp ljus overallt och om bara 23 dagar sa ar det jul och lov! Inget mer stressande.

Men forst ska man ju ta sig igen de dar 23 dagarna ocksa. Ska fixa alla mina artiklar och skriva query letters for dem sa att min portfolio ar blir klar eftersom den ska lamnas in pa mandag. Men nar det ar gjort sa ar den kursen avklarad.

Sitter pa jobbet nu, efterat ska jag sitta barnvakt nagra timmar och sedan sa maste vi aka och veckohandla for vi har ingen mat langre. Efter det sa hoppas jag att det inte ar allt for sent sa att jag kan sitta i datasalen och fixa mina bilder for grafisk design. Bara en massa skolarberte att gora just nu men jag har inte tid i helgen sa det ar bara att bita ihop :)

Tittade pa julkalendern idag pa svt play. For en gangs skull pa flera ar sa ser den faktiskt lovande ut. Jag alskart :D