Pa jobbet

Jobbar pa skolan idag igen. Carole och Steve har intervjuer med sekreterare hela dagen for att forsoka hitta en ersattare till Carole som nu har tagit over Janets plats. Som vanligt har jag jobbat for snabbt igen sa har inte sa mycket att gora. Telefonen ringer iof titt som tatt sa ar inte helt dott.

Vantar fortfarande pa att Prestige ska hora av sig for intervjun. En av sekreterarna som de intervjuade jobbar pa en PR firma i Nyack sa jag fick info fran henne for att soka ett internship ocksa. Ska ga till Cahill Center och prata med dem, men det kanns ju som att det iaf hander lite mer nar man ar har och traffar folk an nar man sitter pa andra sidan Atlanten. Skadar ju inte att kanna rektorn ocksa ;)

Ikvall kommer Adam och imorgon flyttar jag tillbaka in pa skolan.

Lugnet efter... jaa var tog stormen vägen?

Så många kände jordbävningen tidigare i veckan, och 4 millioner är utan ström och det är översvämningar överallt efter Irene. Men här på Fernwood Court i Ridgewood märker vi ingenting.

Fick in lite vatten i källaren men det brukar hända. A-Bs kontor på Duxiana har tydligen översvämning. Men jaa... vi märkte inte så mycket av stormen över huvudtaget faktiskt.

Vaknar alltid 8.30!

Av någon anledning så vaknar jag alltid runt 8.30. Spelar ingen roll när jag går och lägger mig.

Orkanen Irene kommer ikväll så väntan har väl typ börjat nu... Senaste nyheterna säger att den har blivit svagare men kommer att hålla på längre så det är ju bra iaf.

JonBons fest var jätterolig igår men gick hem efter midnatt någon gång då de skulle börja spela Kings. Eftersom jag körde så skulle jag inte dricka så kändes lite onödigt att stanna för dryckeslekar.

Zumba

Igår var jag och Vican på vårt första Zumba-pass. Var jättekul! Så dit ska vi gå varje torsdag är det tänkt.

Alla håller på att förbereda sig för orkanen som ska komma imorgon eftermiddag. Vi har köpt massa mat och flyttat på utemöblerna så att de inte ska flyga omkring. Nu är det bara att vänta på att eländet ska komma. Vi behöver åtminstone inte evakuera, något som delar av New York och New Jersey har gjort. Men det lär bli översvämningar och vi är redo för att strömmen kan gå. Åtminstone är det inte vinter nu som det var förra gången vi var utan ström i några dagar.

Ikväll ska jag på JonBons fördelsedags fest. Han fyller 21 så är en stor grej för dem här. Vi får se hur länge jag stannar, beror lite på vilka som kommer men som det ser ut just nu så blir det nog en ganska tidig kväll. Låter negativ men mest folk jag inte har så mycket till övers för som kommer. Men man vet aldrig, kan ju bli jätteroligt.

Orkanvarning

För en jordbävning och nu på söndag så verkar det som att en orkan kommer hit. Vädret verkar vara i uppror.

Jobbade på skolan idag. Var kul att vara tillbaka men känns lite annorluna utan Janet där. Steve och Carole verkade båda glada över att jag var tillbaka och Steve hade ett internship som jag ska på intervju för nästa vecka. Dock har de inte svarat på mailet men Steve sa åt mig att säga till honom ifall de inte hörde av sig för de hade gått med på att intervjua mig också.

Jordbävning

Idag hade vi tydligen en jordbävning. Vi märkte ingenting, men andra människor sa att de märkte det. Jag, Adam, Vican och Laiken var ute och gick vid reservatet vid Ramapo så vi var antagligen i bilen när det hände gissar jag.

Tillbaka i Staterna

Så var man tillbaka här igen. A-B, Vican och Christina var i North Carolina och Kentucky när jag kom så Adam hämtade mig på flygplatsen och vi åkte hem till honom. Där umgicks vi lite med hans kompisar och var på stranden och badade. Har varit rätt så bra väder här så det är skönt att få lite solbränna och få njuta av sommaren.

Idag åkte jag till Ridgewood. Det var många vändor på hur jag skulle komma upp eftersom jag inte hade någon bil. Ett förslag var att Adam skulle skjutsa mig till Summit så kunde jag åka med Carol till Ridgewood när hon slutade men Carol var på semester så det gick inte. Funderade på tåg eller att Adam skulle skjutsa upp mig men sedan så bestämdes det avv vi skulle träffa A-B halvvägs. Dock så bestämde sig Adams föräldrar för att åka på släktkalas i Ridgewood trots allt så då kunde jag följa med dem.

Så nu är jag iaf här och vi har ätit middag på klubben. Jag och Vican ska åka till flygplatsen och hämta John vid halv tolv ikväll så hoppas att jag kan hålla mig vaken :)