Slappa

Nu ska jag försöka att slappa. Idag var väl en bra början. Natta åkte hem igår efter en mycket rolig och intensiv vistelse här. Efter vår resa till Washington där vi bodde hos Johns syster (som inte ville att vi skulle åka) så var det meningen att vi skulle till Red Bank men eftersom Vican drog sig ur så bodde vi hos Adam istället och var på stranden, badade i hans pool och hottub. Natta fick även upleva den obehagliga upplevelsen av att äta Taco Bell, någonting som hon bad mig henne att avråda henne från ifall hon får för sig det igen.

Idag iaf så tillbringade Vican och jag dagen först med att ligga vid poolen på Country Club som öppnade idag. Sedan blev det middag på Olivegarden och slutligen bio där vi såg Sex and the City 2. Inte riktigt att rekommendera, man får sig några skratt men jag tycker personligen inte om när de åker från New York plus att allting är så fruktansvärt pråligt och overkligt nu. Aja, jag ville se den och det var ju underhållning. Nu blir det sängen.

Washington nästa

Nu blir det mycket uppdatering på en och samma gång...

Så onsdagen spenderades som sagt med shopping och barnpassning. Torsdagen åkte vi in till New York igen och stod i kö mest hela dagen för frihetsgudinnan och Ellisisland, men det var ändå roligt. På kvällen sedan gick vi på Broadway och såg Phantom of the Opera. Extremt bra! Men ja, vilken Broadway show är inte bra liksom?
Fredag så åkte vi in igen och gick på FN-huset och sedan China town där vi inhandlade nya handväskor. Natta har ju varit i China så hon gillar att pruta så vi lyckades få en sjal och en mugg gratis. Sedan åt vi i Little Italy. På tillbaka vägen så tog vi oss till Ground Zero och jag fick oss att gå runt hela på jakt efter en tunnelbana som var i närheten av där vi startade men åt andra hållet... oops :) Efter det var vi trötta så vi tog oss tillbaka till New Jersey och gick på bio tillsammans med Vickey. Vi såg Letters to Juliet vilket åtminstone jag tyckte om. Blev en drink på Chili's eftersom Vickey inte kan komma in på en bar eftersom hon inte är 21.

Lördag tog vi det lugnt och körde mer shopping i NJ och sedan på kvällen så åkte vi in till New York för att gå på nattklubb. Extremt lyckad, bra ställe vi blivit tipsade om. Vi behövde inte betala inträde eftersom vi hade skrivit upp oss på någon gästlista online, och eftersom vi var endast två tjejer tillsammans så fick vi gå före alla andra som också hade skrivit upp sig :)
Söndag så skulle vi egentligen ha åkt till Washington men vi fick inte tag på Johns syster så vi hade ingenstans att bo så vi bestämde oss för att skjuta på resan till tisdag kväll. Så helt plötsligt så hade vi en hel dag utan några planer... det höll i ungefär tio minuter. A-B, Vican och Christina skulle äta lunch på klubben så vi följde med på det. Så fort vi hade kommit dit så påminde Adam mig om att vi fortfarande var inbjudna till hans examens fest, så efter lunch så åkte jag, Natta och Vican till Wayne. GPSen tog oss genom Patterson vilket inte är en av de finaste områdena... vi tog en annan väg tillbaka sedan. Festen var väldigt trevlig iaf med många från Adams gigantiska släkt och ännu mer mat. Efteråt gick jag och Natta på bio med JonBon och såg nya skräckfilmen, också den bra.

Idag så åkte vi inte till New York en sista gång medans Natta är här. Vi hade fortfarande Central Park kvar och vi gick 5:e avenyn och tittade på Rockafellar center också. Nu är jag helt slut, försöker vila lite innan Adam kommer och vi ska iväg på wing night.

Finns massa mer att berätta men jag orkar helt enkelt just nu. Imorgon blir det en massa småsaker som vi måste göra, sitta barnvakt och sedan åka till Washington.

Natta är här

Nu är Natta äntligen här! Eller ja, Adam och jag hämtade henne igår kväll och vi kom tillbaka hit vid midnatt men iaf. Vi tillbringade dagen i New York trots att det spöregnade men vi hade trevligt. Vi gick till biblioteket och FN huset och Adams bror tog oss till en indisk restaurang som hade underbart god mat. Natta tyckte det var till och med bättre än i Indien eftersom de kryddar så väldigt starkt där, eller det var åtminstone vad hon sa, får se om hon håller fast vid det imorgon :)

Imorgon stannar vi i New Jersey eftersom jag lovade att vi kunde sitta barnvakt på eftermiddagen. Dock så betyder det ungefär fyra eller fem timmars shopping innan och sedan eventuellt mer efteråt ifall vi känner för det. Så dagen är ju inte bortkastad iaf.

Hershey

Packade upp mina saker från college idag. Det var svårt att få plats, känns inte som att jag köper nya saker men det blir fullare och fullare i garderoben för varje år.
Nu har jag och Christina åkt ner till Hershey i Pennsylvania eftersom hon har en golfturnering här denna helg. Kommer hem söndag kväll, Adam kommer antagligen upp och sedan måndag kväll så kommer Natta!!

Just ja, hade en intervju för internship, jag vet ärligt talat inte hur det gick men kanske. Får se om hon hör av sig, men vet inte om jag vill göra det riktigt heller för hon var lite konstig. Ta inte illa upp Anette men Waldorf är inte riktigt för mig, speciellt inte när hon är så lyrisk över den där konstiga dansgrejen ni gjorde. De har ett speciellt rum bara för det, med speciellt golv! Men ja, det kan nog vara bra ändå, som sagt tar tag i det senare efter att Natta har varit här.


Sista redovisningen

Har forsokt att avsluta allting. Jag hade tankt att checka ut innan min redovisning men bestamde att jag ville jobba pa morgonen ocksa sa hade inte tid att packa allt, plus att jag behover lite hjalp med att bara. Men ja, trodde att jag hade allting under kontroll och sedan kom jag pa att om jag ska gora ett co-op/internship nasta termin sa betyder det pappers arbete, sa jag gick forbi cahill center idag och de gav mig en bunt med saker. Jag skickade mitt CV till Lisa som jag ska jobba for, och nu sa ska jag som sagt traffa henne imorgon. Ar ju inte helt klart an att jag far det saklart men kanns lovande och hellre att jag vet vad som kravs och vad jag behover ha av henne sa att jag kan fixa det nu an att jag maste aka fram och tillbaka overallt. Sedan maste jag ta kontakt med en larare pa skolan som kan vara min mentor.

Men ikvall sa tanke jag och Adam do framfor en film, orkar inte mer an sa. Forhoppningsvis sa har A-B lagat nagon form av mat sa att vi inte behover tanka pa det. Det ar konstigt hur slut man ar efter en termin.

Nu är det slut på terminen

Joannas ena lampa brann just ut, lagom till att terminen är officiellt slut imorgon. Steph flyttade ut i fredags och Joanna flyttade ut idag så det är bara jag kvar nu. Väldigt tomt i rummet nu faktiskt.



Så imorgon blir det jobb, redovisning och sedan flytt tillbaka till Ridgewood. Har redan tagit med saker två gånger och lånade vanen nu tack och lov för mycket saker är det jag har konstigt nog.

Verkar som att jag kanske har fått ett internship för nästa termin. Skulle ju vara väldigt skönt att inte behöva oroa sig för att hitta det. Var Annie från kören som rekommenderade mig när hennes chef för hennes internship undrade om hon visste någon. Var väldigt roligt, speciellt eftersom vi inte har pratat så jättemycket innan. Men ja, vi har haft lite mailkontakt och kanske ska träffa henne på onsdag. Vi får se hur det går. Trots att skolan är över så är det full rulle hela tiden. Adam följer med till Ridgewood imorgon. Onsdag ska jag träffa hon Lisa om Internshipet och sedan jobba i Summit. Efter att jag har jobbat åker jag ner till Adams hus och stannar där till fredag förmiddag, kör tillbaka till Ridgewood för att på eftermiddagen ta Christina till en golftävling över helgen i Hershey och sedan på måndag så kommer Natta. Men ja, det skulle ju vara tråkigt om jag inte hade någonting att göra :)

Nedräkningen börjar

Den 17:e kommer Natta hit! Ska bli så sjukt kul, endast 11 dagar kvar.

Tentan idag gick väl sissodär känns det som. Han är så ond. Under året så har vi ju haft 5 quiz, varav de har bestått av 1-5 frågor. Idag så hade han tre delar, första delen bestod av 12 frågor men behövde bara svara på 10, andra delen bestod av 5 program segments, och sista delen var att man skulle skriva ett program med classes. Quizen brukar han ge oss ungefär en timme, nu hade vi två... Dubbelt så lång tid med tre gånger så mycket att göra ungefär. Vet inte riktigt hur det gick ärligt talat, svarade på 11 frågor utifall och lämnade en som jag verkligen inte visste. Gjorde alla fem program bitar och sedan kanske halva på tredje delen för att jag helt enkelt inte förstod vad jag skulle göra. Men ja, vi får väl se hur det går, känns ju inte som att han kan underkänna mig i stort iaf.

Nu blir det till att plugga för environmental science på måndag som jag måste få bra på så att jag får upp mitt betyg lite. Har börjat packa lite också som jag ska ta med till Ridgewood imorgon. Tog ner mina inramad bilder, känns redan väldigt tomt. Imorgon ska jag också på barbeque hos Lisa, körledaren, hon bestämde sig för att fixa en fest för alla.

Finals week

Det var väldigt roligt att åka ner till Adams hus och få se det och hans kompisar. De var väldigt trevliga. Vi hade picknick, gick ut med hans kompis enorma hund, spelade square ball, åt glass och gick på stranden. Vädret har varit helt underbart nu några dagar. Strålande solsken och 25 grader varmt så det är som sommar.

Imorgon har jag mitt final i Computer Science. Jag har försökt att plugga men det är svårt. Förhoppningsvis så går det. Sedan så har jag "ledigt" några dagar då jag bara har jobb och ska försöka packa ihop hela mitt rum, hur nu det ska gå till. Vican var på uttagning för dans-teamet på IHA idag och hon kom med i junior varsity! Så hon var jätteglad vilket var roligt :)


Slut på lektioner

Ska iväg på sista lektionen för i år, men det är kör så det är bara att vi ska äta brownies eftersom vi hade vår konsert igår. Det gick bra tycker jag, strulade lite på två eller tre låtar men i stort sett så var det riktigt bra. Jag spelade in en låt när CantaNova sjöng så jag är inte med och sjunger men det är med samma människor som jag sjunger tillsammans med. Den andra solisten är Adam. Ledsen att bilden är tråkig men vi var på scen så gömde kameran bakom pianot.

http://www.youtube.com/watch?v=3pH2OLwHA6g

Ikväll åker jag och Adam ner till hans hus, blir första gången jag är där och som jag träffar hans kompisar hemmifrån. Hans mamma och mormor kom upp igår för konserten och tog oss sedan ut på middag vilket var väldigt trevligt. Efteråt så hade några i kören fixat en fest för alla så vi gick dit och jag gjorde succé när vi spelade beerpong och jag lyckades få i bollen när jag sköt bakom ryggen, tydligen ingen som hade sett det tidigare förutom jag då eftersom Joanna gjorde det förra terminen :) hehe.