Mellandagarna

Planerna är att jag ska ändra designen på bloggen nu under lovet. Vi får se hur det går och om jag får någon inspiration till vad jag vill göra. Jag ska jobba på Zenterio igen efter nyår några dagar och sedan när jag är tillbaka i USA blir det en liten resa till Chicago med Adam. Just nu är jag mest förkyld men ändå roligt att träffa alla hemma igen.

Köpenhamn

Så nära nu. Sitter på Köpenhamns flygplats och väntar på att flyget ska gå. Planet från New York landade 35 minuter tidigare än planerat så runt två timmars väntetid förvandlades till nästan tre timmar på något vänster. Men jag klagar inte för det finns ju internet. Dock är denna gate så liten så det finns inga sittplatser men då kom Starbucks till undsättning. Det är lustigt hur de fortfarande har menyn på engelska, dock inte helt samma saker, så det var lite knepigt att beställa på swenglish utan att låta dum. Eller rättare sagt det var omöjligt men kaffe fick jag åtminstone.
Första flyget gick ovanligt snabbt och enkelt. 6 timmar och 50 minuter i luften och jag lyckades nog sova närmare tre timmar så jag mår rätt så hyffsat! Om två och en halv timmar är jag på svensk mark igen i Linköping.

Virus

Som vanligt så är jag sjuk runt den här tiden. Denna gång är det på grund av ett virus så jag har ont i magen och mår lite illa vilket leder till att jag inte kan äta så mycket som jag vanligtvis gör. Förhoppningsvis så mår jag bättre när det är dags att flyga på torsdag.

Narmar sig slutet

Det narmar sig slutet iaf. Jag jobbar just nu nast sista dagen pa Goodman Media. De gav mig valdigt bra betyg beratte de precis sa det kanns valdigt roligt.

Adam kom upp i tisdags och vi akte in till New York med A-B, Vican och Christina och at pa Aquavit for att fa se ett litet lucia tag. Vi var ju inte de enda svenskarna dar om man sager sa. Ett killbord pa andra sidan sjong till och med snappsvisor.

Julfest

Jag fixade en julfest i lordags som blev valdigt lyckad. Vi var runt 30 personer som var inbjudna och alla skulle ta med sig en sak som vi kunde dela pa. Det blev mycket mer klass pa det hela an vad nagon av oss hade forvantat sig. Alla matratter var jattegoda och att dricka till sa hade vi glogg, vin, sangria, olika olsorter samt valmojligheten att mixa drinkar.

Det blev verkligen en super kvall. Men sedan sa kom hela volleyboll laget och sa var den friden over. Men alla verkade valdigt nojda med kvallen iaf :)

Bild!

Kanske lite sent men här är en bild från konferensen i New Hampshire.


Goodman

Jag kommer att sakna Goodman Media. Det har varit stunder som det har tagit emot att ga upp sa tidigt, traligt med langa bussresor och trakigt med vissa arbetsuppgifter, men som vanligt nar det borjar narma sig slutet sa blir man lite sentimental. Det ar ett valdigt bra stalle att vara pa, och Tom skrev precis ett rekomendationsbrev at mig sa da blir man alltid lite glad.

Forovrigt sa sag jag en kamel komma gaende pa gatan idag... det ar inte varje dag det hander - inte ens i New York.