Spring Break

Nasta vecka ar det lov, dock sa kanns det inte som att det kommer bli sa mycket ledigt. Imorgon kvall aker jag ner till Adam for att fira var 2-ars dag. Sedan blir det tillbaka upp till Ridgewood och jobba mandag, tisdag, onsdag for BMW. Onsdag kvall aker vi ner till Atalntic City for att stanna dar tva natter. Sedan blir det antagligen direkt ner till Philadelphia med Christina for den sista helgen.

och jag som hade planer pa att fa en massa av mina projekt gjorda... :)

Steve Jobs

Som vanligt så blir bloggen lidande när det är mycket som händer.
Jag tycker mer och mer om min praktik. Jag fick just i uppgift att vara ansvarig för en fundraising för en tävling. Målet är att samla in åtminstone $5000.
Förra veckan så åkte jag och Adam in till New York för att se en monolog om Steve Jobs. Den var väldigt bra! Jag skulle egentligen ha åkt in och sett den med skolan men Ramapo strulade till det som vanligt och glömde att beställa bussen... suck. Aja, det var roligare att se den med Adam och vi fick båda biljetterna gratis av skolan så jag klagar inte.
Nästa vecka är det Springbreak. Jag har fortfarande min praktik tre dagar, men sedan så åker vi ner till Atlantic City så lite speciellt blir det :)

Seaside

I helgen åkte jag och Joanna hem till henne för att gå ut i Seaside... ja där Jersey Shore utspelar sig. Det var roligt... tjejerna vi var ute med var kanske inte de mest sociala. Jag stannade hos Adam på vägen ner och på vägen tillbaka så jag hann se honom lite också :)
Jag tycker verkligen om min webdesign kurs men det är sjukt mycket jobb med det hela. Här är de tre sidor jag designade denna vecka, och nästa vecka så ska vi fixa till dem samt designa fyra till!
http://phobos.ramapo.edu/~ahilmers/animals/
Med så mycket arbete för den kursen, samt att jag nu på allvar måste ta tag i min motsvarande C-uppsatts så bestämde jag mig för att sluta med reklam-kursen eftersom jag inte får några poäng för den iaf. Han förstod men tyckte att det var tråkigt.