Trött!

Påsken var väldigt trevlig. Jag var med Adam och hans familj på hans pappas sida. Mycket mat och godis och folk.

Jag var tvungen att gå upp 6.30 idag för att jag skulle skjutsa Christina till skolan och sedan öppna kontoret på skolan eftersom Janet och Carole båda skulle iväg på en frukost.

Igår hade vi första generalrepetitionen för konserten på söndag. Vi var där i fem timmar... Jag hoppas att det inte kommer att ta lika lång tid på torsdag dock så tror jag att det kommer ta längre tid. Torsdag kommer inte vara min dag eftersom jag också har två redosvisningar innan det.

Pask

Konstigt nog sa langtar jag till finals week for jag kommer knappt ha nagonting att gora. Alla mina uppsattser och redovisningar ska vara klara innan det sa jag kommer endast ha ett prov att skriva.

Nu ar det pask men A-B och ganget bestamde sig for att aka till Florida. De ville att jag skulle folja med men de akte redan i onsdags sa jag kunde inte eftersom jag hade lektioner och jobb. Sa istallet sa aker jag ner till Adam och firar med hans familj. Dock sa ska jag folja med Joanna hem ikvall, vi ska ga till Bamboo. Jag tvivlar att nagon ar intresserad men det ar en av klubbarna som idioterna i Jersey Shore gar till. Det kommer bli intressant hehe.


Jag ser slutet

Jag ar ledsen att jag har forsvunnit har, det ar bara valdigt mycket att gora sa jag nar jag har en stund over kanner jag inte for att skriva mer.

Jag har jobbat hart med en 20 sidors uppsatts om censur i amerikansk media och WikiLeaks. Valdigt intressant men kanns inte som att jag har natt det resultat jag vill an.

Jag sover antagligen i Ridgewood i helgen eftersom Joanna aker hem och Vican och Christina ville att jag skulle umgas med dem mer forra helgen an vad jag gjorde. Forra helgen akte jag dock ner till Adam istallet eftersom jag jobbade i Summit. Sa denna vecka far det bli Ridgewood.

Ska bli sa skont nar den har terminen antaligen ar over, dock samtidigt lite trakigt for aven om det har varit mycket jobb sa har mina kurser varit valdigt intressanta.

Tillbaka på bloggen

Ni får ursäkta att jag har varit borta ett tag men det har varit sjukt mycket att göra. Det har inte hänt så mycket mer än att jag gör läxor, läxor och mer läxor.

Det har varit problem med boende för nästa år men det är förhoppningsvis löst nu. Måste fortsätta med min uppsatts om censur i USA där jag använder WikiLeaks som ett exempel. Mycket att göra men det är åtminstone intressant.