Examweek

För att inte ha några lektioner så har jag väldigt mycket att göra. Hela helgen tillbringades i princip i Ridgewood, bortsett från nätterna som spenderades på skolan. Diverse bråk uppstod i fredags som jag inte orkar dra upp igen men kort sagt så pratas det fortfarande mycket skit i mitt rum. Men det enda de andra tjejerna verkar ha att direkt säga om mig är att alla andra bara tycker om mig för att jag är från Sverige. Alltså visst att Sverige är ett bra land men det är inte så intressant, eller så stor del av våra samtal, att det kan ha fått folk att tycka om att umgås med mig i fyra månader. Iaf så har jag handlat julklappar två dagarna nu och nu är det rätt så sent men uppdatering kommer i sinom tid. Snart är det tillbaka till Sverige! Inte ens en vecka nu :D

Klar

Okej jag är inte riktigt klar med första terminen på college men nästan. Om tre och en halv timme så har jag min sista lektion och sedan så är det endast två exams kvar nästa vecka och efter det så är jag helt klar med fyra kurser. Hittills är jag klar med två stycken. Had min muntliga presentation idag vid åtta samt lämnade in mitt arbete för fys. Igår avslutade jag Developmental writing med att lämna in min research paper. Matte och PBS kvar. I pbs är jag försäkrad ett B+ just nu men det kan bli hörgre ifall jag skriver bra på slutgiltiga provet. Matte borde jag ha A+ i just nu men vi får se vad det blir efter det provet också. Blir till att plugga för båda hela veckan nu när jag ändå inte kommer att ha några lektioner.

Efter FYS idag så blev vi budna på frukost. Eller ja vi hade vunnit det genom att samla in mest konserver. Våra lärare hade bjudit in en massa folk så vi skulle träna på networking. Gick faktiskt väldigt bra för mig. Kom i kontakt med två stycken från the Cahill Center (har hand om alla jobb på campus) så jag fick ett namn som jag skulle maila till för hon hade ett jobb till nästa termin. Mailade henne nyss så får hålla tummarna att det går vägen ;) Fick två andra namn också (de gav extra credit till den med flest namn men jag gissar att man får så många poäng som man samlade namn så). Drack kaffe till frukost så nu kan jag inte somna, jag hade som planerat några fler timmars sömn nu...

Alla här är sjuka. Joanna spydde fyra gånger igår och orkade knappt röra sig. Hon låg i sängen hela dagen :( Mike, Alfie och Jon är alla sjuka samt tre av killarna i Brians rum. Dom (Dominico), en av dem som jag hade presentationen med idag har också varit sjuk och överallt snörvlas det. Jag hoppas bara att jag inte blir sjuk. Ska försöka sova igen.

Förstörda planer

NYC var underbart. Vi gick och såg julgranen och sedan lite shopping. Har äntligen in handlat en mössa och fyra julklappar så det känns bra. Dock är mina planer att åka som vanligt till Ridgewood imorgon och baka lussekatter förstörda eftersom jag måste träffa Dom och Sam och jobba med vårat projekt. Jag borde jobba på min uppsatts nu men tror att jag ska välja sängen faktiskt. Kan jobba på den i eftermiddag och sedan ikväll ska jag och Joanna jobba.

NYC

Jag gick bara på en av Vicans två föreställningar. De var verkligen jätteduktiga men efter två och en halv timme med endast balett så... ja det räckte med en föreställning den dagen. Steph följde med mig och vi var båda rätt så trötta eftersom vi varit upp till fem dagen innan och fick nu bara sova till tio. Vi hade sleepoverparty föresten med henne. Jag och Joanna tryckte ihop våra sängar, för vi orkade inte följa henne tillbaka till Maple klockan fyra på natten, och så sov vi alla tre tvärsöver.

Idag åker jag in till NYC med Joanna. Ska träffa hennes mamma och eventuellt syster där också. Ska bli jätteroligt!

Efter lektionen

Sitter i telefonkö för banken och väntar. Det skulle ta ungefär 13 minuter sa dem! Tur att man kan ringa från datorn iaf. Lustigt dock att mitt på dagen så tar det två minuter att komma fram och en fredag kväll vid tio så ska det ta en kvart. Antar att de inte har lika många som jobbar den här tiden. Jag gick till the registers office för att få en påskrift på csn men de fattade trögt så istället fick jag fylla i ett papper :S Så nu kommer jag få ett transcript, jättesmarta de är jag ahr inga betyg än!
Positiv nyhet var iaf att jag har ett B+ i PBS och om jag gör det sista provet lite bättre så kommer jag att kunna komma upp till a eller a- eller något :D


Jag blev utmanad.

8 favoritprogram

1. Suite life of Zach and Cody
2. Lost
3. Heroes
4. Charmed
5. Friends
6. Jay Leno
7. Wizards of Waverly Place
8. Hannah Montana

(har blivit lite skadad av disney channel haha)

8 saker jag gjorde igår:

1. Körde vilse
2. Åt i Birch
3. Hade lektioner
4. Gick till the writing center och blev positivt överraskad att hon inte hade så mycket att rätta
5. Var i the Village med Joanna, James och Francis
6. Pratade med Brian och hans rumskompisar till fyra på morgonen
7. Översatte knäppa meningar till svenska som Matt satt och smsade trots att vi var i samma rum
8. Jobbade på mitt final project

8 saker jag ser fram emot:

1. Sverige!
2. JUL!!!
3. Att få träffa alla hemma igen
4. Christmas tree lighting ikväll
5. NYC på söndag med Joanna och hennes mamma
6. Bli klar med alla exam och arbeten
7. Duxiana Holiday Party
8. Att få sova ikväll

8 favoritrestauranger:

1. Kniv och Gaffel
2. Kebabbaren
3. The Office
4. Fugi Mountain
5. Hunan Garden
6. Joes and Sonnys
7. Kikkobar
8. Wokhörnan

8 saker på min önskelista:

1. Kläder
2. Presentkort så jag kan köpa kläder
3. Pengar
4. Mer kläder
5. Saker till mitt rum
6. Att jag på något mirakulöst sätt även för ett bra betyg i fys
7. Att alla slutgiltiga prov och projekt går bra
8. Ännu mer kläder

8 personer jag utmanar:
Äh, alla som ser det ;)

Stressig vecka

Det har varit en jobbig vecka med en massa saker som har gått fel vilket har fått mig att inte vilja se till datorn längre. Men måste man så måste man. Ska lämna in min experiential learning nu så nu har jag endast mitt finalprojekt och ett mattequiz kvar att lämna in på hela terminen! Eller ja jag har också en researchpaper i dw men den räknas knappt eftersom jag kan göra allt på lektionstid. Underbart. Har två final exams också och sedan så bär det av hemåt.

Helgen kommer att bli fullt upp. Nu ikväll åker vi till Ridgewood, jag, Joanna, Steph, Kaitlin, Vickey, Britney och Caitlin. Jag iaf ska jobba i affären och dela ut pepparkakor men Steph och Joanna har lovat att de ska göra det också så. Lördag blir det Vicans dansuppvisning för hela slanten och söndag så ska jag och Joanna in till nyc. Hinner inte skriva mer men dagarna innan hemfärd räknas neråt...

Tillbaka på skolan

Återigen söndag och jag är tillbaka på skolan. Det var skönt att vara ledig några dagar och bara vara i Ridgewood men det var väldigt kul att komma tillbaka hit. Jag var väldigt hyper, alla tyckte att jag var lite konstig. Vilket jag iof också var men jag var mest glad över att träffa alla igen.

Idag så var det första advent och det betydde adventsmiddag i kyrkan följt av att man skulle göra någon form av krans som adventsljusstake. Jag gjorde en som jag tog med till rummet här på skolan iaf. Vickey hade med sig julstrumpor till alla så lite jul är det här också. Men ingenting slår Brians rums juldekoration. De har ljusslingor över hela rummet, Hannah Montana dockan har en tomteluva och en lysande polkagrisstång. Vattenledningen i taket är lindad med granris och så har de en julgran. Väldig julstämning där inne faktiskt.
Men för att återgå till adventsfirandet. När vi kom tillbaka till huset efteråt så lämnade jag nycklarna i bilen för jag skulle bara in och hämta mina saker och sedan åka. När jag kommer ut igen så har Vican låst alla dörrar och stängt dem... med nycklarna kvar i bilen! Den nyckeln är den enda bilnyckel som vi har så det blev till att försöka öppna dörren iaf. Vi ringde över Steve som är mekaniker och de lyckades få upp dörren som tur var. Men jag var inte så glad där ett tag.

vi var nere i Red Bank över dagen i fredags och jag hälsade på Steph som jobbar på Starbucks rakt över gatan från affären. Köpte lite julklappar men inte så mycket. Och glömde dem i Ridgewood, har ingen aning om var påsen tog vägen heller men men. Nej nu är det dags att se ifall julkalendern har kommit upp och titta på första avsnittet för i år :)