Halloween närmar sig

Halloween är absolut en av de populäraste högtiderna här, alla är jättespända inför imorgon. Men vi börjar redan idag med en Halloweenfest för att freshman som Freshman Caucus ordnar (däribland jag även om jag inte är jätteinvolverad). Just nu håller alla på att göra sig iordning men jag är redan klar ungefär så tog mig lite tid att skriva här då. Alla går verkligen in för att klä ut sig här också, vi har alla åkt till speciella Halloweenklädsel affärer för att köpa dräkter. Jag ska vara domare, Kaitlin är racerförare,  Vickey pumpkinwitch (häxa), Britney maffiabrud och Joanna naughty schoolgirl. Ja alla tjejers klädsel på halloween är iof rätt så utmanande, är tydligen så det ska vara så ;) Annat är det för killarna, Mike tyckte att det skulle vara roligt att vara en fet ballerina så det är vad han är. Det är en uppblåstbar dräkt, jag säger bara herregud! haha

Idag ahr jag försökt att titta på vilka klasser jag ska välja nästa termin. Tror att jag har lite koll på det och som det ser ut nu så blir det: Historia, engelska, litteratur och diversity perspectives (samhällskunskap av något slag). Nej måste gå nu blir mer om hur festen var senare.

Communication

Har äntligen fixat så att jag har bytt major nu. Har försökt få tag i en person som skulle skriva på min lapp men hon har aldrig varit där förrän nu. Jättetrevlig var hon och hon hjälpte mig med att bestämma vilka kurser jag ska läsa nästa termin, någonting som jag ska göra med mina FYS-lärare på fredag morgon. Men nu eftersom jag redan vet vad jag ska läsa så känns det onödigt att gå upp vid åtta så jag skickade ett mail till mina lärare och frågade om jag fortfarande behövde komma... Ja, det måste jag. Jaja det blir väl bra det, kan gå tillbaka och sova antar jag ;)

Mer som har hänt är att jag och Johnny åkte iväg idag för att vaccinera oss, vaccinationsbiten gick bra men när vi skulle starta bilen var det ltie större problem. Det gick inte alls. Så jag fick ringa A-B så fick hon komma och hämta oss (tur att vi bara var på route 17 iaf) och så får hon skicka Ed och Jerry att hämta bilen för jag var tvungen att åka tillbaka till skolan eftersom jag hade lektion så vi fick ta Johns bil. Ovanpå allt detta så regnade det extremt mycket och har gjort det hela dagen. Självfallet glömde jag också paraplyet i A-Bs bil så var rätt så blöt när jag kom tillbaka till Pine från parkeringen.

I söndags tog jag Christina till hennes golftävling. Jag var tvungen att gå upp vid 5.30 för hon skulle börja spela 8.10 men det var inte så illa som jag trodde det skulle vara. Satt och gjorde läxor i några timmar tills jag tröttnade på det, strövade omkring och försökte se om jag kunde se Christina i en timme och sedan så lade jag mig i bilen och sov en stund haha. Hon kom på andra plats av fyra så hon fick en pokal som faktiskt var väldigt fin :) Då belv hon glad.

Hemfärd

Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering nu medan mamma och pappa har varit här men det har varit för att jag har haft fullt upp med att åka fram och tillbaka mellan skolan och Ridgewood samt läxor och umgås med allt och alla. Det har varit en lite slitsam vecka med tidiga mornar varenda dag. I onsdags så var jag, mamma och pappa inne i nyc och såg Lejon Kungen på Broadway. Jag tyckte jättemycket om den och det var extremt många och häftiga djurkostymer.
Igår hade Vican sin födelsedagsfest som bestod av middag på restaurang och sedan gå på öppningen av High School Musical 3. Den var också jättebra, lite väl mycket gulligull vissa gånger men det är ju HMS så ;)

Idag åker mamma och pappa hem så om några timmar bär det av till flygplatsen igen.

Mamma och Pappa

Jag hämtade dem på flygplatsen i lördags tillsammans med Christina. Av någon anledning var vi där en halvtimme innan deras plan landade så vi fick vänta i ungefär en och en halv timme men jag hade ju trevligt sällskap så det var inte så farligt :) Det var kul att se mamma och pappa igen. Vi åkte till min skola och gick runt där och tittade på det mesta, de fick träffa alla tjejer jag bor emd plus Mike och Alfie. Mike hade sagt tidigare att han skulle säga: "Hello mr and mrs Hilmersson" när de kom men han fegade ur, skyllde på att han inte hade tränat tillräckligt. Som Jake skulle ha sagt: Lame dude lame!
Iaf för att gå vidare till söndag så spelade pappa, Christina och John golf medan jag, mamma, Ann-Britt och Laiken tog en promenad runt the Duck Pond medan Vican va på dans. På kvällen åkte vi till Mount Fugi som är en japansk restaurang där de lagar maten mitt framför dig så man sitter runt ett stekbord. Det var andra gången jag var där, de har tagit dit mig och Anette en gång för många år sedan men det är verkligen roligt.

Måndag morgon var det dags för Vicans födelsedag så vi gick upp vid sex! Tårta på sängen med paket, hon verkade väldigt nöjd med alltihop och vi hade en otroligt god tårta. Men jag har lektioner på måndagar så var tvungen att åka till skolan. Kul att se alla på skolan igen dock även om allting har vänts helt upp och ner över en tydligen väldigt innehållslös helg. Tydligen så hade Mike varit på dåligt humör och killarna hade knappt umgåtts med tjejerna. Brian var tillbaka men betedde sig konstigt mot Kaitlin. Så det blev till att jag hade ett långt samtal med Mike, eftersom han är en av mina bästa vänner här, om vad som var fel, vilket egentligen inte var någonting annat än att han bara inte kände för att umgås med dem just då utan behövde lite tid för sig själv vilket man kan förstå. Det är väldigt intensivt här. Brian berättade sedan för mig igår att han valt att avsluta saker och ting med Kaitlin, vad nu det var. De var inte ett par men betedde sig som ett i princip... Kaitlin blev såklart sårad men förstår samtidigt varför eftersom Brian (och även hon) nyligen tagit sig ur ett långt förhållande. Är ju tråkigt att det blev så men de kommer iaf fortsätta att vara goda vänner så det är bra. Så egentligen så är allting bra... det är bara lite konstigt hehe.

Nu ska jag snart iväg på min andra och sista lektion för dagen. Imorgon åker jag, mamma och pappa in till nyc och ska se Lejon Kungen vilket ska bli extremt kul! Torsdag morgon blir det tillbaka till skolan och på fredag så är det Vicans födelsedagsfest så då ska vi gå och se High School Musical 3. Lördag så åker mamma och pappa hem :(

Byta major

Jag tror att jag dka byta inriktning. Jag kom fram till det idag under min FYS lektion för jag avskyr verkligen den lektionen mer och mer för varje gång. Jag har alltid tänkt under tråkiga lektioner under hela min skolgång att jag måste bara ta mig igenom det här och sedan så är det över men det är annorlunda nu för det jag gör nu handlar om resten av mitt liv. Okej jag måste ta mig igenom FYS den här terminen och det kommer vara förjävligt men om jag byter major så kommer jag iaf att inte behöva genomlida det mer efter det.
Det jag hatar med FYS är framförallt lärarna. Vi fick tillbaka en del inlämningsuppgifter idag och som vanligt så var det enda de kunde göra att klaga över hur dåliga vi var. De undrade varför inte en enda hade lyckats följa alla instruktioner på excel-uppgiften. Det handlade då om att ingen hade satt två decimaler på antalet personer som gillade vilken slags pizza och de påpekade att det stod att alla nummer och procent skulle ha två decimaler. Alla hade satt två decimaler på procent men inte på antalet, det kanske hade att göra med att hon inte hade satt två decimaler på antalet på hennes exempel hon gav oss???!!! Jag klarar inte av hur de inte kan erkänna att de inte är perfekta heller utan istället alltid måste klanka ner på oss. Sedan så fick vi även tillbaka en uppgift vi tidigare skrivit som var ungefär en utvärdering av en annan uppsatts. Jag had varit ärlig nog att skriva att jag tyckte att det var en otroligt tråkig uppsatts men jag inser nu att det inte råder yttrandefrihet i den här klassen eftersom hennes kommentar till mig var: Hur kan man skriva en tråkig uppgift? och hon gav mig 2/5 för den. Jag hade lust att skrika till henne att jag alltid gör tråkiga uppgifter för hennes! Men jag gjorde inte det utan kom till slutsatsen att jag byter major.
Det handlar inte bara om att jag har två häxor till lärare som ger business ett dåligt rykte utan det har att göra med att varje vecka så kommer det gästföreläsare dit och den enas yrke låter till och med tråkigare än den andras. Dessutom så tror jag inte att jag skulle klara av att bära kostym (vet inte vad det heter för tjejer) varje dag ;)

Så jag funderar på communication arts med inrikting på writing. På svenska blir det väl: kommunikation med inriktning på skrivning. Jag tycker om att skriva och jag tror att någonting som är mer kreativt kan passa mig bättre. Jag är inte helt säker på att jag ska byta än, jag ska tänka igenom det här lite mer innan jag gör någonting.

Trött

Allting kretsar om att äta. Vi äter jämt och ständigt känns det som och ifall vi inte äter så äter vi snacks ;) Det är inte bra, jag måste komma ur den här onda cirkeln.
Jag är ledsen att det inte har blivit några inlägg på ett par dagar nu men jag har haft fullt upp och varit väldigt trött eftersom jag inte fått någon tid till att sova i princip. Det började i helgen i lördags då jag försökte gå och lägga mig klockan tio, jag somnade då men vaknade vid två och kunde inte somna om förrän halv sex. Söndag hade jag också problem med att somna och måndag morgon väckte de mig vid sju tiden. Tisdag hade jag tidig lektion så det blev att gå upp halv åtta. Jag hade planerat att gå och lägga mig igen när jag kom tillbaka men var stressad över skolarbeten så det blev inte så. Sedan på kvällen så hade vi fest så jag kom i säng vid fem tiden, väcktes klockan åtta av att brandlarmet tjöt så vi var tvungna att gå ur byggnaden, gick tillbaka och sov men A-B ringde mig vid halv tio och sa att jag var tvungen att komma tidigare. Somnade om men gick upp vid elva. När jag ser på det nu så förstår jag varför jag var så trött igår kväll, jag fick åtminstone åtta timmars sömn vilket var skönt men är fortfarande trött så det blir att gå och lägga sig tidigt idag för imorgon har jag lektion klockan åtta. Usch jag blir trött bara av att tänka på det.

På lördag så kommer mamma och pappa, det ska bli roligt :) Visa dem runt allting här, även om de har varit i USA tidigare så blir det annorlunda nu, college och lite nyc. Nej ska gå och vara social nu igen, eller möjligtvis vila lite innan late night har inte bestämt mig än ;)

Födelsedag

Så kom den stora dagen då jag fylle gammalt. I stort så har det hittills varit en jättebra dag. Jag sov i Ridgewood och alla kom och väckte mig med tårta på sängen. Jag fick en handväska, en sjal och uggs (skor) som jag blev mycket glad över :) Sedan så packade jag ihop allt, åkte och köpte lite mat till rummet och åkte tillbaka till college. Alla antingen sov eller hade lektion när jag kom men jag fick åtminstone hjälp av Ken med att bära in en del saker.
Jag fick en sjal av Joanna som jag har haft hela dagen nu, en massa klubbor och en krona av Kailtin och Brian gav mig en blinkande pin (man sätter på kläderna, väskor osv) som det står kiss the birthday girl på.
Jag har haft en jättebra födelsedag :) Hade matteprov iof men det gick riktigt bra. Mike hade det innan och man fick ta med sig frågorna efteråt så jag kunde titta på hans lite innan och av någon anledning så hade vi exakt samma så...

Okej det blev kort men ska iväg på dans snart och sedan blir det late night med de 18 närmaste vännerna haha Ha det bäst alla och tack alla ni som har önskat mig grattis :)

Payback time

Alla har verkligen åkt hem nästan. Jag tog en promenad med Johnny igår kväll, vi mötte Jon, Jon, Ken och Jake för latenight plus Kens kompisar och sedan gick vi (Johhny försvann till en fest) till oak och tittade på Forgetting Sarah Marshall. Den var inte så bra, överdriven och konstig tyckte jag. Iaf tillbaka till Pine och 212 (märk att vi inte satt i 209 haha) och kom på hur vi skulle hämnas på killarna. Resultatet blev att Mikes skrivbord står framför toaletten med toaletten som stol och vi bytte Joannas och Alfies lakan så när de kommer tillbaka så kommer Alfie mötas av knallrosa lakan. Tyvärr se blev det att Joanna också blev lurad men det är smällar man får ta ;) hihi... hon kommer över det och hon vet om Mikes skrivbord åtminstone... alltid något ;)

Nej måste klä på mig och packa ihop allting så jag kan åka till Ridgewood och shoppa med Christina.


Resultat

Fick tillbaka provet idag. jag fick 84% på det. Läraren var inte nöjd med våra resultat pga:
Medel: 72%
Median: 73%
Högsta: 88%
Lägsta: 44%
Så mitt resultat var jämför med alla andra rätt så bra :) jag hade totalt 8 fel av 50 frågor och två frågor hade jag kunnat svarat rätt på helt säkert om jag hade läst noggrannare för det var sådana där sätta dit frågor och då hade jag fått 88%. Sedan var det några ord som jag inte kunde och därför svarade fel och slutligen var det en fråga jag helt enkelt inte kunde men borde ha kunnat lista ut tycker jag ;) jaja jag är nöjd iaf, det funkar för första provet!

Dåliga skämt och ensam hemma

Jag satt och gjorde lite läxor efter lektionen idag och killarna kommer över och säger att det är någonting som vi måste se. Så jag, Vickey och Joanna går över och de visar oss toaletten och det är bajs över hela ringen. Extremt äckligt! De visste inte vem det var som hade gjort det men alla misstänkte såklart Ross, jag skulle inte bli förvånad. Vi går tillbaka men de ringer dit oss igenom och när vi kommer dit så ska Alfie röra det och äta en jätteliten bit av det för 70 dollar. Mike står och filmar och det var extremt äckligt. Men självklart efteråt, efter att vi har freakat ut totalt, så berättar de att det bara är en kitkat som de smetade dit för att lura oss. Vidrigt var det iaf men nu i efter hand så var det väl ett ganska roligt skämt. Men vi måste ge igen nu så om någon har några bra idéer så. Jag och Joanna kom precis på att när vi kommer tillbaka från helgen att Joannas mamma tog Joanna ur skolan och att vi behöver hjälp med att flytta hennes saker. Men ja vi får tänka på det... idéer är välkomna som sagt. Det är sådant vi håller på med på college, skolan är bara någonting som kommer med det hela ;)

Alla åker hem nu i helgen, det har redan börjat. Mike lämnade campus för en timme sedan, näst på tur är Kaitlin och Brian som ska hem till Kaitlin och fira hennes syster. Joanna åker vid två tiden och Britney och Vickey ska hem till Britney den här helgen och åker vid fyra. Alfie åker någon gång idag, jag vet inte när och Jon gör som alltid som han vill. Han bor tio minuter härifrån så. Iaf så åker alla bort men Ken har lovat att umgås med mig ikväll och sedan åker jag till Ridgewood imorgon, stannar till måndag morgon eftersom det är min födelsedag och de ska väcka mig med tårta på sängen.

Planer för idag: Säga hejdå till alla, gå på lektion och förhoppningsvis få mitt resultat på provet, ta Christina till en bbq på hennes skola och sedan hänga med Ken och antagligen hans kompisar.
Planer för helgen: Köpa skor till min Halloweenklädsel, köpa lite andra saker jag behöver, plugga och hänga med kusinerna.
Planer för födelsedag: Tårta på sängen, matteprov och träffa alla underbara människor här igen! Can't wait for monday, även om jag fyller gammalt.


Nya namn till listan

Så jag satt på mattelektionen och försökte få tiden att gå medan tanten pratade på om basically hela tiden. Det finns inte en människa som kan använda det ordet mer än vad hon gör. Någon hade räknat och fått det till 56 på en lektion. EN lektion! 56! En lektion är en är en och en halv timme lång, det blir 0,62 baiscally i minuten! Eller sex basically på tio minuter om ni känner för det istället. Det är vansinne. Iaf för att komma till poängen så kom jag att tänka på att det är lite nytt folk i våran cirkel som jag kanske borde nämna.

Ken - du kan fråga vem som helst ingen vet riktigt hur han kom in i allting men han har suttit i vårt rum varje kväll i en vecka nu och vi drar med honom överallt så ja... Han är väldigt trevlig iaf. 
Caitlin - Jättetrevlig tjej som Joanna känner från sin FYS men som jag har blivit riktigt bra kompis med.
Johnny - Den andra svensken här på campus. Han är väldigt blyg men börjar bli lite bättre nu.
Butts - vet inte varför jag nämner honom, antagligen för att han var inne i vårt rum igår men alla på skolan känner honom och ingen vet riktigt hur. Rolig typ iaf.
Jon - inte samma Jon från 212 som vi brukar umgås med utan Kens kompis. Väldigt tyst.
Sam - Jättetrevlig, gentleman osv. Det finns bara positiva saker att säga om Sam egentligen alla tycker om honom men han är väldigt försiktig och lågmäld.
Ross - Ross är ingen människa som vi umgås med men han måste nämnas. Han är 212-killarnas rumskompis och han har tourretes. Men det är inte det som är anledningen till att han är konstig. Jag vill inte gå in på detaljer men om man ser honom, pratar med honom så förstår man att han är lite speciell. Han duschar en gång i veckan och svettas massor och lyckas på något sätt få hela 212 att stinka som honom.

Det var den uppdaterade listan. Igår var jag i Ridgewood och tog det lite lugnt. Köpte en ny klänning på Foxys vilket fick mig att må väldigt bra, ett riktigt bra fynd. Sedan så var jag, Joanna och Vickey iväg och köpte halloween kläder. Jag ska vara en domare. På kvällen var jag, Joanna och Caitlin på kickboxing. Vi drog med oss Ken och Sam dit men när de såg att det endast var tjejer där så gick de. Jaja, de väntade på oss och det var ett jobbigt träningspass men det gick att göra iaf och jag var med på allt :)


Stolt

Nu har det blivit inlagg har flera dagar i rad, maste saga att jag ar lite stolt faktiskt. Men ni far overleva ett inlagg utan prickar nu for jag sitter pa Mikes dator och stor honom nar han gor laxor :)
Iaf sa har jag faktiskt nagonting att beratta som jag ar lite stolt over. Jag hade DW igar och lektionen gick ut pa att han skulle prata med alla en och en om uppsattsen som vi har lamnat in. Han hade bara nagra sma saker pa min att papeka men sa att han tyckte att jag var valdigt duktig pa att skriva. Han fragade vad jag hade fatt for poang pa testet som sa om jag kunde ga direkt till college english eller inte. Jag sa att jag fick en sjua, godkannt ar atta. Han nickade da och sa att ja det ar forsent att andra nu sa jag maste ga klart den har kursen men att jag ska se det som extra traning infor college english nasta termin. Jag blev GLAD! Han tyckte jag var bra :D Haha... Konstigt hur mycket berom jag far har hihi, fast jag jobbar ju ocksa for det iof.

Idag har jag haft mitt exam i PBS. Jag tror att det gick ratt sa bra. Det var vissa fragor jag inte var helt saker pa och tyvarr tve eller tre ord pa engelska som jag inte fortstod som kan ha varit avgorande men jag tror det gick ratt hyffsat. Vi fick spara papprena med fragorna pa och jag skrev ner vad jag gav for svar for jag tror att vi ska ga igenom det nasta lektion sa kan ju vara roligt att se. Men i stort sa tror jag att det gick ratt sa bra faktiskt.
Men efter provet sa kandes det lite tomt for jag visste inte riktigt vad jag skulle gora. Jag har lite laxor for FYS som ar pa fredag och sa kan jag borja kolla pa matten eftersom jag har prov i det pa mandag men anda. Jag har pluggat nonstop i over en vecka nu nasta sa kande inte riktigt for det. Alla antingen sov eller hade lektion sa har sitter jag nu vid Mikes dator medan han ligger bredvid och forsoker lasa.

Vi hade dans igarkvall. Jag forstar inte hur jag kan fa sa mycket energi EFTERAT av att dansa. Men det ar sa otroligt roligt. Vi har en dans till Rihannas Disturbia och ja jag ar fortfarande inte bra pa hiphop men det ar kul och bra traning sa. Men nasta vecka ska vi borja med jazz istallet men det ar sakert ocksa roligt.
Annars... hm... jag forstar inte vad folk finner intresse i att rora till allting hela tiden och ljuga ihop saker som inte ar sanna. Eller kanske inte ljuga men bre pa sanningen eller vad man nu sager pa svenska ;) Jag orkar inte ga in pa detalj men det ar bara sa onodigt att tjejerna har maste vara sa... tjejiga ibland. Men jag gillar dem anda for det mesta.

Inspektion

Två gånger varje termin så kommer de gå runt att inspektera. Jag blev lite förvånad när jag vaknade av att de kom IDAG! Som tur var så hade Joanna hört dem komma och hon hann gömma de saker som vi har som man inte får ha. Jag vet inte var hon gömde brödrosten men kaffebryggaren slängde hon in bland alla saker under sängen och hamstern är också gömd där och de såg ingenting så det var ju bra. Förstår inte ens varför vi har kaffebryggaren och brödrosten för vi använder dem aldrig, eller ja brödrosten har blivit använd två gånger på fem veckor... Jaja det över nu iaf ;)

Konstigt nog så är jag faktiskt pigg idag. När jag vaknade igår efter sju/åtta timmars sömn var jag redo att slå någon men idag efter sex timmars sömn så mår jag prima. Var väl inne i någon lätt sömn idag och tung sömn igår antar jag.
Jag pluggar på som vanligt här. I lördags blev det inget pluggande alls så igår blev det plugg hela dagen. Jag började själv i the lounge och det gick rätt bra där några timmar sedan kom Joanna, Caitlin och slutligen Mike och Jon. Det blev inte lika mycket pluggande i slutet men jag var också mentalt utmattad efter att ha suttit där i sex timmar. Förstår inte att det tar sådan tid för mig att plugga igenom men jag gjorde iaf ungefär sextio sidor och skrev sammanfattning på samt matteläxan så antar att jag hann med en del. Trettio sidor kvar och sedan behöver jag bara kolla över stödorden igen och plugga på lite mer så är jag nog redo för det där provet.


Octoberfest

Okej jag är verkligen ledsen, det börjar bli löjligt med hur sällan inläggen kommer nu. Anledningen är att jasg pluggar för mycket, eller det är åtminstone vad mina rumskompisar säger. Varje ledig tid jag har haft har jag pluggat den här veckan för att komma igenom alla sidor till mitt exam på tisdag, och så att jag inte ska behöver plugga under helgen som är Octoberfest! Jag ahr varit lite orolig över hur det ska gå men efter lektionen i fredags så känns det bättre faktiskt. Han gick igenom hur provet kommer att se ut: 20 sant/falskt frågor plus 30 flervalsalternativ. Han gick också igenom några exempel och jag kunde varenda en så det fick mig att slappna av lite faktiskt. Men jag hade inte kunnat de om jag inte hade pluggat så ;)

Igår var det Octoberfest. Extremt roligt. Hela dagen så gav de ut gratis t-shirt och det var games, sådana där uppblåsbara saker, sockervadd, mat och ett live band. Jag och Brian sumobrottades i sådana där stora dräkter, jag höll på att försvinna i den, och så gjorde vi klätterväggen. Sedan fanns det en sak som man blev fastbunden i ryggen av en lång elastisk lina så skulle man springa så långt man kunde och den som kom längst vann typ bara det att man praktiskt taget flög bakåt pga linan. Det var extremt kul!
Vid sju tiden så var det en bonfire med gratis grease-truck sandwiches. Det var de lustigaste "smörgåsar" jag sett. På min hade jag: cheeseburgare, mozzarella sticks och pommes med någon tomatsås tror jag. (Det var valt i förväg). Men vid den tidpunkten så var man rätt så hungrig och gott var det så det gick ner :) Satt vid brasan lite som inte var så stor som vi hade hoppats på men det var mysigt åtminstone.
Efteråt var det godistält med diverse saker som hennatatueringar (jättedålig kvalitet), tarotkortläsning (vi gav upp efter 45 minuter kö) och gratis pizza. De ger oss extremt mycket gratis saker här men vem klagar? ;) Det fanns också ett öltält för de över 21 så det får väl bli nästa år... måste bara lära känna lite äldre elever också annars är det ju ingen idé, vill ju inte sitta där inne helt själv.
Trots all mat så blev det latenight och efter det världens sämsta film som jag, och många andra, sov igenom. Det var en riktigt bra dag helt enkelt, trots vissa idioter som vi inte behöver nämna här.

För att gå tillbaka till mitt tidigare inlägg så tror jag nog på samma teorier som mamma, alltså nummer 3 och 4. Men ja vi får se hur det här håller i sig. Imorgon börjar en ny vecka med nya uppgifter, och det där fördömda provet. Idag blir det nog mycket läxläsning iaf.