Hemma

Blev lite dåligt uppdaterat där borta i USA sista tiden men det var fullt upp. Efter att ha spenderat fyra dagar i New York med Filippa, där vi den sista dagen blev misstagna för att vara New York bor mer än en gång, så blev det en dag i Ridgewood då vi gick runt i stan och sedan hjälpe A-B med att fixa lite inför festen på kvällen. Dock så skippade vi festen, skjutsade runt Vican och Christina och åkte sedan iväg på bio tillsammans med Vickey, hennes syster Brittany, Jess och två av hennes kompisar. Vi såg Ghosts of Girlfriends Past. Extremt bra romantisk komedi som jag starkt kan rekommendera när den kommer till Sverige. Eller det kanske den redan har gjort? Iaf onsdag morgon så gick vi upp tidigt för att köra ner till Six Flags Adventures i Jackson. Det är ett stort nöjesfält med jag vet inte exakt hur många bergodalbanor men över 10 tror jag åtminstone. Extremt roligt och vi körde inte ens vilse! På eftermiddagen kom Joanna och Caitlin och vi åkte med dem. Parken stängde redan vid halv sju den dagen men det visade sig vara till våran födel eftersom det var nästan folktomt runt fyra tiden och vi kunde springa rakt in på alla ställen vi ville till. Vi avslutade dagen med att äta och sedan kom jag och Filippa hem vid nio vilket var bra eftersom vi var tvungna att packa.

Torsdag morgon gick jag upp kvart över fyra för att skjutsa A-B plus familj till flygplatsen eftersom de skulle åka till Florida. När jag kom tillbaka blev det att ta en liten tupplur framför TVn innan det var dags att packa det sista, äta lunch och sedan själv åka till flygplatsen tillsammans med Filippa. Eftersom Filippas plan gick två timmar innan mitt så blev det att jag fick vänta i fyra timmar på flygplatsen. Men det var inte så illa. Tiden gick rätt hyfsat fort och sedan på planet så åt jag mat och pratade med personen bredvid, som tyckte att det var "jätteskönt att sitta bredvid någon man kunde prata med", tittade på en film och sedan sov jag tills piloten sa att vi skulle landa om en halvtimme. Så resan gick ovanligt snabbt vilket vara väldigt skönt.
Vi landade 7.02 fredag morgon och pappa var där och hämtade mig. Vi åkte dock inte hem utan till Västerås där det var SM i marsch drill den här helgen. Självfallet så fick jag inte stå och titta på dem utan jag var med i tåget och fick bära Linköpings show och paraddrills flaggan. Men det var ju lite roligt, och det höll mig vaken åtminstone. De stora tejerna kom också på delad första plats och de små på andra plats så det var riktigt roligt för dem.
Ikväll, lördag, blir det grillat med mamma och pappa och sedan Änglar och Demoner med mamma :)

Filippa

Nu sitter jag här i mörkret och ovädret och uppdaterar medan Filippa ska sova. Hon kom i torsdags och sedan dess så har vi mest tillbringat vår tid inne i New York. Det har varit väldigt roligt och vi har hunnit med massor. Torsdagen så hämtade jag henne på flygplatsen och sedan drog jag med henne på en mini-shopping runda till Kohls och TjMax. Blev inga inköp men iaf. Sedan drog jag med henne på Vicans konsert också så stackarn fick inte sova förrän vid tio på kvällen. Fredagen så gick vi upp hyfsat tidigt vid nio och åkfe in till New York. Det blev att gå på Broadway upp till Central Park där vi åt lunch och sedan en tur på femte avenyn innan vi åt middag och gick för att se musikalen Lilla Sjöjungfrun på Broadway. Vi lyckades på något vänster få platser på fjärde raden för det billagste priset som går att få. Så det var ju väldans tur för annars skulle jag vara ännu mer pank än jag redan är :)
Idag gick vi upp vid ungefär samma tid som igår, dock så kändes det att vi hade gått i sex timmar non-stopp igår för benen var rätt så möra. Vi tog oss dock an södra manhattan idag och tittade på Ground Zero (vilket egentligen inte är så mycket att titta på eftersom det bara är en byggarbetsplats men ändå ett måste om man är i New York). Sedan tog vi oss vidare till China Town och åt mat i Little Italy. Vi promenerade upp och genom en bit av Soho och sedan orkade vi helt enkelt inte mer för dagen utan åkte hem och kom hem vid halv sju. Tittade på två filmer för att vila upp oss inför imorgon då vi ska titta på Frihetsgudinnan och åka upp i Top of the Rock som är ett högt torn som är billigare samt mycket mindre kö än Empire State Building men ändå lika bra utsikt. Vi ska träffa Steph och Cupo samt eventuellt Paul där imorgon och vican kanske följer med in också om hon mår bättre. Just nu så blixtrar det som bara den här så vi får hoppas att vädret blir bättre under natten. Än så länge så har vi haft tur med vädret iaf :)

Packar

Skrev mitt sista exam idag. Gick väl rätt hyfsat tror jag. Blev på lite sämre humör dock när jag fick tillbaka en uppsatts och fick B- men det är sådant som händer. Tror inte att jag kan få sämre än B ändå så. Nu återstår det bara att packa ihop allting och åka härifrån :'(

Sista dagarna

Usch det känns väldit jobbigt att första året snart är slut och att vi ska flytta ut härifrån. Ingen vill direkt tänka på det men samtidigt så måste alla packa. Alla våra vänner från början av semestern var över igår och det var riktigt roligt. Trots att vi inte har umgåtts så mycket den här terminen som förra så är det ändå dem man tycker om mest. JonBon sa till och med att vi var de personer som han tyckte bäst om och Brian höll tydligen ett tal för Joanna om hur mycket han kommer att sakna alla över sommaren. Det känns tråkigt att lämna alla. Visst vi kommer tillbaka men det kommer aldrig att bli samma sak eftersom vi inte kommer att bo med samma människor osv.

De här sista dagarna har jag dock inte riktigt vetat vad jag ska göra. Jag har ett slutprov kvar som jag inte riktigt kan plugga så mycket till ändå så jag vet inte vad jag gör längre. Igår firade vi Vickeys födelsedag så det var ju något. Ska hjälpa Joanna med lite saker för hon har väldigt mycket att göra. Och snart borde jag väl ta tag i det där med körkort också...

Rastlöshet

Jag känner nu hur rastlösheten börjar komma lite halvt. Det känns så konstigt att inte ha någonting. Eller ja det var väl en lögn jag måste fixa till en uppsatts, en redovisning och två exams men jag hade mina sista lektioner idag samt lämnade in två uppsattser som jag jobbade på hela dagen igår. Man ser slutet och eftersom jag har haft så mycket att göra hela terminen så blir det så tomt...

Men för lite mer intressanta saker så var jag på Carolanns communion i lördags. Det är i den katolska kyrkan första gången de tar emot brödet och vinet. Efter kyrkan så åkte vi till country cluben och åt. Det var riktigt trevligt. Lördag kväll blev lite läxor och sedan gick jag ner till 101 och hela söndagen var bara läxor.

Roligt historia dock. Jess skulle tvätta men när hon skulle ta ur den ur tvättmaskinen så var det fortfarande några bubblor. Så hon tog ur tvätten, lade den i en annan maskin och hällde i mer tvättmedel. När hon kom tillbaka så var tvättmaskinen full med bubblor så hon fick sen pojkvän att komma ta ur tvätten och ta hem den till mamma... herregud. Haha.

Slutspurten

Två veckor kvar bara. Första slutgiltiga uppsattsen blev inlämnad igår. Två stycken idag samt en presentation avklarad, men en uppsatts kommer jag att få tillbaka och rätta till ifall jag vill. Fick tillbaka en uppsatts i engelska som vi hade fått rätta till. Första gången fick jag C+ eftersom min definition av totalitarianism inte var direkt sammanhängande men idag när jag fick tillbaka den fick jag A- vilket är det bäst jag har fått av honom! Han tar iof medelbetyget så det ger mig ett B men ändå. Det är en av de hårdaste lärarna på skolan så jag är jättenöjd över mitt A- :)

Jag har fortfarande massor kvar att göra men efter idag så känns det ändå nästan som att det är över för vi har bara en dag kvar med lektioner nu. Två uppsattser ska lämnas in på måndag men jag ska inte sitta barnvakt imorgon så jag har tre dagar på mig att skriva dem. På lördag ska jag iof gå på Carolanns communion men det är bara några timmar. Alla åker hem eller iväg den här helgen också, är bara jag och Jess som blir kvar. Får väl se vad för dumheter vi hittar på men något händer alltid på Ramapo :D