En fartfylld helg (som vanligt)

Idag åker vi till Rutgers University för Rutgers fest. Är en massa band som spelar och annat skoj som håller på. På söndag har vi vår konsert. Snabbt uppdaterande men måste göra mig iordning så att vi kan åka snart.

En bra dag

Idag var en riktigt bra dag. Jag hade prov i Computer Science och det gick väldigt bra igen! Jag satt dock i kanske tjugo minuter extra eftersom jag trodde att jag hade gjort fel på en grej men när jag sedan gav upp och tänkte skicka det så hittade jag alla filer så det var rätt! Tänka sig så bra det blev.

Jag ska också introducera Adam tänkte jag. Vi har dejtat nu ett tag så är väl dags.


Le!

Har dåligt samvete över att det nästan har gått en hel vecka utan att jag har uppdaterat.
Först så har jag en fråga, jag tror jag har tappat ett svenskt ord. Vad är det man säger när man tar krot i Sverige? Här säger ju folk cheese, men vad har vi för ord i Sverige?

Iaf, vad som har hänt är väl att vi hade uppvisning igår. Kören ackompanjerade Musical Theater Workshop i två låtar. Ruskigt bra föreställning var det faktiskt, extremt duktiga elever på den här skolan.

Här är en rolig bild på ungarna jag sitter barnvakt för föresten. Vi skojade en del i fredags...


Bortkastad tid

Sitter i Newswriting igen och har ingenting att gora. Hon gav oss en uppgift att skriva som jag ar klar med och nu sa maste jag vanta pa alla andra att bli fardiga.

har ar lite bilder eftersom jag annars ar dalig pa att ladda upp det har.



Sahar hela var mina gamla skor sa jag kopte tre par nya...




Bild fran Central Park

Jag är tillbaka

Fick 97% på Computer Science provet, det känns skönt att vara tillbaka :)

Atlantic City

Man vet aldrig vad som kan hända. I torsdags så ringde A-B och frågade om jag kunde ta Christina till en golfturnering i helgen så nu sitter jag på ett hotelrum i Atlantic City. Eller ja, det är en resort lite utanför Atalntic City antar jag men väldigt fancy, kände lite fel att gå in med trasiga jeans, t-shirt och gympaskor när de har folk som öppnar dörrar och bär väskorna åt en.
Blir tidigt både imorgon och övermorgon dock men tror att vi ska ta oss in till Atlantic City imorgon efter att hon har spelat. Har aldrig varit där så det ska bli roligt att få se. Förövrigt så gick provet i Computer Science över förväntan, mycket tack vare Foram som lät mig titta på hennes gamla uppgifter och gå igenom så att jag lättare kunde förstå. Har inte fått tillbaka resultatet än dock så vet inte exakt hur det har gått men det kändes åtminstone bra den här gången.

Stress

Stressar sönder lite just nu, mest för att jag har prov i Computer Science igen på torsdag tror jag. Bara jobbigt att när jag stressar så blir jag trött vilket gör att jag inte orkar plugga lika mycket vilket gör mig ännu mer stressad för att jag inte känner att jag gör tillräckligt mycket... det är en ond cirkel.

New York

Det blev en tur in till New York igår tillsammans med Steph, Foram, Jinal och Joshina. Vi gjorde inte så mycket mer än att vandra omkring i Central Park, titta lite på Macy's och äta men det var roligt iaf. Idag blir det läxor, tvätt och gymmet som jag inte har varit till på flera veckor... har iof sprungit utomhus men iaf. Får se hur det går.

Dashboard Confessional

Kom precis tillbaka från en konsert med Dashboard Confessional. Riktigt bra faktiskt, trots att jag var väldigt trött. Har varit helt slt hela dagen men förstår inte riktigt varför för jag har inte sovit så dåligt senaste tiden. Konstigt, det var bland det svåraste jag gjort att hålla mig vaken medan jag satt barnvakt idag. Men ja, tillbaka till konserten så var det som sagt riktigt bra.



http://www.youtube.com/watch?v=2WoJV4NLxqg

Sommar

Nästan så att det känns som att vädret hoppade över våren i år. Strålande solsken och 28 grader varmt... låter det som vår? Men träden har börjat slå ut nu och det skulle bli kallare nu i slutet av veckan. Jag klagar då verkligen inte, helt underbart. I eftermiddag ska vi grilla eftersom det är Mikes födelsedag imorgon. Måste sticka på lektion.

Påsk

Så då var påsken över. Inte för att det kändes så mycket som påsk eftersom de inte gav mig ledigt varesig långfredagen eller påskafton, men det gjorde mig inte så mycket. Pengarna rullar ju in. Idag, söndag så följde jag med familjen Paulsen till kyrkan. Hjälpte till att sätta upp kaffe och fika. Jag börjar känna igen en massa människor och folk känner igen mig också så det är ju lite roligt. Efteråt så tog jag och Vican Laiken på en jobbingtur. Det brukar vara Laiken som är tröttast när han och jag springer men idag var det Vican. Men hon kämpade på bra.

Vid halv fem åt vid middag på Country Club-en. En helt underbar buffé med hur mycket mat som helst, inklusive sushi(!!!) och ett nästan lika stort desertbord. Underbart gott. Behövdes för nu har jag varit fast här i flera timmar med att försöka skriva den tråkigaste uppsattsen i världshistorien om miljöproblem i Linköping samt att plugga till provet för samma lektion. Suck, men det börjar väl komma in i huvudet på mig hoppas jag.

Har valt mina kurser för nästa termin föresten. Jag hoppas på att det blir lite bättre iaf. Jag fortsätter med fortsättningskursen i C++ som heter Data Structures. Sedan så ska jag även läsaThe Campaign in Media and Film eftersom jag kan räkna den dubbelt, både som en gen ed och en kurs som jag behöver för mitt major. Forsättningsvis så ska jag även läsa Story Structures vilket jag ville ha läste den här terminen som har gått men fick inte plats i kursen. Slutligen så ska jag även läsa Writing for Publication. Jag ville ta den med Regina Clark som jag hade för Creative Writing förra terminen men den fylldes upp innan jag kunde registrera mig så jag var tvungen att ta med en annan professor. Tyvärr så är den på måndagskvällar vilket betyder att jag kanske inte kan ta körsång men ska prata med Lisa imorgon och se vad hon säger. Kanske går att jag bara går en gång i veckan men vet inte om jag kan få två credits för det då och då vet jag inte om det är värt det även att Steph och Joanna ska ta det nästa termin.

Nej tillbaka till att plugga nu. Har procrastinated tillräckligt länge nu. Bra ord eller hur?

(utan rubrik)

Kunde inte komma pa nagon rubrik, fyndigt? Inte direkt men iaf. Jaaaa.... uppdatering vet jag inte om jag har sa mycket. JonBons kusin skulle ha kommit igar sa vi traskade over dit men sedan bestamde hon sig for att inte komma och Mike och Jon Hirsh gick och lade sig men vi hade roligt iaf.
Jag maste skriva en uppsatts om miljoproblem i min hemstad sa blir att skriva om tekniska verken for min del tankte jag.
Snart ar det pask, ska till Ridgewood pa sondag och ga till klubben for middag. Casey kommer vilket ska bli kul for jag har inte traffat henne pa tva veckor eller sa. Sitter pa jobbet pa skolan sjalv nu eftersom det egentligen ska vara stangt idag, Langfredag och allt, men sjalvfallet ville de att det skulle vara oppet sa har sitter jag och vaktar den tysta telefonen.