Vicans Sweet 16

Så Vican har fyllt 16 och den stora festen har ägt rum. Jag tror att den blev väldigt lyckad, Vican hade väldigt roligt. Jag gjorde ett bildspel med en massa gamla bilder på henne som var en succé.

I helgen åker jag till New Hampshire för att redovisa min WikiLeaks uppsatts på en konferens för studenter. Ska bli kul, men missar största fest dagarna för Halloween. Dock så har jag inte kommit på vad jag ska vara så kanske är bäst ändå.

En ny vecka

Vi har knappt haft någonting annat än att läsa i min literature kurs och nu helt plötsligt fick han för sig att vi skulle ha fyra uppsattser tills på tisdag. Duktig elev som jag är så skriver jag alla fyra, men igårkväll så bestämde han sig för att skjuta fram en del av dem. Jaja, nu är det ju gjort iaf.

Det var kul på praktiken idag, fick skriva fler press releases, skicka iväg lite böcker och göra lite media listor. Alltid roligare när det blir lite blanding. På torsdag ska jag tydligen få något uppdrag som har att göra med Twitter.

Denna gjorde jag i en av mina kurser

En blanding av en slow loris och en leopard :)


Födelsedag och Memphis

Nej jag ska inte åka till Memphis, men jag såg broadway musikeln på min födelsedag :) Jag tyckte den var jättebra med mycket energi, dans och musik.

Min födelsedag började med tårta på sängen i Ridgewood. Jag fick precis vad jag hade önskar mig: brun läderjacka, smink spegel och ansiktsbehandling. Fick också Solsidan av mamma och pappa och pengar så nu ska jag köpa kläder! Adam var där också och av någon anledning så följde han med mig in till New York klockan åtta på morgonen. Jag var på min praktikplats hela dagen, men åt lunch med Adam. Var dock ganska stressad för folk brukar inte ta lunch och jag hade faktiskt fått i uppdrag att skriva en del press releases. Det var första gången jag har fått skriva där så det var faktiskt väldigt roligt.
Innan jag skulle sluta så kom Adam upp och hälsade på alla. Det var lite lustigt men roligt. Ingen visste att det var min födelsedag, och det förblev så.

Efteråt så gick jag och Adam till ett litet japanskt ställe som vi hade blivit tipsade om av en av professorerna på skolan. Rektorn på skolan hade också försökt att få house seats till en broadway show för oss men två dagar i förväg var tydligen inte tillräckligt mycket tid, men han sa att om jag säger åt honom 1½ månad i förväg så kan han nog fixa biljetter. Vi måste fortfarande betala men iaf :) Väldigt snällt av honom att erbjuda tyckte jag. Memphis var förövrigt väldigt bra och halva priset så jag klagar absolut inte.

Det var en bra födelsedag. Tack för alla gratulationer :)


Ikväll ska jag förhoppningsvis fira med kompisar här på skolan, men innan dess ska jag se på en teraterföreställning här på skolan.

Jag ska försöka att bli bättre på att skriva

Förlåt att jag inte har skrivit på så länge. Förra veckan kändes lång men gick ändå snabbt förbi. Helgen spenderades med Oktoberfest och highlighter party (man har på sig en vit tröja som folk kan skriva och rita på så lyser det i mörkret). Väldigt rolig helg men intensiv. På söndagen så kom Adam upp och sedan så började veckan igen.

Praktiken går bra, måndag var väldigt seg men torsdagen sprang förbi och jag hann inte ens avsluta allt jag skulle göra. Stannade över lite så jag missade min vanliga buss men det går en i kvarten runt den tiden eftersom alla ska hem då.

Denna helg ska jag åka ner till Adam igen. Tanken var att vi skulle gå på Justins Launch party för hans nya web comic men enligt facebook så är det över vid halv tolv ikväll så vi kanske inte hinner eftersom jag åker ner efter att Adam slutat jobba.

Jag har för övrigt kommit underfund med hur man kokar pasta i mikron :)