Oj vad tiden gick fort

Och där sprang en hel vecka förbi utan att jag ens hann tänka på att blogga.

Jag följde med Adam och hans kompisar i söndags när de åkte upp till Bard (en annan skola i New York state) för att hälsa på Eileen och Dan. Det var jättetrevligt och roligt, har träffat dem förut innan de flyttade upp dit. Vi sov över där men sedan fick jag åka tidigt på morgonen för att komma till min lektion i tid. De andra åkte tillbaka lite senare men Adam stannade här några timmar så vi gick till wingnight. Mums.

Har inte hänt så mycket här annars. Skola, jobb och plugg. Jag måste komma på vad jag vill skriva min slutuppsatts på för en av mina kurser. Jag behöver tre förslag till imorgon och jag har ingen aning.

Onsdag

Hektisk dag men berikande. Det började med jobb som ja, dagen hade väl varit bättre utan det men plånboken mår iaf bättre. Sedan köpte jag faktiskt mat i skolkafeterian innan jag träffade Chris för att jobba på vår presentation för imorgon. Efter det var det dags för en minikonsert med kören för att samla in pengar till Haiti och sedan fick jag springa till min lektion. Dock så hade vi en massa tekniska problem så det blev mest pannkaka av allt men på något sätt så tog vi oss igenom det med. Gick tillbaka till lägenheten efteråt för att äta middag innan det var dags att sitta barnvakt.

Har nu fått mer barnvakts jobb av Angelas grannar som jag satt barnvakt för idag. Sedan så skickade min professor ett mail och bad om att få en elektronisk kopia av min uppsatts eftersom hon tydligen tyckte att den var väldigt bra och ville använda några av mina exempel när hon ska gå igenom det eller något. Inte helt säker på vad hon ville men jag tror att hon kommer att använda den för att ge klassen exempel imorgon. Känns ju bra att första inlämnings uppgiften gick bra för henne iaf.

Ridgewood

Största delen av helgen har kretsat kring Ridgewood. Fredag kväll så såg jag Carolann när hon var med i sin skolpjäs. De gjorde Alice i Underlandet. Det var riktigt gulligt faktiskt men jösses vad mycket barn det var på scenen!
Lördag jobbade jag i Ridgewood men slutade tidigare eftersom jag och Christina tog Laiken till veterinären. Vi vet inte vad det var men han hade några konstiga ryckningar. Men de kunde inte hitta något fel på honom så han kanske bara ville ha uppmärksamhet.
Söndag så tog jag och Christina hand om affären i Summit helt själva! Som tur var kom det bara en kund, de köpte en top pad så någon nytta gjorde jag där iaf. Christina gjorde mest läxor och såg till att vi fick lunch :)

Jag sov i Ridgewood i natt dels för att Joannas pojkvän kom igår kväll och de skulle fira alla hjärtans dag så jag tänkte att de kan få vara själva och göra det hehe. Men också dels för att jag inte har sovit ordentligt på hela veckan och här så går de och lägger sig så tidigt så då gör man det också. Dock så somnade jag inte förrän halv två iaf eftersom jag höll på att läsa för min lektion idag.

Atlantic City och Super Bowl

Insåg just att det var fem dagar sedan jag uppdaterat här, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Anledning:

Ja först var det ju att vi åkte ner till Atlantic City i fredags. Väldigt häftigt, som Las Vegas fast mindre hehe. Johns farbror hade fixat en suite åt oss som var hur fin som helst. Jag spelade Black Jack en gång men lyssnade tyvärr på alla runtomkring mig som visste hur man spelar, istället för att lyssna på min instinkt, så jag förlorade :(

Efter AC så släppte Jake av mig hos Adam. Eftersom Adam jobbar lördags kvällar så fick jag några timmar på mig att göra läxor. Samma sak söndag morgon men sedan söndag kväll så var det dags för Super Bowl fest. Vi hade extremt mycket mat, men det var jättegott! Ingen brydde sig egentligen om att titta på fotbollen eftersom inget av New York lagen spelade så alla tittade på reklamerna mest vilket är en stor grej här. Tyvärr så var de inte så roliga i år.

Måndag morgon så skjutsade Adam upp mig till skolan och på kvällen så gick vi till Wing night. Idag skulle jag, Joanna, Caitlin coh Alyssa gått till Liquid Ice (ja, stället heter faktiskt så, något som Adam tycker är väldigt absurt). Dock så mådde inte Caitlin bra, vilket fick Alyssa att dra sig ut också så jag och Joanna gick till en bar i närheten istället. Det blev en lyckad kväll :)

För mycket

Det är för mycket, det här kommer definitivt bli den jobbigaste terminen hittills. En av mina lärare är totalt galen och gav oss just en 4-5 sidors uppsatts plus en par presentation till nästa vecka. Grupp arbete plus en reserach paper?! Min lärare igår gav en annan gruppresentation i uppgift till nästa vecka också, jag hatar grupp presentationer för jag har inte tid att träffa människor för att fixa dem! Sedan har jag två/tre små uppsatser att srkiva, plus 350 sidors läsning. Om det är så här mycket i början på terminen, hur kommer det se ut i mitten och mot slutet?

Ovanpå allting så ska vi till Atlantic City imorgon eftersom Joanna har fyllt år, och på söndag så är det SuperBowl (som jag förövrigt måste se eftersom min professor för Advertising har gett oss i uppgift att titta på reklamerna mellan fotbollen och skriva en uppsats, bra blev just påmind o den nu också utöver allting) så efter AC stannar jag hos Adam och kommer inte tillbaka hit förrän måndag morgon. Om varje vecka ska bli såhär så kommer jag att gå under.

Ännu fler snow days

Eller ja, skolan stängde vid två igår och öppnar inte förrän ett idag. En lektion inställd och ett jobb pass på tre timmar. Men det är så det är. Hittills så har alla mina lektioner blivit inställda en gång var så det känns knappt som att man har börjat, bortsett från allt hemarbete de har gett såklart.

I måndags så fyllde Joanna 21, vilket är en väldigt stor händelse här. Vi började med att väcka henne på morgonen med tårta. Sedan på kvällen så tog jag och Adam ut henne för wings och så att hon kunde beställa sin första lagliga öl. Sedan så kom folk över på kvällen och umgicks. Joanna hade en väldigt lyckad födelsedag, även att det var på en måndag.