Florida

Imorgon bär det av till Orlando Florida. Harry Potter World here I come!!!

Musikvideo

Idag har jag och Vican gjort en musikvideo för hennes spanska kurs. Vi gjorde till The lions sleep tonight, översatte det till spanska som hon fick sjunga och sedan så skrev vi ihop en liten sketch om hur hon räddar Nick Jonas från lejonet (Laiken).

På torsdag åker vi till Florida :)

Så nära men ändå så långt borta

Över en vecka sedan så mailade jag tanten ifall jag kunde få credits för internshipet på BMW som jag skulle intervjuas för på måndag eftersom det ärenda sättet som jag lagligt kan ha ett internship här. Hon svarade mig inte ens.
Två dagar sedan så skickade hon tiden för intervjun så då passade jag på att fråga henne igen. Hon svarade i stil med att hon inte kan göra någonting men att jag måste gå genom the Cahill Center och min advisor. Dock så klickade det tydligen slutligen att företaget måste jobba med skolan för att det ska fungera gör igår så fick hon slutligen för sig att fråga. Så igårkväll fick jag veta att jag inte kan få credits fördet, vilket betyder att jag inte kan göra det. Suck.

Så jag kommer hem till Sverige den 2 juni, men innan det så åker jag med familjen Paulsen till Florida en helg. Det var meningen att jag och Joanna skulle köra ner men nu så ska jag flyga istället för jag vill inte köra bil, plus att det skulle inte kosta mindre trots allt.

Jag har flyttat ut från skolan nu. Sista sakerna att lämna in och sista provet gick bra så vitt jag vet. Känns fortfarande inte som att skolan är slut men snart kan jag slappna av förhoppningsvis :)


Jag är duktig :)

Har nu avslutat ännu en kurs med en 30 minuter lång redovisningar. Keri och jag gjorde jättebra ifrån oss även att jag är sjuk och Joanna var också jätteduktig. Så vi är på bra humör.

Imorgon är det Media Collision vilket är ett seminarie där de mest framstående arbetena under året inom kommunikation ska redovisas. Två arbeten per kurs har valts ut, och jag tror att det är ungefär 16 arbeten totalt, men jag är inte säker, jag vet mer imorgon. Två av mina uppsattser valdes ut vilket är jättekul. En ska redovisas genom att min power point ska spelas medan folk äter så att de kan gå omkring och titta på den. Den andra uppsattsen ska jag presentera inför alla så jag är lite nervös inför det. Förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon också.

På torsdag så ska jag åka in till New York för att träffa Iraks ambassadörs med min klass, men vi får se hur jag mår för om jag mår såhär så vet jag inte om jag kommer att kunna åka in :( Skulle dock vara väldigt tråkigt att missa.

Konsert

Igår hade vi våran konsert med kören. Det gick väldigt bra faktiskt och var nog den bästa konserten vi har haft hittills.