Har slackat lite

Har slackat lite med skrivandet har. Det var extremt blasigt i Long Island men jag gick med Christina bada dagarna. Kallt och ruskigt, speciellt pa sondagen. Fick flera fragor om jag var med och tavlade, organiserade eller var hennes coach eftersom jag gick omkring i hennes golfklader. Nar jag berattade att jag var hennes kusin sa tyckte de att jag var en valdigt snall kusin.
Sedan kom jag tillbaka till skolan och blev en massa laxor nu helt plotsligt. Fullt upp nu den narmaste tiden ser det ut som och inte mycket till motivation. Men det blir nog battre...

Golf i Staten Island?

Jag tror det är Staten Island jag och Christina ska till... eller Long Island? Knepigt det där men måste egentligen springa nu för jag ska göra en intervju så att jag kan skriva min artikel under helgen. Jobb en timme och sedan ska jag hämta upp Christina. Skriver mer när jag har tid.

Kalkonmackor

Har börjat leva på kalkonmackor nu. Tredje dagen i rad jag äter det till lunch, mycket smaskigt. Tröttnade på den med friterad kyckling så nu är det kalkon som gäller igen. Solen har kommit fram igen nu efter några dagar med mulet och regn, man blir på mycket bättre humör faktiskt.
Borde egentligen vara ute och göra en intervju just nu men känner verkligen inte för det så skjuter upp det till imorgon. Ska iväg för att sitta barnvakt snart iaf så. Imorgon blir det prov i computer science igen så håll tummarna.

Tillbaka till verkligheten

Visserligen så jobbade jag ju delar av lovet men nu är jag tillbaka på skolan med lektioner och allt. Vill bara att det ska ta slut nu, är så less på mina lektioner och allt som måste göras för dem. Annars så är allt bra. De delar ut gratis Ben&Jerry glass idag så vi åker dit efter lektionen och sedan blir det att gå på Stephs filmkväll med Prinsessan och Grodan och slutligen late night med hela gamla gänget förhoppningsvis.


Snart slut på lov

Lovet är snart slut. Jobbade i Summit idag med Nara vilket var väldigt roligt eftersom jag inte hade sett henne på flera månader tror jag. Dock så var det knappt några människor i butiken så dagen gick rätt så segt. Köpte en bananmuffins som tydligen var banan och nötter men kom på det innan jag hann äta så mycket så det gick bra. Dock så åt jag kinesmat senare på kvällen när jag satt barnvakt och de måste ha tillagat broccolin i jordnötsolja eller något för jag mådde inte så bra så tvingade upp det och mådde lite bättre. De var för övrigt väldigt lätta idag. Efter maten så lekte vi en halv timme och tittade på en film och sedan var de så trötta så de somnade utan några större problem. Var ju skönt det iaf. Annat var det igår, då fick Carolann ett hysteriutrbrott för att hon inte ville gå till hiphopen. Lyckades få dit henne tillslut iaf.
Imorgon blir det lunch med Casey och sedan tillbaka till Ramapo.

New York

Har äntligen fått åka in till New York. Vädret har varit helt underbart de senaste dagarna så kunde till och med gå utan jacka. Vi åkte in för att se Tim Burtons utställning, det är han som har gjort Corpsebride, Beetlejuice, A Nightmare Before Christmas, Edward Scissorhands och mycket mer. Det var en helt ok utställning men jag hade förväntat mig någonting annorlunda. Efteråt så gick vi omkring och tittade på resten av museumet för modern konst. Jag hittade en vit tavla och en grön tavla. Min favorit var nog dock den halv dant rödmålade avlånga biten. Ja, det var intressant men ju högre upp vi kom desto konstigare blev det. På översta våningen, sjätte våningen, så började det bli riktigt illa faktiskt. Var så att man kände sig illamående. Det var ben och folk som skrek och stönade och sedan var det en massa nakna människor. Till exempel så hade de hängt upp en naken kvinna på väggen, alltså en levande kvinna. Längre in i utställning så stod det en naken man och en naken kvinna och tittade på varandra, om man ville så kunde man gå emellan dem. Det hela var bara helt konstigt så vi tog oss ner till China Town istället och jag hittade en ny handväska vilket verkligen var på tiden.

Steph, Cupo och Addison ville åka tillbaka tidigt dock så jag hann tillbaka i Ridgewood för att följa med till Anettes för första gången på åtminstone ett halv år tror jag. Jag tror hon njuter av att ta död på människor. Hela min kropp skakade efteråt men gud vad skönt det var.

Windham

Vi har fortfarande ingen ström och de har sagt att vi inte kommer att få tillbaka den förrän på torsdag så A-B fick nog och vi åkte upp till Windham idag. Först rensade vi ut frysen och kylskåpen och tog det till Carols mammas hus eftersom hon hade en ledig frys. Tydligen så är det 92000 människor utan el just nu och när man åker omkring så är det verkligen illa. För det mesta så ligger träden över vägarna och har dragit med sig elledningarna, men vi har också sett tre träd hittills som har ramlat på husen. En av dem hade åkt in genom fönstret också och två människor i Teaneck hade tydligen dött på grund av att de hade fått fallande trän på sig. Jag förstod verkligen inte hur illa ovädret faktiskt var förrän nu efteråt.

Spring break utan ström

Lovet har äntligen börjat men det började med en stor storm i hela NJ och vi är nu utan el sedan igårkväll. John har bytt jobb så han har en vecka ledigt och bestämde sig för att tillbringa den nere i Karibien så hann lämnade stället precis i tid. Vi åkte runt idag och tittade på förödelsen. Gigantiska träd har fallit och förstört flertalet elledningar så folk säger att det kommer att ta flera dagar innan strömmen kommer tillbaka. Vi har det inte allt för hemskt eftersom vi har flertalet öppna spisar som drivs med gas samt att ugnarna är gasugnar. Jobbigaste är att vi inte har internet så vi är hemma hos Carol och Jerry just nu.

Har ingen bättre rubrik

Jag är färdig med skola nu, åtminstone är jag det i mitt huvud. I verkligheten har jag fortfarande två lektioner kvar idag. Stephs pojkvän Addison kom igår från Texas och Joannas pojkvän John kommer idag så vi har fullt hus här. Längtar till lovet så mycket just nu.

Boende nästa år

Vi var tre personer, jag, Joanna och Steph och man måste vara fyra så vi pallrade oss iväg till en mixer som var till för folk som behövde folk att bo med. Vi hittade en tjej där som jag inte är säker på är den jag tror det är men om det är så vill jag itne bo med henne. Men ja, det visade sig att hon endast ville bo i Laurel vilket var ok för oss, tills vi fick reda på att man inte har kök där. Jag måste ha ett kök nästa år annars så kommer jag att bli galen. Steph vägrar dock leva i CPAs som är vårat enda val då eftersom hon vill ha ett eget rum. Alltså Steph vill bo i Laurel, vilket jag vägrar, jag vill bo i CPA, vilket Steph vägrar. Jag kände mig väldigt elak men vad ska man göra i ett sådant läge mer än att splittras? Joanna är dock inte nöjd nu även om jag är överlycklig, för nu så ska jag, Joanna, Vickey och Britney bo ihop igen. Vi kommer att ha kök med vardagsrum och två sovrum på övervåningen om vi får de stället vi vill ha. Det kommer att bli underbart! Måste bara se till så att Joanna kommer överens med Vickey... suck det är alltid något problem men det får lösa sig. Steph ska bo med tjejen vi hittade på mixern och två av hennes kompisar. Jag hoppas att det blir bra... Har dåligt samvete dock men samtidigt så tycker jag bättre om Steph när jag inte bor med henne för då ser jag inte lika mycket hur lat hon är. Klarar inte av lata människor, plus att jag tyckte om att jag kunde gå och umgås med någon som jag inte bodde med förra året. Visserligen är Britney och Vickey det nu men det är ändå inte samma sak. Jaja, mycket som pågår just nu. Måste skriva klart min artikel nu dock.

En ny vecka

Det började inget bra. Gick inte så bra som jag hade hoppats på computer science provet nyss. Jag hade kod för alla funktioner mendet fungerade inte riktigt som det skulle och jag kanske hade kunnat lista ut det om jag hade haft mer tid men nej... jaja är ju bara 10% av slutbetyget och jag fick ju 100% på förra så.

Lördag kväll var väldigt lyckad iaf vilket var roligt. Pluggade hela dagen igår med lite stopp för mat och prata med Britney. Bara några dagar kvar nu och sedan lov, ska bli så skönt!

En behövlig natt i Ridgewood

Jag vet inte varför men jag har varit less på allting den senaste veckan. Vet inte riktigt varför men mest har jag varit trött på folket och att det aldrig händer någonting intressant. Ifall något roligt ska hända så är det alltid jag som ska dra igång alla och det blir tröttsamt. Sedan så klagar alla på att ingenting händer, gissa varför! Jo, för att jag inte har lust att försöka få igång någonting roligt att göra hela tiden.
Både Joanna och Steph åkte hem i torsdags så jag tog tillfället i akt att sova i Ridgewood fredag natt. Jobbade inte för Duxiana idag så har umgåtts med Vican och Christina idag vilket var skönt. Har inte träffat dem så mycket eftersom jag har varit rätt så upptagen så det var kul. Åkte tillbaka till skolan nu eftersom Joanna skulle komma tillbaka och vi skulle gå och se Alice i Underlandet som de har satt upp som pjäs på vår skola. Hon kom tillbaka nu och säger att hon inte vet om hon vill gå, låter som att hon inte ens kommer ihåg att vi hade bestämt det. Jag blir bara så trött när jag verkligen hade sett fram emot att se den men antar att jag kan gå imorgon. Önskar bara ibland att någon av mina svenska kompisar var här för de brukar åtminstone vilja hitta på någonting mer än att äta och sitta på rummet och titta på film...

Jag har åtminstone fått ihop ett gäng som vill åka till New York en dag under lovet, alltid något antar jag. Folk irriterar mig bara för att de pratar om att göra en massa saker men när det väl kommer till krita så har de alltid en ursäkt till att inte göra något. JAG ÄR UTTRÅKAD!

Konsert för Haiti

Har haft en väldigt produktiv dag idag tycker jag faktiskt. Började med jobb och sedan Environmental science där vi fick tillbaka våra prov. Fick 87% vilket är B+ så det får jag väl vara nöjd med. På lunchen så var jag på informations möte för Honors society som jag hade fått en inbjudan till. De ska tydligen öppna ett nytt sådant av något slag och eftersom jag har ett högre gpa än 3.4 så fick jag en inbjudan så antar att jag går med i det. Folk säger att det ser bra ut på betyget så varför inte. Efter mötet var det dags för lektion igen, denna gång computer science som är lite små knepigt just nu men måste bra sätta mig ner med det några timmar så kommer det att lösa sig också. Hade två timmar ledigt så jag köpte med mig mat till rummet innan det var dags att gå till kören.

Vi hade vår konsert idag och den var LÅNG! Lisa hade sagt att det skulle hålla på i ungefär två timmar, vilket jag tyckte var lite för långt till att börja med... det höll på i tre timmar. Vi var först, och sist... Men konserten var till för att samla in pengar till en fond som ska tillåta två ungdomar från Haiti att komma till Ramapo och ta lektioner.



Så här är en trött Åsa efter en lång dag i min fina nya t-shirt som vi alla hade på oss. Det är riktigt stark rosa i verkligheten även om bilden inte riktigt visar det. Hälften hade rosa och andra hälften hade ljusblå/turkos.



Redovisning

Nu har jag äntligen haft min redovisning som jag skulle ha gjort för två veckor sedan men lektionerna har ju blivit inställda. Men nu har det äntligen hänt och det gick bättre än jag trodde det skulle göra, folk verkade väldigt intresserade, mer intresserade än vid andra redovisningar vilket känder bra.
Av någon anledning så verkar det som att jag gör för mycket. Alltså, lärarna ger oss uppgifter men i Readings in Humanities så går mest första års elever så de är allmänt lata och dumma(?) så de gör inte alla uppgifter i tid. I Newswriting så ger hon oss uppgifter men skjuter upp dem hela tiden, inte för att det hjälper mig eftersom jag gör dem innan de skjuts upp men ja, då slipper jag göra dem senare så. Bara lustigt när jag kommer till lektionen och inte har så mycket att göra eftersom jag redan har gjort hälften.

Grävt ut bilen

Jag lyckades gräva ut bilen idag. Ja, det kanske inte låter som någonting jättestort men när jag kom ner till bilen klockan åtta lördag morgon så var den täckt med ett decimeter tjockt lager av snöblandad is och bakom den en åtminstone halvmeter hög och meter tjock snöhög som plogbilen så snällt hade kört upp. Det gick helt enkelt inte så Carol fick komma till Ramapo för att hämta mig.
Men idag lyckades jag få ut den. Gick senare på dagen när det hade börjat bli plusgrader. Bilen framför mig var borta så jag trampade ner snön som hade kommit emellan, lyckades få bort snön ovanpå bilen, och gasade på. Det gick. Så jag har spenderat i rpincip hela dagen i Ridgewood, dock så var de inte hemma under några timmar av dagen. Jag lagade mat åt dem på A-Bs instruktioner vilket var uppskattat och mycket gott måste jag säga. Potatismos och kött, känns bra i magen :)

Imorgon ska vardagen börja igen. Proven som blev uppskjutna från förra veckan kommer antagligen imorgon, åtminstone ett av dem. Håller på att försöka plugga nu men är trött så har svårt att koncentrera mig. Lättare att srkiva på uppsattsen till på tisdag. Den handlar om startka kvinnoroller i skräckfilmer och varför man väljer att ha tjejer istället för killar. Lite klurigt faktiskt, speciellt eftersom de tre exempel vi har haft under lektionerna inte spelar allt för mycket på sex alla gånger så måste komma på lite andra argument också. Nej tillbaks till protoner och neutroner nu och varför naturen går åt skogen.