Ramapo College of New Jersey

22332-4

I got in.

The Jonas Brothers

Man kunde knappt höra killarna på grund av att ungefär 15000 småtjejer sjöng med i låtarna eller bara skrek i öronen på en... Men jag hade roligt... De hade kört fram en hel turnébuss som folk skrev hälsningar på (den var sönderklottrad när vi kom dit en timme innan konserten började!) Folk hängde på den och ärligt talat så var det helt galet verkligen!

Idag har vi varit på pankaksfrukost i kyrkan och sedan på recidal där. Sedan tog jag, Vican och Christina en cykeltur ner till stan och åt lite lunch/fika. Är jättefint väder, inte så blåsigt och rätt så varmt så det är helt underbart att vara ute! När vi kom hem igen så lekte vi lite med Laiken utomhus, försökte få honom att lära sig fetch först... han måste vara den enda hunden som inte gillar att leka det, för jag tror att det är det som är problemet. Han springer efter bollen om man kastar den men sedan så bryr han sig inte om den.

Grandma har varit här idag och hon har faktiskt varit riktigt trevlig tycker jag :) Nu ska vi snart iväg till Country Cluben och äta påskmiddag :)

Upptäckten

För att inleda: Jag har nyligen upptäckt någonting av det bästa. Chocolate chip cookie cake! Det är som världens största chocolate chip cookie med frosting på... kan det bli bättre?

Onsdagen och torsdagen har varit rätt så hektiska här, mesta dels på grund av en viss Victoria såklart ;) Direkt efter skolan på onsdag så har hon en volleyboll match, kommer hem lagom till det är dags att åka till dansen. När hon slutligen kommer hem kvart i åtta så är det dags att börja plugga. På torsdagen så har hon prov i social studies samt matte, men matten har hon såklart glömt. Dessutom så har hon science och en bok som hon ska läsa i. Stressen över allt detta + trötthet + hungrig = pennor flyger i luften. Kort sagt: det var galet! Men på något sätt fick vi ihop det och hon tyckte att provet hade varit jättelätt när jag kom med Burger King till henne på torsdagslunchen så att vi kunde göra matten i bilen.

Idag, fredag, har i alla fall varit en jättebra dag, även om den inte riktigt var vad jag hade planerat. Mina planer hade varit att shoppa och sedan gå till Anettes. Som det verkligen blev var att jag inte hade någon tid alls för shopping. Istället började dagen med att åka runt till Stop & Shop samt Kings med Vican för att hitta stora plakatpapper, vilket vi inte hittade. Skjutsade henne till Lizi, ringde Natta men kunde bara prata en kort stund eftersom jag fick reda på att jag skulle sitta barnvakt i två timmar. Så iväg och leka med barnen så att Angela kunde åka och få massage som Ann-Britt hade bjudit henne på. Tillbaka hemma så åkte jag, A-B och Christina till Whole foods för att köpa ingredienser till middagen. När vi kom hem gjorde vi förätten men sedan fick jag åka iväg igen för denna gång var det min tur att få en massage. Himmelskt skönt! Somnade typ haha... Väl hemma igen så var det direkt iväg till Anettes tillsammans med Christina, A-B samt Christina och Vicans rektor Katie. Efter ett hårt pass där som också det var väldigt roligt så åkte vi tillbaka hem för att laga middag. Anette och hennes man kom också så vi hade en väldigt trevlig samt nyttig middag. En alldeles perfekt och avkopplande dag.

Imorgon blir dock inte lika avkopplande. Mina uppgifter är att åka till Staples med Christina så att vi kan köpa de där papprena så att Vican kan göra en skylt om hur mycket hon älskar Nick Jonas som hon kan ta med till konserten. Jag tänkte trycka in lite shopping i samma runda också eftersom jag känner att jag vill ha lite nya kläder innan jag åker och ärligt talat så vet jag inte när jag annars ska ha tid!

Är inte långt kvar nu innan det bär av hemåt... vi får väl se när jag kommer tillbaka ^^

Sista skidåkningen för säsongen

Så har vi varit ute och åkt skidor för sista gången för den här säsongen. Det var slushigt men det gick att åka rätt hyfsat på morgonen. Det är bara jag, John och Christina som är här uppe den här helgen, mest för att städa ur skåpet och plocka med allting ner till Ridgewood. Så detta är alltså sista helgen uppe i Windham...
Vican ringde förut och berättade att de hade hittat Laiken i min säng i morse X) Han är ju för rolig...

Vi åt middag på klubben i fredags. Jättegott och jättefint.

På lördag blir det konsert med The Jonas Brothers haha... Ska väl bli kul. Finns inte så mycket mer att berätta just nu. Åker hem om två och en halv vecka nu...


Rättning

Oops du har rätt Jen, var lite trött när jag skrev igår ;) Gott folk, det är FEM timmars tidsskillnad nu X) haha

Och visst jag vill gärna ha hjälp av vem det nu var som skrev :S


Dagen har varit bra. Har köpt iPod touch 32GB åt pappa nu... haha han jag köpte den av tyckte nog att jag var lite rolig, inte säker på att det var på ett positivt sätt men han hade nog roligt iaf...
På eftermiddagen så följde jag med Vican på hennes volleybollmatch och de vann :) Väl hemma så städade jag även bilen vilket var mer än behövligt! Rent ut sagt SKITIGT! Men nu är det gjort iaf...

Laiken fortsätter att följa efter mig var jag än går, tur för honom att han är söt ^^


Shopping

I princip hela helgen har gått åt till shopping :D Har varit lite skönt att inte stressa upp till Windham och tillbaka ännu en helg faktiskt. Lördag så åkte jag, Christina, Vican och Charlotte till Garden State Plaza... omg vad stort! Och när vi kom dit insåg jag att jag har varit där tidigare ;) haha... Men jag hittade lite välbehövliga saker åtminstone: en väska, ett skärp och ett par skor. Sedan så skulle vican hem till Lizi och fira hennes födelsedag så jag, Charlotte och Christina gick på bio. Såg Definetly Maybe. Jag tyckte att den var bra men Christina och Charlotte tyckte att den var sådär... tror att de hade förväntat sig någonting annat.

Vican sov över hos Lizi så jag, Ann-Britt och Christina tog en tur till woodbury Common där det blev lite (läs extremt mycket!) klädinköp. Två nya linnen, en tjock tröja och två träningsbyxor för min del... Ingen idé att ens försöka räkna upp allting som Ann-Britt och Christina köpte haha ;) Men det var en härlig dag iaf :D
På kvällen blev jag lite matförgiftad... var jordnötter i en av kinamatsgrejen så mådde inte allt för bra där och har varit lite sliten idag men mår bättre nu så...

Ja mycket mer intressant är det inte här för tillfället. Vi ställde om klockan igår så nu är det sju timmars tidsskillnad ett tag... Är förövrigt inte långt kvar tills det är dags för mig att åka hem :/ Delade känslor där men ska väl bli kul att komma hem ett tag. Blir lite drill då med Anna och Emilie haha ;) Duett på gång där som jag är sugen att hjälpa till med och de saknar mig så :D Blir man ju alltid glad över att höra... ska nog leta fram Vicans gamla drillstav så jag kan börja spåna idéer... och så måste jag leta musik. Ska ner och kolla i deras skivsamling nu... Nästa fredag blir det konsert med The Jonas Brothers... Ha det!

Trakigt

Skriver mest for att jag ar sjukt uttrakad... Men jag har klippt mig idag. Var val det som var nagorlunda intressant... eller inte. Ingen som marker nagon skillnad forutom jag sjalv sa. Men det kanns battre iaf att fa bort alla slitna toppar. Sa har jag aven fatt betalt fran Duxiana... verkar som att jag fick loneforhojning pa en dollar eller sa raknade Angela fel, eller sa har hon raknat fel alla andra ganger... jaja spelar val ingen roll direkt.

Har borjat lasa en bok av Harlan Coben nu. Tankte att om jag for en gangs skull faktiskt har skakat hand med en kandis samt lart kanna hans dotter sa kanske man ska lasa nagon bok av honom ocksa. Den ar bra, verkar lovande. Blir nog till att lasa den hela kvallen for har orkar jag inte sitta langre...

NYC till familjen Van Saun igen...

Jag hade en jattemysig helg hos Jennifer! :D Som jag tidigare skrev sa var planen att vi skulle in till NYC Jennifer och jag, och sa blev det. Angaende packningen sa valde jag att lamna i princip allting hos Jennifer, det inkluderade min alskade dator. Sa vi tog taget in till NYC pa sondagen vid halv tolv, tog oss vidare med tunnelbana till ett shoppingcenter dar vi at lunch pa wholefood, jattegott och jag tog jattemycket! Jag kopte en magic wand pa Face Stockholm (bra att man aker till andra sidan Atlanten va?) och sedan sa strovade vi runt i Central park och pratade. En helt perfekt dag i NYC. De hade konstakningsuppvisning pa isbanan och vi sag huset som hon ville gifta sig i i 27 Dresses ^^. Just ja de delade ocksa ut det ackligaste... heter det syrsor? Spelar ingen roll de delade iaf ut kryp som var smaksatta med bacon& cheese, vinager eller sourcream and onion... Vidrigaste!! Ska lagga upp en bild pa forpackningarna nar jag far min dator.
Sedan sa skulle vi in pa Macys men det blev bara att kopa en cola, mer orkade vi inte och sa skulle vi ta taget ganska snart da. Sa vi gick tillbaka till tagstationen och satt och vantade dar. Vi borjade pa samma tag och sedan sa skulle jag byta i Seacacus (eller vad det nu heter), men det roligaste av allt var val att det stallde sig tva tjejer precis vid vara saten. Snabbt upptacker vi att de ar svenskar och de viseversa. Att de var dar som aupairer var kanske inte sa jattestor overaskning men att de bada bodde i Ridgewood var ju lite smakomiskt. Sa da hade jag sallskap hela vagen till Ridgewood. Har iaf haft en toppenhelg!

Mandag: Att plugga med Vican ar ett helvete! Och jag pluggade med henne hela mandagen! Hon ar sjuk, men anda inte. Hon ar i mina ogon precis lika pick som vanligt men hon ar snuvig och har ont i halsen och har gatt pa antibiotika i tva veckor... men oroninfektionen ar atminsonte borta. Iaf sa ar jag nu expert pa Thomas Jefferson och Alexander Hamilton samt alla ord och allt annat hon skulle kunna. Hur mycket tror ni att hon kan? Anledningen ar inte att hon ar dum eller nagot det ar bara att hon ar okoncenterad och skyller allting pa dyslexi... blir lite frustrerande efter ett tag men idag (onsdag) sa kan hon lite iaf X)

Tisdag: Borjade med att jag skippade Anette pa morgonen eftersom jag forst och framst inte orkade men ocksa att Vican skulle vara hemma denna dag ocksa och fortfarande sov. Satt och kollade pa charmed som vanligt pa morgonen da jag ar hemma och jobbade aven samtidigt med att satta pa adresslappar pa Duxkort (behover inte forklaras narmare). Vican vaknade vid halv tio och ville ha choclate chip pancakes till frukost som vanligt sa da gjorde jag det. Sedan gjorde vi oss iordning och satt och jobbade med de dar adresslapparna i nagon timme. Akte ut och kopte Burger King, akte hem och at det. Sedan akte vi ivag for att hamta hennes balettskor, direkt darifran akte vi till Duxiana for att byta minin mot vanen. Direkt darifran akte vi till doktorn dar vi fick recept pa en starkare antibiotika at Vican. Vi akte hem for att hamta Vicans ord sa vi kunde plugga i bilen medan vi vantade pa Christina i skolan. Christina kom och vi akte till apoteket (drive thru) dar de sager att det kommer att ta en halvtimme. Tillbaka hem dar Project Runway ar pa. Nar en halvtimme har gatt sa ar jag och Vican tillbaka pa apoteket, men ar det klart? Nej sjalvklart inte utan vi maste vanta atminstone tjugo minuter... jaha sa missade vi slutet pa project Runway i onodan (sag det anda pa youtube men iaf). Men for att fortsatte berattelsen sa skulle jag och Christina till Anettes vilket var sjukt jobbigt! Men det ar ju bra. Direkt darifran sa skjutsade jag Christina till Sylvans, akte hem och gjorde en snabbdusch innan Emily och hennes pappa (familjen Van Saun) kom och hamtade mig. Katie (mamman) ville ga igenom lite saker med mig. Har fatt lana deras bil nu ocksa sa den akte jag med tillbaka hem. Fem minuter senare sa kommer Vican och Christina hem fran Sylvan (jerry hamtade dem) och jag lagar middag till dem och borjar hjalpa Vican med laxorna. Vid halv tio sa kommer Ann-Britt hem stackarn. Men den dagen tyckte hon att det var ganska bra att jag var har iaf ;) haha... hon skojar om att jag maste komma tillbaka en vecka efter att jag aker eller nagot... hihi

Onsdag: Idg har jag suttit med de dar ettiketterna i over fem timmar och de ar fortfarande inte klara (inte sa konstigt eftersom det ar 2500 i en lada och det ar fyra lador tror jag... jag har gjort en och en halv. Sedan sa har jag hamtat tjejerna fran skolan (oj vilken intressant lasning det har blev.... not!) och sa var det barnvakts dags men nagonting maste ha hant i kommunikationen for det var meningen att jag bara skulle hamta upp Michael och Carolann eftersom jag skulle vara hos Van Sauns vid sex-tiden men Angela kom inte forran vid sju. Sjalfallet hade hon inte heller pa mobilen och Emily hade sin ipod pa sa hon horde inte nar jag ringde hem till dem och Miles struntade tydligen i att svara X) Haha... sa jag blev en timme sen dar men det funkade. Jag och Emilie akte till Boston Market och kopte mat dar. Blev en liten buffe... och hon trodde att hon gillade spinat men det var det tydligen bara jag som gjorde i slutandan... haha. Men roligt var att jag fragade i bilen varfor de behovde nagon som sov hos dem (de ar 16 & 13) Ifall det var for att de behover nagon som kan skjutsa dem eller for att det ar emot lagen. Svaret var for att de behover nagon som kan skjutsa, vilket jag kan fortsta eftersom man inte kan ta sig nagonstans har utan bil... Men sedan efter middagen da vi skulle duka undan sa borjar jag misstanka att det kanske finns andra anledningar ocksa... som t ex nar Miles hade atit fardigt sa stallde han sin tallrik och diskbanken och gick ivag, kom tillbaka och sa att han kanske borde stalla ner den i diskmaskinen. Sa fragade han Emily ifall deras staderska hade satt pa diskmaskinen (eh kolla?) vilket Emily inte visste. Efter nagra om och men sa slangde de sina matrester i avfallspressen eller kvar eller vad det nu heter, men de hade lite problem med hur den fungerade... For att sedan ga vidare sa stallde vi in allting i diskmaskinen men de tyckte inte att vi behovde koraden trots att den var overfull. Nar jag sa att vi likagarna kunde kora den sa sa de ok, sa jag fragade var diskmedlet var. Emily sager att hon tror att hon vet var det ar och gar in i skafferiet/tvattstugan. Jag kollar under diskbanken dar det sjalvfallet star och satter pa diskmaskinen X)
Jag menar alltsa inget illa med det har for Emily ar verkligen varldens gulligaste och Miles sager inte sa mycket men han ar sakert ocksa trevligt... men jag tyckte att det var lite roligt... hihi

Men ja det ar val sa som det har sett ut for mig de senaste dagarna. Jag skulle garna vilja ha lite resultat fran RM. Av vad jag har fortstatt sa gick det inte sa jattebra men skulle anda vara kul att veta... Har bara fatt Anna och Emilies poang vilket jag ar valdigt stolt over, tyckte att de gjorde ett jattebra jobb aven om jag nog inte har sagt det till dem :S Flip kanske kan halsa det till dem? At lite knoligt nu nar jag inte har min egen dator for tillfallet men den kommer forhoppningsvis imorgon sa...

Och som ett sista inlagg sa har familjen Van Saun ett fint hem men man skulle ju kunna forvanta sig battre sangar hos nagon som tjanar 8 miljoner dollar om aret ;) Men jag kan sta ut tva natter... fick hundra dollar for forra natten jag sov har!

Hos Jennifer

Denna helg tillbringar jag hos Jennifer och hennes aupairfamilj. Jättetrevlig familj med tre söta små barn som pratar och busar nonstop. Jag kom hit i fredags och planerna var då bio och kinamat. Kinamaten gick dock inte ihop tidsmässigt så vi åt quasedillas på Friendlys istället och gick sedan på bio. Såg Vantage Point vilket var en jättebra film! Kan verkligen rekommendera den. Handlar om att amerikanska presidenten blir skjuten och så får man se allting från olika synvinklar och lösa mysteriet typ. Jaja jag tyckte om den som sagt så den skulle jag verkligen rekommendera att se den.

Lördagen spenderade vi på gallerian. Jag köpte trosor och en ny tröja :D Sedan bar det iväg till att leta reda på en piercingstudio för att stilla Jennifers hunger efter en navelpiercing. Vi hade blivit rekommenderade om en men den låg så långt bort så vi bestämde oss för att åka till en annan. På vägen såg vi ytterligare en som vi först trodde att det var men den såg rätt så sunkig ut så vi åkte vidare och hittade slutligen den som vi hade pratat med på telefon. Jättetrevliga personer som jobbade där, även om han i kassan var lite wacko... Men för att göra en relativt kort historia ännu kortare så har Jennifer nu ett litet hål i sin mage med en ring i. Jättefint ^^
När vi kom tillbaka köpte vi Ben&Jerry glass och sedan slutligen vår efterlängtade kinamat. Mumsigt värre!

Nu är det söndags morgon och jag sitter här och skriver medan Jennifer sover. Planerna för idag är att vi ska åka in till NYC om det inte är allt för dåligt väder, vilket det inte verkar vara för tillfället. Där blir det lite mer shopping och så pratade vi om att gå till Central Park också. Vi får se hur det blir... Planerna är att vi sedan skiljs åt där då jag tar tåhet hem till Ridgewood och Jennifer tar tåget tillbaka till Marlboro.

Problem: Jag har inte direkt lust att släpa omkring på mitt bagage en hel dag i NYC.
Lösning: Jennifer skjutsar mitt bagage till Duxianabutiken i Red Bank.
Problem: Jag kommer då inte att få mitt bagage förrän på fredag och mitt bagage innehåller min dator som jag helst vill ha när jag ska sitta "barnvakt" åt familjen Vansaugn eller vad de nu heter i veckan.
Lösningar: Antingen släpar jag runt på datorn en hel dag i NYC eller så överlever jag utan min älskade dator... har inte bestämt mig vilket jag ska välja än ;)