---

Vi pratade med dem igar. Dock sa gomde sig Britney forst. Vi hade bestamt att vi skulle prata vid 10-11 nagon gang men hon kom inte tillbaka forran efter midnatt. Men vi pratade, och de bad faktiskt om ursakt vilket var mer an jag hade forvantat mig. Dock sa ar inte saker och ting helt ok men vi kanske iaf kan vara hyfsade nog att inte anklaga varandra for skitsaker och saga hej. Suck.

5.0 på richterskalan

Saker och ting i vårat rum har blivit mycket värre. I början av veckan så ignorerade vi helt enkelt varandra. Jag hade gett upp totalt eftersom jag har ansträngt mig för att försöka lösa det hela men nu så har de tagit det till en helt annan nivå. I fredags så får jag och Joanna varsitt långt sms där Britney försöka spela storsint och säga att hon är trött på de här barnsligheterna och kände att vi har behandlat dem väldigt respektlöst. Hennes bevis på hur respektlös vi har behandlat dem var:
1. Det låg ett godis papper på hennes saker (som förövrigt stod precis bredvid papperskorgen)
2. Någon hade vält Vickeys hårgele eller vad det nu var och inte städat upp eller berättat för henne att den var vält. (varken jag eller Joanna har vält den där saken och ifall vi hade gjort det så skulle vi inte vara dumma nog att inte städa efter oss eftersom vi är de enda här som faktiskt städar)

Allvarligt??

Jag behöver inte gå in på fler detaljer men när jag svarade henne så sa jag att vi har inte gjort något av de där sakerna och att hon måste inse att alla har varit respektlösa i den här situationen. Hennes svar var att hon skulle ÄLSKA att få höra hur de två har varit respektlösa.

Allvarligt??!!

Nawal el Saadawi

Idag snoar det igen, men inte tillrackligt for en snow day for det fastnar inte. Ar iof skont, och har inte lust att ta igen de lektioner som man missar anda.

Mandag var en valdigt rolig och intressant dag faktiskt. Pat Keeton bjod mig pa lunch som skulle ha varit tillsammans med Nawal el Saadawi som ar en egyptisk feministisk skribent, aktivist, doktor mm. Hon ar lite allt mojligt, dock sa madde hon tyvarr inte sa bra (jet leg och 80 ar) sa hon kom inte till lunchen men hon holl sitt foredrag efterat. Valdigt bra, rolig, och mycket inspirerande. Ska forsoka hitta nagra av hennes pjaser hon har skrivit och kanske anvanda for en av mina uppsattser.


Det snöar

Första dagen tillbaka och det snöar!? Jag trodde det var första vårdagen igår. VI har ställt om till sommarlov, och vårlovet är precis avslutat. Varför snöar det??!!

Boston och Bard

Jag är för lat för att ladda upp några bilder just nu. Vår road trip har gått mycket bra än så länge. Vi körde upp till Boston i söndags och träffade hans kompis Stacen och hennes pojkvän Evan. Vi gick ut och åt på en väldigt liten pub där man fick sitta på stolar som såg ut som små tronar. Vi sov hos Adam's faster och fabror.

Boston är väldigt europeisk stad så jag är lite förälskad i den nu, mycket bättre än att bo i förorten enligt mig. Adam's faster samt kompis bodde båda i Cambridge med gångavstånd till Harvard! Vi var där idag och tittade på det. Men först måndag så åt vi först brunch på The Friendly Toast (JonBon hade sagt att vi var tvungna att gå dit ifall vi var i närheten). Mycket gott med hembakat bröd. Sedan så tog vi tunnelbanan in till Boston och ner till Sam Adam's brewery. Där fick vi en gratis rundtur samt provsmak tre av deras öl. Som souvenir så fick vi ett litet glass med Sam Adams loggan. Efter det så tog vi oss upp till the Aquarium (djurpark med vattendjur). Vi fick gratis inträde där eftersom Adam's faster och farbror är medlemmar.

Sedan så började vi gå i jakt på ett speciellt bageri. Vi hittade The Freedom Trail, vilket är en lång promenad runt historiska platser i Boston. Man följer den genom att följa en röd linje som är målad genom staden. Vi hittade den ungefär mitt i och följde den till slutet, på vägen hittade vi också bageriet.
På kvällen så åt vi middag med Adam's faster och farbror vilket var väldigt trevligt. Boston och Cambridge är verkligen underbart.

Idag så var vi som sagt och tittade på Harvard innan vi åkte från Boston till Eileen och Dan i Germantown, New York. Vi stannar över natt här innan vi kör upp till Niagara fallen imorgon.
Än så länge har det varit en jättebra resa :)

Spring Break och Roadtrip!

Äntligen lov! Denna gång så ska jag faktiskt göra någonting, jag och Adam åker iväg på en roadtrip imorgon och är borta en vecka. Först bär det av till Boston några dagar, sedan stannar vi över natt hos Dan och Eileen på vår resa mot Niagara fallen. Vi kommer dit på onsdag, vilket också är vår 1-års dag tillsammans. Sedan åker vi till Tornto och avslutar resan i Erie där ett öl-bryggeri ligger som gör ett utav våra favoirt öl (en av de få öl som Adam har introducerat mig för)

Ska försöka att bli bättre på att ta bilder så att ni får se lite :)

Jag försökte lösa de här tysta barnsligheterna som Britney och Vickey har hållt på med genom att skicka ett sms så att de förstår var vi står. Britney svarade precis som jag hade förväntat mig och nästa dag så fortsatte de ignorera oss... Jag kan inte göra mer nu så nu är det verkligen upp till dem. Suck. Men det ska jag inte tänka på nu för nu är det LOV!

Shoppade med Vican idag. Hittade ingenting av det som jag ville köpa men hittade som vanligt skor. Självfallet på rea så jag köpte dem... nu måste jag bara hitta något tillfälle att använda dem. Kanske på onsdag :)

Midterms

Snart är det lov! SKa bli skönt. Är mitt uppe i midterm just nu. Skrev ett igår och har ett annat om drygt en timme. Men innan det så ska jag till Cahill center och prata om internships, för det tyckte hon att jag skulle göra.

Snart är det dags att välja kurser för nästa termin. Försöker få ihop schemat så jag har så många lediga dagar som möjligt så att jag har tid för ett internship där. Två kurser fungerar jättebra, nu måste jag bara välja en tredje också.

Händer inte så jättemycket. Adam var uppe här igen och vi gick och såg Fefu and her Friends. Caitlin spelar Fefu men jag var tvungen att se den för en av mina kurser också. Jag tyckte om den men Adam var väl sådär och Joanna hade ingen åsikt verkade det som. Den var lite speciell eftersom i en del av pjäsen så fick publiken så omkring till olika rum. Ja, lite svårt att förklara :)

Drama för ingenting

Läget just nu är att Britney och Vickey inte säger ett ljud till oss, men så fort vi lämnar rummet så pratar det skit. Jag har ingen lust att lägga mig i deras barnsliga beteende men eftersom de tydligen har bestämt sig att vi inte ska ha någon muntlig kommunikation längre så får det bli så, för jag tänker inte lösa det här över sms. Jag har två midterms och tre uppsattser kvar den här veckan, utöver det så måste jag planera min och Adams roadtrip som vi ska åka på nästa vecka så jag prioriterar min energi på det istället för att oroa mig över deras barnsligheter.

I fredags så träffade jag Rhoda Les... something. Hon tog kontakt med mig eftersom Olivia har sökt in på Ramapo så tydligen fick hon nys om att jag var här och ville träffa mig (mest för att få namnet på min gymnasieskola) men också för att prata. Hon frågade mig ifall jag hade varit ner till stranden än, och hur det kändes att se havet för första gången

...

Jaa, efter att ha varit här i tre år så är jag jättetacksam över allt hon kan hjälpa mig med... vilket inte var så mycket men det kunde ha varit bra att ha henne för 2½ år sedan när jag var ny! Jasg vet att hon menade väl men ärligt? Det finns fler stränder än Jersey Shore här i världen.


Boende för nästa år

Inlägget raderades innan jag hann spara. Suck...

Åt middag med John och Vican både fredag och söndag vilket var trevligt. Jo och jag umgicks med JonBon och Alfie fredag kväll och sedan så lämnade jag knappt lägenheten i helgen. Skönt!

Jo och jag frågade Britney och Vickey hur de tänkte göra nästa termin och om vi fortfarande skulle bo tillsammans, vilket de ville... igår. Idag har de ändrat sig... kanske. De har inte bestämt sig än ifall de vill bo med oss eller några andra. Suck. På sätt och vis så skulle det vara skönt att inte bo med dem eftersom de aldrig städar eller diskar eftersom och vi umgås knappt längre. Dock, så har varken jag eller Joanna lust att bo med två främlingar. Men ja, vi får väl se vad som händer.